Fund Grube Anmeldelser

3. Solbrillebutik
  4. Støvlebutik
  5. Taskebutik
  6. Tøjbutik

Fund Grube es una cadena de tiendas de Canarias especializada en las mejores marcas de Moda y Belleza con más de 40 años de experiencia.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(1.832)

1.296 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

fub - Junk - plat

Notificado - Notified - Mitgeteilt - Anmeldt på tripadviser i alle 3 lande
Humbug og voldsom snyd
Købte 1 Jaguar ur d. 06.12.19 - udstillet til 599,- Euro. Rabat på 40% (240,- euro) fik jeg tilbud (også oplyst i vinduet hvor uret har været låst væk).
Fik aldrig den oplyste rabat og sælgeren oplyste at den bliver fratrukket ved afregningen med visa kortet, det lovede hun og jeg modtager min faktura med Visa nota/afregningen. En stor og kendt forretning laver naturligvis ingen useriøse handlinger og jeg modtog garantibeviset for uret for at have noget i hænderne.
Efter hjemkomst oplever jeg at der er trukket kr. 4.280,06 svarende til 570,67 euro.
Fraråder og fortæller alle om min oplevelse for at advare for denne
forretning.
Konklusion: Total plat og useriøs virksomhed. Skulle nogen ikke tror på det, jeg har kvitteringer og dokumentation.

Humbug und gewaltsames Betrügen
Bewertung Funds Grube Tenerife – Puerto de la Cruz
Kaufte 1 Jaguar Uhr am 06.12.19 - ausgestellt für 599, - Euro. Ich habe einen Rabatt von 40% (240, - Euro) versprochen bekommen (auch in dem Fenster angegeben, in dem die Uhr verschlossen ist).
Nie den angegebenen Rabatt erhalten und der Verkäufer angegeben, dass es mit der Visa-Karte von der Abrechnung abgezogen wird, versprach sie und ich werde meine Rechnung mit der Visa-Note / Abrechnung erhalten. Natürlich führt ein großes und bekanntes Unternehmen keine unseriôsen handlungen
durch -habe ich gedacht-, und ich habe das Garantiezertifikat für die Uhr erhalten, damit ich etwas in meinen Händen halten kann.
Nach meiner Rückkehr stelle ich fest, dass 4.280,06 DKK abgezogen wurden, was 570,67 Euro entspricht.
Jeden rate ich, seien sie forsichtig beim einkaufen in der Fund Grube, dass sind betrûger. Ich erzähle allen von meinen Erfahrungen, um vor diesem
Geschäft zu warnen.
Fazit: Total Junk Business. Sollten man es nicht glauben, ich habe Belege und Kvittungen.

Engaño torpe y violento Opinión sobre fund grube
En espera de revisión Compró 1 reloj Jaguar el 06.12.19 - exhibido por 599, - euros. Obtuve un descuento del 40% (240, - euros) (también indicado en la ventana donde el reloj ha sido bloqueado).
Nunca recibió el descuento indicado y el vendedor declaró que se deducirá del acuerdo con la tarjeta Visa, prometió y recibiré mi factura con la nota / acuerdo de Visa. Por supuesto, una empresa grande y conocida no realiza ninguna acción desagradable y recibí el certificado de garantía para que el reloj tenga algo en mis manos. Después de regresar a casa, encuentro que se han deducido 4.280,06 DKK, correspondientes a 570,67 euros.
No aconseje ni cuente a todos sobre mi experiencia para advertir sobre este negocio.
Conclusión: Total de negocios planos y basura. Si nueve no lo creen, tengo recibos y Fecha de la experiencia: diciembre de 2019

12. januar 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.832 anmeldelser)