Fröken Fräken  Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lång leverans men värt all väntan 👍🏻 väldigt fina produkter, motsvarar bilderna på hemsidan. Packningen var gjort med omsorgen verkligen, var det första jag reagerade på när jag öppnade kartongen,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mina varor fick jag ifrån er och det var en jättevacker ros slinga med batterier i och ett sådant fint Pärl hjärta vitt som skall hänga i Mitt sovrums fönster jättefint så nöjd. En gammal tradit... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jättefina bordslöpare randiga i beige och vitt. Var tvungen att köpa en till, så jag direkt kan lägga på en ren när en ska i tvätt. Leveransen gick snabbt och smidigt. På

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Googlade på roliga köks saker och fick upp fröken, aldrig handlat där förut. Letade bröllopspresent till ett ungt par och hittade både roliga och nyttiga saker på samma gång. Gjutjärns underlägg för g... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Marked for byggematerialer
  2. Butik med kunstige blomster
  3. Butik med udstyr til hjemmet
  4. Deli
  5. Slikbutik

Skrevet af virksomheden

Varmt välkommen till Fröken Fräkens Diversehandel - Trend & nostalgi för kärleksfulla hem <3 Hos oss hittar du vackra, mysiga och användbara saker till ditt hem, dig själv och dina vänner. Omtanke och glädje är våra ledord och vi hoppas att du som kund ska känna det hela vägen från webshoppen till att du får glädje av produkterna hemma hos dig.

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 41 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

393 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Perfect!

Perfect!
Hittade precis den mystiska sak jag behövde till en konstutställning -
och den levererades på nån dag!
Cool! Tack!

17. september 2026
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte en ljusslinga som inte fungerar.

Köpte en ljusslinga, fick en levererad som inte fungerade, förklarade detta via kontakt, fick till svar att jag skulle dubbelkolla funktionen precis som att detta redan inte var gjort och att det skulle fotas, skickade bild, men inte tillräckligt, blir behandlad som att de inte tror på vad man säger, under all kritik:( ALDRIG MER FRÖKEN FRÄKEN.

18. september 2026
Uopfordret anmeldelse
Fröken Fräken -logo

Besvarelse fra Fröken Fräken

Hej Lou,

Så tråkigt att du upplevde vår hantering på det sättet ❤️ Våra frågor och önskemål om bilder handlar självklart inte om att vi misstror dig eller tror att du inte har kontrollerat produkten.

När en produkt reklameras behöver vi ett underlag som visar produkten och felet samt lite information om hur felet visar sig. I ditt fall bad vi därför om en bild på ljusslingan och batterihållaren samt svar på om slingan varit helt släckt från början eller om den tänts vid något tillfälle för att kunna veta vart det är fel,

Vi försöker samla in det underlaget via mejl för att kunna lösa reklamationen så smidigt som möjligt och för att du som kund helst ska slippa skicka tillbaka en felaktig produkt till oss för kontroll.

Bästa hälsningar,
Emelie
Fröken Fräken

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.