GE Byg & VVS ApS Anmeldelser

4,8

Vi er meget tilfredse med Gökhan og hele holdet fra GEbyg og kan varmt anbefale dem videre. Gökhan har stået for etableringen af et toilet/bryggers i vores kælder fra start til slut. Hele vejen igenn... Se mere

Jeg havde en akutskade og kontaktede GE Byg. Gökhan spurgte nøje ind til problematikken, gav et overslag over tid + ca. pris og kom med det samme. Han løste problemet, fik udbedret skaden, g... Se mere

Lige op til jul går toiletcisternen i strejke og den sædvanlige VVS'er tilbyder reparation i januer. Det samme gør flere andre jeg ringer til. Ved et tilfælde falder jeg, via Google, over GE BYG. Je... Se mere

1. VVS-installatør

Siden januar 2018 har vi hos GE Byg & VVS ApS givet boligejere tryghed i alle dele af byggeprocessen. Vi prioriterer til enhver tid en professionel projektstyring i byggeprojektet. En vellykket projektstyring medfører, at du kan følge med i, hvordan byggeriet tager form – du skånes for alle bekymringerne og kan bare nyde, at projektet skrider planmæssigt frem. Vi har det gode overblik, professionelle fagfolk og en lang håndværksmæssig erfaring. Derfor er vi vant til at have ansvaret for flere store projekter. Vi har f.eks. byggestyringserfaring med opførelse af mange familieboliger. Hos GE Byg & VVS ApS er vi altid i gang. Selv når der er stille i marken, knokler vi videre med at opfylde dine boligdrømme. Kontakt os gerne, hvis vi skal hjælpe dig i mål med en succesfuld totalentreprise.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Meget god oplevelse

Gökhan har stået for etableringen af et toilet/bryggers i vores kælder fra start til slut. Hele vejen igennem har der været fokus på god kommunikation og professionelt og grundigt arbejde. Gökhan har fokus på den gode kundeoplevelse og er ekstremt serviceminded. Han informerer dagligt om fremskridt, næste steps og hvem der kommer hvornår. Alle de folk der har været inde over har desuden været dygtige og meget grundige. Vi håber næsten vi skal have lavet mere VVSarbejde, så vores veje kan krydses igen :-)

1. maj 2024

Top professionelt arbejde

Jeg vil klart anbefale GE Byg & VVS/Gökhan! Aftaler overholdes, man får et skriftligt tilbud, som skal accepteres, før arbejdet udføres, og det bliver udført professionelt. Én af de gode ting er, at jeg - som kunde - bliver orienteret om, hvad der bliver lavet. Da Gökhan var færdig med arbejdet, gennemgik han lige fakturaen med mig, inden jeg betalte - igen god service. Det her kunne en del andre VVS-firmaer lære noget af... :o)

19. december 2023

Gökhan er professionel

Gökhan er professionel, service mindet og går virkelig op i at lave tingene korrekt. Vi har haft ham på besøg flere gange efter indflytning i vores hus for at fikse rør og installere nyt gasfyr. Han gav os råd om alt hvad han så i huset der kunne give os fremtidige problemer eller var ulovlige installationer, til trods for at det ikke var hans fagområde og at han kunne være ligeglad, da det ikke var noget han kunne tjene penge på. Senest havde vi søndag aften haft problemer med et rør ved forsøg på at skifte blandingsbatteri i vores bad. Det efterlod os uden vand natten over. Jeg ringede til Gökhan kl 8 om morgenen og fortalte at det var en nødsituation og at vi manglede vand. Under to timer stod han der og problemet der var forårsaget af den tidligere ejer gjorde desværre at rørene skulle skæres ud af væggen. Dette tog adskillige timer og trods den korte respons tid og at problemet så mindre ud fra start, gik han ikke før vi igen havde vand. Efterfølgende skulle en murer lappe hullet i væggen. Desværre var de (murern) ikke gode til at kommunikere om deres tidsforbrug og gav ikke besked på at de ikke ville nå deres del før Gökhan skulle genetablere rør og blandingsbatteri. Selvom jeg ringede aftenen før vores aftale for at aflyse, blev jeg mødt uden den mindste irritation og med en åben kalender til når murerne var færdige med deres del, fordi jeg skulle selvfølgelig ikke stå uden bad længere end højst nødvendigt.
Vi har holdt godt udkig efter at få en kvalitets håndværker indenfor hvert fagområde til brug i vores hus og her sidder Gökhan urokkeligt på vvs tronen som vores faste håndværker.

14. december 2023

Super oplevelse

GE-byg kom som aftalt. Gennemgik det jeg ønskede at få lavet. Frarådede det, fordi det ikke var nødvendigt eller kunne anbefales uagtet, at løsningen havde været dyrere og dermed mere fordelagtig.

Behandler opgaven som var det eget hjem. Stor integritet, meget behagelig og utrolig kompetent.

Kunne ikke være bedre.

18. oktober 2023

Professionel og rar oplevelse

Kommunikationen inden var behagelig og tydelig. Han dukkede op til den aftalte tid og udførte opgaven hurtigt og effektivt. Tydeligt, at Gökhan er meget kyndig og ved hvad han laver. Derudover er han også behagelig og rar at snakke med. Vil klart anbefale!

6. september 2023

Udskiftning af gamle kobberrør

Jeg kontaktede Gökhan fra GE Byg i starten af året med henblik på udskiftning af gamle kobberrør mm., da forsikringsselskabets samarbejdspartner ikke var til at få fat i. Det er jeg glad for :-)
Han brugte god tid på at sparre med os om den rette løsning, og udviste stor tålmodighed med vores mange spørgsmål. Det er tydeligt at han har styr på regler og normer for arbejdet og gerne vil udføre arbejdet på den bedst mulige måde.
Han er arbejdsom og udviste en meget positiv indstilling, selv når tingene drillede (gammelt hus).
Derudover er han enormt hyggelig, og det var en forbøjelse at have ham gående i huset de dage arbejdet stod på.
Der er ingen tvivl om, at det er ham jeg ringer til næste gang jeg skal have lavet VVS-arbejde.

24. februar 2023

Super god behandling af opgaven

Super god behandling af opgaven. Hurtig tilbagesvar med tilbud og aftale om dato for udførelse. GE Byg var omhyggelig og hurtig, og sørgede for at alting fungerede som det skulle. Er meget tilfreds!

25. juli 2023

Den bedste energi!

Kæmpe fornøjelse, at have haft GE byg forbi til en opgave! Jeg stod med håret i postkassen, og GE kom indenfor 20min. Han var ikke bare kvalificeret og utrolig arbejdsom. Han gik også til opgaven med en enorm energi og endnu større smil og glæde. Masser af varme anbefalinger herfra!

3. juli 2023

Udbedring af fejl på toilet installation.

Jeg har haft besøg af Göhkan som har fastgjort mit toilet som ikke var fastgjort korrekt.
Ingen bøvl, super behagelig og kompetent i sin rådgivning og kundeservice.

Göhkan er fremadrettet min go to med vvs arbejde!
Tusind tak for hjælpen :-)

/Lasse

22. juni 2023

Anmeldelse af GE Byg v. Gökhan

GE Byg v. Gökhan stod for etablering af vand og afløb til vores nye køkken, samt etablering af flere nye radiatorer og etablering af gulvvarme i nyt badeværelse. Vi er overordentlig tilfreds med det arbejde, som Gökhan har udført.

Gökhan har gennem hele processen overholdt de aftaler, som vi har haft, ligesom han har været en god sparring i forhold diverse opståede problematikker og løsninger hertil. Gökhan er utrolig tilgængelig og venlig, ligesom mit indtryk er, at han er en meget dygtig og kompetent håndværker inden for sit fag.

GE Byg og Gökhan får min største anbefaling. Vi vil i hvert fald bruge ham igen ved fremtidige projekter!

14. maj 2023

Godt arbejde og god service :)

Gökhan og hans team stod for ombygningen af ​​hele vores badeværelse. Kvaliteten af ​​arbejdet er super god, og vi er meget tilfredse med resultatet. Gökhan var professionel og støttende og svarede hurtigt på alle vores beskeder og opkald, hvilket betød meget for os gennem hele dette projekt.

Vi vil bestemt bruge GE Byg ApS igen i vores fremtidige projekter!

6. juni 2023

Verdensklasse service

Verdensklasse service, til tiden og altid i godt humør.
Flot håndværk, der er lavet ordenligt. Vil bestemt anbefale og bruge Gøkhan fremadrettet.

5 Stjerner!

16. marts 2023

Klar anbefaling ifbm. Akutkald

Jeg havde en akutskade og kontaktede GE Byg.

Han løste problemet, fik udbedret skaden, gjorde fint rent og forklarede hvad der var sket og gode råd. Prisen var konkurrencedygtig.

Han var utrolig serviceminded og jeg vil helt sikkert benytte mig af ham igen, hvis jeg enten skal have lavet noget VVS eller hvis jeg får brug for et akutkald igen.

Klar anbefaling herfra.

14. februar 2023