Store ord, men mangelfuld handling og dårlig kommunikation
Vi kan desværre ikke anbefale Fantastic Frank. Forløbet startede med store løfter og store armbevægelser, men virkeligheden viste sig hurtigt at være en helt anden.
Gennem meget af salgsforløbet har kommunikationen været utrolig mangelfuld. Nogle dage blev der svaret med det samme andre gange kom der aldrig svar. Vi har oplevet gentagne gange, at der ikke blev fulgt op når der havde været fremvisning , og at der slet ikke blev vendt tilbage på vores henvendelser. Det skaber en enorm utryghed, når der er tale om salg af en stor ejendom.
Kulminationen kom her i slutfasen. Da der endelig kom en køber – som vi i øvrigt selv kom med og selvom mægler var opsagt, gav vi alligevel lov til de kunne få lov til at sælge ejendommen og ordne alt med salg af ejendommen. Der var absolut intet styr på tingene fra mæglerens side. Afslutningen har været præget af kaos og mangel på overblik over processen og dokumenterne.
En del af arbejdet måtte vi selv tage over på.
Man betaler en ejendomsmægler for professionel styring, tryghed og proaktiv kommunikation. Intet af dette har vi modtaget.