Med både en e-ticket og en booking bekræftelse erkender TAP at de har lavet en fejl og annulleret min booking. Jeg viderestilles -og så venter jeg 45 min men ingen svarer. Jeg prøver næste dag - efter... Se mere

Elendig service! De overbooker håndbagage i flyet og kræver at ALT bliver indchecket! Kan risikere at misse mit tog hjem fra CPH, da de har taget min bagage og fjernet fra kabinen. De rynkede bare... Se mere

1,3

Dårlig

4 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,3

(4.407)

539 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Aflevere din håndbagage!! Vores baggehylder skal være tomme!

De udpegede nogle enkelte gruppe som skulle aflevere håndbagage for check-in. Vi var 3 rejsende, vi skulle aflevere alle vores 3 kabinekufferter som opfylder alle krav. Så vi måtte pakke om i poser som vi selv måtte skaffe, for at have vores mad, bøger iPads med i poser.

Deres argument var at de havde overbooket håndbagagen! Ja men hvorfor skulle vores gruppe aflever alt! Kunne vi ikke ompakke det vigtigste i 1 kuffert og aflever 2 til Check-in? Men nej vores familie og andre udvalget grupper, måtte for foran de andre passager og pakke om i poser. Så meget for at have pakket efter regler.

Personalet var meget ubehøvlet og magtsyge. Og nægtede at hjælpe de grupper de havde udpeget. De ville ikke hjælpe med poser, men tilbød en anden gruppe at tilkalde politiet hvis de ikke efterkom deres krav.

Ombord var baggehylderne over vores plads HELT tomme, bortset fra de poser med de småting vi fik med.

Kontant, arrogant og magtsyg kundeservice!

31. juli 2026

Uhøfligt personale

Vi fløj 4 familier i alt, vi var 12. Min familie bestod af min mand og jeg, samt vores to børn på 4 år og en på 15 måneder. På vej retur var det sket en fejl og de pladser vi havde bestilt og betalt var rykket fuldstændig rundt så vi sad 8 forskellige steder i flyet. Min søn på 4 sad også alene. Vi kontaktede stewardessen der fik min søn og jeg ind på de sidste ledige pladser ved siden af hinanden. Så langt så godt. Resten af familien fik ved hjælp af søde medpassagerer rykket rundt så de kunne sidde nogenlunde sammen, i hvert fald dem af os der havde små børn med. Min søn og jeg blev placeret forrest i flyet, hvilket jeg senere hen fandt ud af var "premium" pladser. Vi sad vidst på 6 række forrest i flyet. Min søn på 4 år(!) skulle tisse, men vi blev nægtet adgang til det toilet tæt på os forrest i flyet fordi det var forbeholdt premium kunderne. Det resulterede i en meget lang tur ned af midtergangen mens drink og mad vognen kørte. Det var så synd, for min søn skulle virkelig tisse, og var tæt på ikke at kunne holde sig fordi vi skulle vente så lang tid bag stewardesserne der udleverede drinks. Stewarden der stod forrest i flyet og nægtede os adgang til det toilet var i øvrigt ekstremt uhøflig og meget ubehagelig. Så deres service er bestemt ikke noget at tale om.

1. juni 2026

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Mega dårlig service og kan ikke komme igennem på telefonen. De forsinker flyet i 6 TIMER!? De har smadret vores klapvogn (baby jogger) så god kvalitet men ja den er blevet ødelagt og kan ikke lukkes op. Kan IKKE anbefales!

27. juni 2026

Elendig service!

Elendig service!
De rynkede bare på næsen og sagde "idk" da jeg spurgte om jeg måtte få det med i kabinen - ingen svar på mine spørgsmål og dårlig kundeservice!!!!

13. marts 2026

Forsinket både ud og hjem…

Forsinket både ud og hjem… læg dertil en halv times bustur fra fly til terminal… da flyet parkeres SÅ langt fra terminalen. Vores taxi-chauffør ventede 45 min efter landing og var ved at køre da vi ikke dukkede på trods af vi kun havde håndbagage. På retur turen tager TAP vores håndbagage og tjekker ind ved flyet, så man ikke har sine ting med sig op i flyet og fortæller derefter at der går 1,5 time inden man overhovedet letter….
Kaffen var en lunken kop vand og så kunne man selv blande nescafe i.. mælken som manden tilbyder en, er ikke mælk, men mælkepulver… niveauet er bare lavt hele vejen igennem
TAP - Take Another Plane!

14. november 2025

TAP - Take Another Plane…

TAP levede fuldt ud op til kælenavnet: Take Another Plane.

Absolut min værste oplevelse af et flyselskab i 25 år - og jeg har fløjet gamle Antonov fly i Rusland og små super-propbs i tvivlsom stand i Arktis og Afrika. Den samlede kundeoplevelse var elendig - over hele paletten. Store forsinkelser på hele rejsen, hvor den længste var (kløgtigt afstemt) lige under 2 timer, så man slap for kompensation. Oven i hatten beskrev kaptajnen dét som en mindre forsinkelse. Nedladende tale til passagerer i boarding og om bord, når man spørger om hjælp, og et ældgammelt fly uden komfort; ingen usb-opladning, power-banks forbudt, ingen in-fligt entertainment og sæder, der ikke kan justeres. Og så lugtede det af en gammel skolebus med glemte madpakker. På en 5,5 times flyvning.

9. november 2025

Opdatering

Opdatering
Endelig efter mange mails refunderede TAP mine penge. Efter endelig at godkende kravet to det yderligere en måned at få pengene. Hele sagen tog 4,5 måned at få ordnet.Aldrig mere TAP.
SAS burde ikke sælge Billetter til TAP

16. juni 2025

Deres service er det på alle måde noget…

Deres service er det på alle måde noget af det mest elendige der findes.
Vi betalte for en upgrade på sæderne, men da vi skal sætte os er det helt standard og de kan jo selvfølgelig ikke gøre noget!!? Og sådan lidt arrogant får man af vide det jo bare var en upgrade, så det går nok??? Virkelig et dårligt flyselskab

8. november 2025

Sikkerhed og god service.

Sikkerhed og god service.
Piloterne er super dygtige og gøre flyveturen t/r til en behagelig oplevelse. Servicen på turen var god og venlig og de var meget imødekommende.
Der er ikke så meget benplads og komfort på economy men det er til at leve med på en tur der tager 3,5 timer.

24. oktober 2025

Din håndbagage må ikke være i flycabinen

Sidder ved gaten på San Miguel, på Azorerne, en tab Air Service mand kommer til mig og siger min cabine kuffert ikke kan komme med i flyets cabine pga plads mangel. Kufferten får en kuffert strimmel på, med besked om at sætte den på vongen ved siden af trappen til flyet og jeg siger jeg har brug for den i Lissabon da vi skal skifte fly, ingen problemer for sidst ind - først ud, så den vil stå til mig når jeg går ud af flyet.
Fremme i Lissabon er der ingen cabine kuffert, personalet på flyet fortæller den skal hentes på bagagebåndet, min mand og jeg følger strømmen indtil vi kom til slugsen hvor vi så vil være ude af det toldfri område, for der er bagagebåndet i Lissabon. Spørg nogle Security folk, hvis jeg går ud her, skal jeg så igennem bagage tjek og paskontrol igen, eller er det muligt at nogle henter den til mig. Ingen mulighed for nogle henter den, og ja igennem bagage tjek igen . Jamen kan jeg få de toldfri vare jeg har købt på San Miguel gennem bagage tjek? Nej det kan du ikke, de vil blive konfiskeret 👎 men hør på Tap's kontor om din kuffert er sendt videre til København. Vi trasker til den anden ende af lufthavnen og den meget lidt service minded trætte person kunne oplyse at der var tjekket kufferter ind i mit navn som skulle videresendes til Kbh, men hvordan ved I det når aftalen lyder på ved flyet i Lissabon, og de ikke ved jeg skal til Kbh? Vær ikke urolig fru. Du får den i Kbh
10 min i midnat kører alle kufferter ud på båndet bare ikke min cabine kuffert, vi når lige i sidste øjeblik at melde den savnet og den bliver tracket til ikke afhenter bagage i Lissabon.
Så op til 48 timer efter min anmeldelse vil jeg have min håndbagage i hånden igen.
Og for øvrigt ligger min aften medicin i den også efter forskrifterne.
Det er ikke godt nok, det er en ommer TAP

3. september 2025

Overbooket fly som vi blev sat af 3…

Overbooket fly som vi blev sat af 3 personer. Får et fly 12 timer senere men der er så ikke plads til os alle 3. Med højlydt kritik da vi var blevet lovet var der så alligevel plads til os. Aldrig igen

26. juni 2025

TAP er en katastrofe. Take Another Plane

VÆRSTE flyselskab på denne jord. Skulle flyve fra Lissabon til København direkte. 20 minutter inden afgang lavede selskabet flyvningen om til at gå via München. 2 timers forsinkelse og ingen forklaring.
Flyet var overbooket og de prøvede at adskille mig og min viv - til et fly næste dag. Efter en hulens masse palaver blev vi begge seatet - adskilt fra hinanden.
Flere passagerer mistede flyforbindelser - men TAP var ligeglad. Vi sad 6 timer i dette fly, med meget lidt plads. Som kompensation for de 2 timers forsinkelse fik vi et lille stykke reklamechokolade.

UNDGÅ dette flyselskab. Find et andet. Vi havde købt billetten via SAS til en høj pris - næste gang bliver det Norwegian. Bare surt Norwegian ikke fløj den mandag. Vores udtur med Norwegian var ren fornøjelse, god service og betjening, i modsætning til TAP. EU burde se TAP efter i sømmene, da der er noget, der tyder på de bevidst kører efter at undgå at skulle udbetale kompensation.

9. juni 2025

Fusker firma

Værste flyselskab nogensinde. Skulle flyve fra Lissabon til København direkte. 20 minutter inden afgang lavede selskabet flyvningen om til at gå via München. 2 timers forsinkelse og ingen forklaring.
Der var intet galt med vores fly - intet udskiftning af personale - bare en destination der blev lavet om.
2 passagerer blev sat af i München - hvilket afstedkom et større sikkerhedstjek inde i flyet - igen uden nogen form for forklaring.
Flere passagerer mistede flyforbindelser - men TAP var ligeglad.
Ville ALDRiG kunne anbefale dette flyselskab. Find nogle andre hvis muligt.

9. juni 2025

Værste selskab EVER

TAP er bare en dårlig oplevelse 😡 Haft fravalgt dem i 10 år pga utilfredshed men tænkte de måske var blevet bedre i mellemtiden og tog chancen fra København til Funchal … what a joke, timevis af lange forsinkelser på alle 4 flyvninger, ingen information, elendige sæder og det er bare skod med skod på 😡

11. april 2025

Det arveste lorteselskab

Det arveste lorteselskab - sagt mildt.
Deres system ændrede på en eller anden måde en booking til 9 måneder senere, med en flyvetid på 246 rejsedage, for en tur fra Brasilen til Lisabon. De erkendte dog fejlen, og rettede det til to nye stop, men hvor nr 2 flyvning gik dagen før den første flyvning landede. Derefter kunne vi ikke komme igennem til kundeservice.
Aldrig, aldrig, aldrig brug dette selskab !!

5. april 2025

Elendig kundeservice hos TAP Portugal

I sept. 2022 blev vores fly forsinket med 3,5, time hvilket efter internationale regler udløser en erstatning på EUR 400 pr. billet. Trods bogstavelig talt utallige emails til TAP med angivelse af div. relevante oplysninger, inkl. officielt complaint no. hos TAP, har man fra selskabets side ignoreret mig, dvs. helt undladt at besvare mine forespørgsler om status for behandlingen af min reklamation. Total tavshed, ingen kommunikation fra deres side.

Jeg mistede tålmodigheden og søgte hjælp hos Flyhjælp.

Flyhjælp har i juni 2024 på rekordtid fået TAP på bedre tanker og mit retmæssige erstatningskrav på EUR400 er overført til Flyhjælp, som efter fradrag af deres rimelige honorar for deres bistand forventes at overføre restsaldoen på EUR280 til min konto inden for en uge. Samlet sagsbehandlingstid ca. 22 mdr. (heraf ca. 2 mdr. for Flyhjælp).

Jeg kan selv sagt absolut ikke anbefale TAP som flyoperatør. Elendig kundeservice.

27. juni 2024

refundering

Havde booket en rejse til forkerte datoer og de var så søde at hjælpe mig igennem at søge om min refund og fine hele beløbet refunderet kort tid efter

21. maj 2024

Overbooker, så 10+ mennesker bliver nægtet at boarde

Rigtig dårlig oplevelse på hjemtur fra Lissabon til København. Vi var 5 familiemedlemmer afsted, men på 3 forskellige bookinger. Da de 3 af os har boardet i Lissabon og er på vej til flyveren med lufthavnsbus, ringer min søsters datter der står med hendes far ved gaten og fortæller at de er blevet nægtet at boarde, fordi de har overbooket flyet. Det er simpelthen ikke i orden!!
Min søster vil gerne bytte plads med sin datter, så hun bliver i Lissabon i stedet (på grund af datter skal til eksamen dagen efter) men det bliver hun nægtet. Samtalen ændrer sig hurtigt og pludselig begynder de at lyve og sige at deres billetter har været billigere og det er derfor de ikke er blevet boardet som os andre. Sandheden er dog, at vi 3 der allerede sad i flyveren, havde betalt mindre for vores billetter end dem der var nægtet adgang fra gaten. Amatører og jeg kommer ikke til at flyve med dem igen.
Derudover sad jeg ved en nødudgang (vingerne) og ikke på ét tidspunkt kom der en stewardesse hen og instruerede os i hvad dét betød. Aldrig har jeg fløjet med et fly, hvor de der sidder ved nødudgange ikke er blevet grundigt instrueret i hvad det betyder og hvilket ansvar man har i tilfælde af krise.

Hold jer fra dette selskab, hvis I har jeres penge kær og hvis I vil have en ordentlig rejse.

7. april 2024

God flyoplevelse med TAP Portugal

Har lige fløjet tur-retur med TAP Portugal til Lissabon og det har været en god og positiv oplevelse.
Personale spurgte i Københavns lufthavn om man ville ha kuffert med i flyets lastrum, da hylde over flysæder kunne blive overfyldte…det var ganske frivilligt.
Det valgte jeg og min mand og de var klar til afhentning ved bagagebånd, da vi nåede dertil.
Specielt på vej hjem til Danmark var boarding hurtig og nem og næsten uden forsinkelse.

20. marts 2024

Er dette din virksomhed?