Flying Blue Anmeldelser

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

91 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Flying Blue

Flying Blue – hvornår blev det kundens ansvar at bevise jeres data? Jeg er Gold-medlem hos Flying Blue, og min far er Platinum-medlem. Vi har i årevis valgt at flyve med jer og jeres partnere, fordi vi forventer en højere standard end hos lavprisselskaber. Efter vores seneste rejse fra Kina til Amsterdam med China Eastern og videre til Billund er vi stadig ikke blevet tildelt de miles og XP vi har optjent. Fejl kan ske. Det accepterer jeg. Det, jeg ikke accepterer, er, at jeg bliver bedt om at bevise, at jeg var ombord på flyet fra Amsterdam til Billund. Det er svært at forstå. Vi fløj fra Kina samme dag og skiftede fly i Amsterdam. Alligevel bliver ansvaret lagt over på os, som om vi skal dokumentere oplysninger, som Flying Blue og deres samarbejdspartnere burde kunne verificere. Som kunde forventer jeg ikke perfektion. Jeg forventer, at når der opstår en fejl, så undersøger I jeres egne data i stedet for at gøre fejlen til kundens problem. Det her handler derfor ikke længere om miles eller XP. Det handler om kundeservice, ansvar og tillid. Hvis et internationalt loyalitetsprogram ikke kan håndtere en registreringsfejl uden at kræve, at kunden fremskaffer dokumentation for en flyvning, virksomheden selv burde kunne verificere, så synes jeg, at andre rejsende også bør kende den oplevelse, før de vælger, hvor de lægger deres loyalitet. Flying Blue, er det virkelig jeres politik, at kunden skal bevise, at de var ombord på flyet, når oplysningerne burde kunne verificeres i jeres egne systemer?

20. juni 2026

Ikke besværet værd

Hvad er grunden til FB?
For vores vedkommende, var det for at få bagage til halv pris.......
Men når man, som os, flyver fra Aalborg, er der tit mellemlandinger andre steder i Europa. Og så er bagagen ikke halv pris mere.For det første skal man bestille og betale for bagage i lufthavnen, både ud og hjem. For det andet får man ikke halv pris hvis man flyver en del af turen med AIRITALIA.
Alt det besvær med at betale bagage og vise FB nummer og så stadig ikke få rabat, ja hvad skal man så bruge det til???? Er MEGET utilfreds med deres håndtering af dette, plus alle de spam mails de sender.

23. august 2016

Spam

Jeg fløj med KLM én gang for et par år siden og har siden da fået mange ligegyldige emails fra dem.

25. oktober 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (450 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto