Jeg bor i Köbenhamn og ville sicka en buket til Stockholm. På dagen modtager jeg en bekræftelse med tracking nr. at buketten afsendes fra Malmö og levereres til Stockholm samma kväll. Hvorfor blive... Se mere
Jeg håber at modtage et foto af buketten lige før levering som MMS på min telefon - DET er god service, som jeg mange gange har nydt godt af :)
Kan ikke anbefale euroflorist. Buketten kom uden vand og blomsterne begyndte at se trætte ud efter to dage. På fjerdedagen så den rigtig træt ud og jeg skrev til kundeservice med et billede.... Se mere
Det er rigtig nemt og pålideligt at anvende euroflorist.se Aldrig noget galt - finfin betjening .
Euroflorist är marknadsledande inom blomsterförmedling i Europa. Vi har ett nätverk av florister i 12 länder. Dessutom ingår vi i den internationella organisationen Teleflor International vilket innebär att vi kan hjälpa dig att skicka blommor över hela världen.
Euroflorist

- En unik gåva
- Våra buketter skapas alltid av utvalda florister - våra florister skapar sina hantverk med stolthet och hängivenhet. Vi garanterar dig att din gåva blir precis så unik som mottagaren av blommorna är för dig.
- Alltid färska blommor
- Ingenting går upp emot doften av färska blommor - våra florister vet hur de ska förmedla känslan av fräscha blommor direkt från naturen till dem du älskar.
- Säker leverans
- Timing är allt - för att säkerställa pålitlig leverans, över hela världen, har vi 54 000 florister i vårt nätverk och vår kunskap om blommor är baserad på över 30 års erfarenhet av blomsterbranschen.
Bellevuevägen 46, 21772, Malmö, Sverige
- 040 602 0000
- info@euroflorist.se
- www.euroflorist.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Okay Oplevelse 👍
De sender visne blomster afsted.
De sender visne blomster afsted.
så dårligt et firma som burde lukkes ned med det samme. Læs om dem på Facebook mm det er bare penge ud af vinduet.
Hvad sker der altså levering kommer…
Hvad sker der altså levering kommer ikke på dagen selvom jeg bestilte en uge før tid, service er til grin. Ingen besked andet end automatisk ordrebekræftelse
Alt gik godt og det var fine roser
Alt gik godt og det var fine roser. De kunne måske have holdt en dag eller to mere.
Jeg bor i Köbenhamn og ville sicka en…
Jeg bor i Köbenhamn og ville sicka en buket til Stockholm.
Hvorfor bliver buketten inte levereret fra Stockholm???
Jeg får inte besked om den er levereret???
Skønt at stedet her tager imod…
Skønt at stedet her tager imod bestillinger fra Danmark og med kort varsel. Tak for den gode service 😊👍
Jeg bestilte blomster til levering om…
Jeg bestilte blomster til levering om formiddagen og nu er kl 19 og personen har stadig ikke modtaget noget
Kan ikke anbefale euroflorist.
Kan ikke anbefale euroflorist.
Buketten kom uden vand og blomsterne begyndte at se trætte ud efter to dage.
På syvendedagen skrev kundeservice retur og spurgte efter et nyt billede, hvilket jeg ikke kunne give dem, da buketten røg ud på femtedagen.
De henlagde sagen og tilbød rabat på næste køb, hvilket ikke kommer til at hænde.
Fine blomster og service.
♥️💪🫶👍👏
Det er rigtig nemt og pålideligt at anvende euroflorist.se
Aldrig noget galt - finfin betjening .
Svar kan have AI-indholdLæs mere
DON’T WASTE YOUR TIME OR MONEY!!! :(
Tragikomisk oplevelse
Kan på INGEN måde anbefale denne virksomhed! Bestilte månedens
buket på Euroflorist DK (DK7006959).
På hjemmesiden ser man en lilla farvet buket med 3 roser, 5-6 “primær-blomster” og ca. 10 “sekundær-blomster” plus grønt.
Da buketten dukker op, er der 3 roser i. Meeen 1 stk. “hovedblomst(tror chrysantemum” og ca. 3-4 “sekundær-blomster (statise)” i. Jeg gider sjældent at ubelejlige mig med brok, men da jeg klager via e-mail, hvor jeg vedhæfter billeder af buketten fra deres hjemmeside og den tot ukrudt der dukker op, får jeg en næsvis mail tilbage fra Ludwig fra deres kundeservice, der kort sagt skriver at de beklager at jeg er utilfreds med buketten. Alle med et velfungerende syn, ville være utilfredse Ludwig!
Det skal lige tilføjes, at “buketten” bliver leveret i en papkasse, uden fugtigt papir om stilkene. Havde forventet en spand/bæger, men ikke engang et stykke vådt køkkenrulle følger med i månedens buket til ca. 350 kr. m. 1 kort og “levering”. Til gengæld får du piv elendig service og en tot ukrudt med i prisen.
Jeg har været stamkunde hos Euroflorist i knap 10 år og jeg kan med rent mel i posen skriver under på at kvaliteten er dalet med tiden. Men den sidste bestilling er så latterlig en oplevelse på alle kanter, at jeg nu vælger at advare jer andre.
Spar pengene og bestil via tlf. en lokal blomsterhandler. Det her læner sig op ad decideret svindel. Føj….

Besvarelse fra Euroflorist Sverige
Bestildte blomster til mosters…Stol ikke på at de sender blomsterne som bestildt!!
Bestildte blomster til mosters begravelse fra udlandet til DK,- fik ikke besked om de var sendt.. fik besked fra Familie at der ikke var blomst eller bånd med besked..Jeg skrev til Euroflowers mange gange,- mange forskellige skrev tilbage,- endelig fik jeg besked at båndet ikke var blevet sendt.. så jeg fik penge tilbage for båndet!!! Men buketten var heller ikke ankommet.. min familie ved begravelsen så hverken bånd eller blomster!!! Kan ikke få fat i euro blomst for at få dette opklaret!!!

Besvarelse fra Euroflorist Sverige
Har inte fået besked at den er leveret…
Har unge fået besked at den er leveret igår son den skulle ☹️

Hinter den Tannen 14 B Hamburg
Utebliven leverans till adress i Hamburg! Besked efter en dag. Urdåligt!

Tryghed og punktlighed
Flotte blomster, leveret præcist og fint, nemt og hurtigt, er meget tilfreds.
Jeg fik ikke min order lige nu i…
Jeg fik ikke min order lige nu i skulle avleverera min beställning i den 9-06-2023 så derfor ville Jeg min penge tilbage
nu ok

En måde at sige tak
Det er en nem måde, at sige tak for hjælpen på. Især når man, som vi, bor i udlandet.
Blomsterne blev leveret indenfor 1 time…
Blomsterne blev leveret indenfor 1 time , og de var super flotte .
Varen var som lovet og blev leveret til…
Varen var som lovet og blev leveret til tiden.