Eurodent Anmeldelser

4,2

Var det første gang i år 17.7.26 Alt var så behagelig fikk god hjelp og her blir jeg nok fast kunde år etter år Og man får og en spesifisert regning og som man kan sende til forsikring. Og alt gik... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandlæge med speciale i tandimplantater

Eurodent en ledende, internasjonal tannlegekjede med avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Budapest. Unik behandlingsmodell til rimelige priser. Kontakt oss!

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

35 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

10/10

Utrolig flinke folk som jobber der! Rask og effektiv til veldig god pris! Jeg har tannlegeskrekk, men Lucian var veldig profesjonell og forklarte fint hva som skjedde under behandlingen. Veldig hyggelig og flink resepsjonist og den andre tannlegen som var inne med oss også:) 10/10

21. juli 2026

Årskontroll første gang

Var det første gang i år 17.7.26
Alt var så behagelig fikk god hjelp og her blir jeg nok fast kunde år etter år
Og man får og en spesifisert regning og som man kan sende til forsikring.
Og alt gikk knirke fritt for seg så her kommer jeg igjen

17. juli 2026

Warranty re-work - 10 months Delay

Returned home after a week in Budapest, feeling pretty pleased about the work done to my teeth there from 24.08.2025 to 29.08.2025.
I didn't panic when I felt the bridge cracking only (about) two weeks later. I called the dentists oslo office, and got an appointment to fix it (I thought).. The 1 appointment went well, and I was told that this is undoubtedly warranty work. I was told to go home and wait for a call from her (the dentist) within a couple of day's. That was late september or early October 2025, and here we are about 9-10 months, 4-5 dentist appointments , a lot of waiting for a phone call that never came, numerous emails back and forth with different messages every time, except the one that promise to call me back shortly...Now, soon a year in the process, the bridge is deteriorating more and more for every day, and I'm super scared the front tooth (or half of it) will fall out, and/or the cracks/holes in the porcelain will cause a even bigger problem... I am so disappointed, tired and are feeling confused & bullied, at this point. My advise to people considering using Eurodent is "You really shouldn't"
Please re-consider, Because if anything happens, and you need some re-work done. You might find their warranty proved worthless:
■ re-think going to Budapest to fix your teeth, nor use the other offices in Norway.
■if you do it regardless, please make sure they document everything, and give you a copy of everything.
I'm still hoping this is a misunderstanding due to communication problems or whatnot...

30. juni 2026

Besvarelse fra Eurodent

Hello Christin. We are very sorry for your experience. This is not what we want for our patients! If you haven't heard from us directly, please contact our Oslo department by email oslo@eurodent.no or call us 45 26 88 00 - we will try to help you as soon as possible.

«De er noen svindlere som ikke bryr seg…

«De er noen svindlere som ikke bryr seg om pasientens beste. De er kun ute etter penger uten noen form for samvittighet. Vær svært forsiktig. De kan ikke anbefales.»

2. april 2026

Hei,
Takk for din mening. Dersom du ikke er fornøyd med behandlingen hos oss, vil vi sette stor pris på om du sender oss en epost med konkrete klager. Vi strever for å levere både profesjonell behandling og beste kundeservice, og står alltid der for deg hvis du trenger hjelp.
Mvh,
Eurodent Team

Super dyktige og snille tannleger

Super dyktige og snille tannleger, er så fornøyd med behandlingene mine med Dr Lucian og Dr Domenika. De er så flinke! Anbefales 100%. Hadde en veldig vanskelig case med ekstremt korte tannrøtter og de laget en perfekt plan for meg slik at jeg ikke mistet tennene mine. Er så takknemlig!🙏

22. maj 2026

En stor og fin overaskelse 🎉😀

Mottakelse , grundig sjekk og et nydelig smertefri utført arbeid . Regningen var slik som tilbudet var.
Dominika og assistent gjorde etter mitt skjønn et fantastisk arbeid . 3.5 timer tisammen på 2 oppmøter gikk jeg ut av kontoret med 3 nye fine tenner på bro 🥰

12. maj 2026

Veldig dyrt med tannregulering

Veldig dyrt med tannregulering. Kunne fått det til halvpris hos Colosseum med invisalign og alt inkludert hadde jeg ikke vært så naiv og sjekket mer rundt. Dårlig med info om prosessen. Hardhendt også. Ville ha enda mer betaling for "finjustering" som ikke virket å ha noen plan, mål eller mening. Føler meg snylt.

4. februar 2026

Besvarelse fra Eurodent

Vi beklager din opplevelse med oss. Med kjeveortopedi er det slik at ulike spesialister kan ha ulike meninger om hvilken behandling som er best. Vi sørger for at pasienten får det beste og mest langvarige resultatet, som kan kanskje koste litt ekstra. Hvis du har spørsmål om behandlingsforløpet, ikke nøl med å snakke med kjeveortopeden!

Alle tomler opp!

Fantastisk oppfølging fra start til slutt. Svært god kommunikasjon og behagelig betjening. Fullstendig smertefritt var det også. Anbefales på det aller sterkeste.

14. april 2026

Dominika er en svært profesjonell og…

Dominika er en svært profesjonell og dyktig tannlege. Hun er veldig oppmerksom og tar seg god tid til å forklare alt grundig og tydelig, noe som gjør at man føler seg trygg og ivaretatt gjennom hele behandlingen. Hun jobber nøyaktig og med stor omsorg for pasienten. Jeg er veldig fornøyd og kan varmt anbefale henne til alle som ønsker en trygg og behagelig opplevelse hos tannlegen.

7. april 2026