3,0

Middel

Imponerende dårligt og ukompetent.

Imponerende dårligt.

De har været hos os to gange nu, for at skifte vandlåsen til en man kunne lukke med et håndtag, oppe i lejligheden.
Men nu har klovnen to gange improviseret, overskruet den gamle vandlås i kælderen og sat en ny forkert en på, på badeværelset.

Det har kostet i alt 2500, at få det “fixet” forkert.
Nu får vi et andet firma til at udføre opgaven.

Vi vil fraråde alle dette firma og vi vil aldrig selv benytte dem igen.

28. marts 2025

Hej Thomas
Vi er meget kede af din oplevelse, det er ikke det vi står for.
At en hoved hane ikke virker, er ikke Montørens skyld.
Du er også altid velkommende til at kontakte os hvis opgaven ikke er udført efter ønske.
MVH. Thomas

Hurtig, effektiv og professionelt

Vi har brugt dem et par gange, da vi har haft problemer med vores gasfyr. De har været super hurtige til at komme og har givet forklaringer på, hvorfor problemerne opstod.

Dele er blevet skiftet, og det hele er kørt upåklageligt.

De har også hjulpet med vores ventilationssystem.

Jeg kan varmt anbefale dem!

12. december 2024

Gas og vandmesteren Randers tager sig…

Gas og vandmesteren Randers tager sig godt betalt for dårlig rådgivning.

Ved besøg grundet fejl 75 på Valiant gasfyr konstaterede de en defekt pumpe.

Ny inkl. montering 6.000 kr.

Jeg fik en anden til at udlufte og fylde vand på, den har nu kørt upåklageligt med samme pumpe i en måned.

27. april 2022

Hej Thomas.
Vi kan da også lige tage den her.
Vi har ikke taget betaling for rådgivning, men for at få dit gasfyr op at køre igen.
Vi bliver bestilt da dit gasfyr melder fejl, og ikke vil starte ved genstart. Vi konstatere efter at vi har tjekket at der er vand på systemet, samt at der ingen luft er i, at din pumpe ikke vil starte. Vi prøver at kickstarte hjulet i pumpen, den starter ved andet forsøg, men bliver ved med at stoppe. Til sidst får vi den til at kører stabilt. Det er i grunden det eneste du har betalt for. 1,5 times arbejde, inkl. kørsel. I alt 1375,- kr. inkl. moms. Vi snakkede efterfølgende om at det kunne være en rigtig god ide at skifte pumpen, hvis ikke dette skulle ske igen. Ja, dette ville inkl. montering og moms koste 6000.
At der så efterfølgende er opstået luft i gasfyret og at det mangler vand, kan jeg jo ikke spå om.
Dårlig rådgivning ville have været, at vi havde sagt at pumpen skulle skiftes, inden vi begyndte at reparere den. Men vi gjorde faktisk noget. Lad mig da hører når den går i stå igen.

Mvh. Mads
Gas -& Vandmesteren.

Fantastisk

Jeg har fået udskiftet mit gasfyr med en Luft/Vand varmpepumpe fra Vaillant, og jeg må sige at det hele bare kører perfekt.
Mads var ude og kigge på opgaven og lovede os et tilbud inden ugen var omme. Allerede dagen efter fik vi tilbuddet, hvor de andre VVS´ere først sendte tilbud efter 1 uge.
Af de 3 tilbud vi fik, lå Mads i midten, men han havde dog lidt mere med i sit tilbud en den anden.
Men Mads fik opgaven, for hans ihærdighed, hans flittighed, hans viden og ikke mindst finnish.
Gas og vandmesteren kan virkelig varmt anbefales.

14. februar 2022

Hej Jeppe.
Tusinde tak for anmeldelsen, de rosene ord og for opgaven. Det er vi rigtig glade for 😊
Mvh Mads.

Overholdt ikke aftale og grotesk høj avance på materialer

Bestilte gas- og vandmesteren til en hasteopgave dagen efter. Det kunne godt lade sig gøre, men de kom 2½ time senere end aftalt. Havde 2 entreprenører stående og ventede på at de skulle komme. Sendte efterfølgende en regning på det dobbelte af den tid de havde være på opgaven. Helt grotesk høje avancer på materialer, bl.a. mere end 100 % på indføringsrør til vandledning og mere end 200 % på kuglehaner.

30. januar 2021

Hej Brian.

Vi er kede af din oplevelse med os, og beklager forsinkelsen ude ved dig.

Hvad angår avance på reservedele, så ved jeg ikke hvor du får de procenter fra?
Så skal du kende vores netto priser?

Vi lavede også en fair kreditnota, som vi snakkede om sammen. Så jeg er lidt ked af at det skal med i din anmeldelse her.

For vi er oprigtig til at snakke med, hvis man ikke er helt tilfreds. For det SKAL i være.

Mvh
Gas - & Vandmesteren

Ikke helt godt !

Havde problemer med mit Vaillant jordvarmeanlæg. Ringede til firmaet og spurgte om de havde erfaring med et sådant. Svaret var ja, og mester sendte en svend som brugte mere end 2 timer til at ringe til diverse teknikere og konsulenter ved importøren i KBH:
Han opgav og erkendte, at han absolut ikke havde nogen erfaring i et sådant anlæg !!!!!
På lykke og fromme kom mester og skiftede en ventil - det var ikke det !!!!!! Så er det nok en føler !!!!!!!!!. til omkring 100,- kr. Da den var skiftet kørte anlægget uafbrudt i knap 3 døgn, og gulvtemperaturen var næsten 29 grader. Så slukkede jeg og lod huset køle af i nogle dage, hvorefter jeg startede igen, hvorefter det ser ud til at virke. Regning knap 5000,- kr. !!!!!!!!!!!!!!, som jeg har afregnet med 2600,- kr. Senere kom en tekniker fra Vaillant og han kunne udlæse fejlen på føleren uden problem. Han undrede sig i øvrigt over, at diverse VVS montører piller i noget de ingen erfaring har med, i stedet for at ringe efter specialisthjælp. Men det er jeg blevet klar over - det giver ingen penge i kassen til VVS montøren og det går jo aldrig. Så hellere lave dårlig kundeservice.

8. juli 2013