Jeg har købt fra EMP i mange år, i hvert fald over 10 år, jeg elsker deres tøj. Det er meget sjældent jeg har været nødt til at sende noget tilbage som også har været fint. Så hvis du er til alte... Se mere
Hurtig levering Kvaliteten og pasformen på mine tshirt er til UG🙏
Jeg elsker EMP, har købt tøj fra dem i 3 års tid nu og det har altid været en god oplevelse deres t shirts og hoodies er helt klart deres produkter i min mening, men syntes ikke de sælger nogen dårli... Se mere
Om EMP
Von Medien, über Bekleidung bis hin zu Funko Pops oder das must-have für deinen tierischen Freund -- bei uns kannst du aus einem riesigen Sortiment wählen. Selbst das Equipment für eine chillige oder rockige Gartenparty findest du in Form von Feuertonnen oder Sitzgarnituren im EMP-Design bei uns im Webshop.
EMP schenkt dir im Backstage-Club nicht nur die Versandkosten, du profitierst ebenfalls von mega tollen Vorteilen. Auf vielen Festivals kannst du in unserer Backstage-Club-Area neben gekühlten Getränken, 1a Sanitäranlagen und Chill-Oasen die Stars hautnah und live erleben.
Darmer Esch 70 a, 49811, Lingen, Tyskland
- 0591 - 914310
- mailbox@emp.de
- www.emp.de
Svarer typisk inden for 1 uge
Kvaliteten og pasformen på mine tshirt er til UG🙏
Lækre, bløde T-shirts
Jeg købte 5 T-shirts derfra for en måneds tid siden, og nu vil jeg have 5 mere. Jeg elsker dem.
Jeg er glad for de mails, de sender. Hellere en for meget end en for lidt. Man føler, at man som kunde bliver taget godt hånd om. Man føler sig tryg.
Jeg har handlet hos EMP gennem mange år…
Jeg har handlet hos EMP gennem mange år og været tilfreds. Men efter et par trælse returnerings oplevelser tænker jeg to gange om det er det værd.
Oplevelsen af at returnere en pakke er bøvlet og usikker, da der ikke er en særlig god guide til hvordan det skal gøres for at sikre at pakke når frem, plus det hele hænger på kunden.
Temu
De køber Temu varer og sælger dem til over pris. Har selv billeder af det. Nogen sandaler fx Temu 69 kr EMP 200.. waow

Ikke helt superliga
Ok produkt …. meeeen retur vare er da noget være bøvl, når man selv skal sørge for retur label !
Vil du kunne returnere sikkert skal du ikke handle hos EMP
At bestille og modtage orde fungerer og det leveres hurtigt. Produkterne er også i fin kvalitet.
Deres retur og kundeservice til gengæld er uprofessionel.
EMP sælger ikke returlabels så man er ikke sikker på pakken kommer korrektret frem da man selv skal købe den.
Jeg har nu i flere dage forsøgt at komme igennem til EMP for at få svar på:
1. Hvordan skal adressen registres så jeg er sikker på pakken kommer korrekt frem.
2. Hvilket telefonnummer og mail skal jeg sætte på (krav fra postnor som er det fragtfirma EMP anbefaler at benytte....)
Jeg sidder nu fast da det ikke er muligt at komme i kontakt med EMP. Der findes ikke et telefonnummer eller en email til EMP kundeservice kun en chat. På deres chat svares der ikke udover med: " Tak for at kontakte EMP. Vi er her for dig om et øjelibk." - og ja det er deres stavefejl i "øjeblik"!.
Så medmindre du med garanti skal beholde de bestilte varer kan jeg ikke anbefale at handle med EMP.

Ukurante størrelser
Ukurante størrelser
Jeg købte 2 t-shirts i samme størrelse. Den ene t-shirt nærmest 10 cm mindre i bredde og længde end den anden - svarende til en størrelse 10 årig og ikke den størrelse 176 cm begge t-shirts var bestilt til. Skal nu selv betale for retur-fragt.
Dårlig kvalitet - god service
Bestilte 2 t-shirts og modtog dem en uges tid efter.
Bestilte to ens størrelse (XL) men den en t-shirt var nærmere en størrelse M. Begge t-shirts var af samme mærke (Blackcraft).
Den ene t-shirt havde desuden maling eller overskydende tryksværte forneden på t-shirten, hvilket ikke gik af i første vask.
Jeg kontaktede kunderservice som var meget imødekommende og venlige og blev anmodet om at sende varen retur.
Desværre havde jeg smidt returposen ud, og havde ikke overskud til at bøvle med alt det forsendelseshejs.
Jeg kan ikke anbefale at købe hos EMP.

Besvarelse fra EMP
Jeg er generelt glad for at handle hos…
Jeg er generelt glad for at handle hos EMP.
Har jeg gjort i mange år over flere forskellige omgange.
2 gutter og jeg skal til copenhell. Derfor bestiller vi på samme tid (den ene faktisk først om søndagen), da vi skal have veste og patches dertil. Min pakke som jeg bestilte d. 4 Juni, er stadig IKKE engang blevet pakket. Den anden af min vens pakke er ankommet til brugsen, og den ven som bestilte søndag d. 8's pakke, er undervejs. Jeg får besked gennem chatten, at min pakke først vil blive afsendt i næste uge. Det kalder jeg dårlig service. Jeg er klar over der har været nogle helligdage, men det har der vel også været for mine venners pakker. 4 alm. hverdage til at pakke min ordre, burde være nok.
Fup firma
Havde bestilt en kjole som var for lille. Jeg ville returnere den, som der ville KOSTE MIG 211 kr. Firmaet ligger ligger åbenbart i Tyskland 😳. Der var ingen retur labels, og det var umuligt at sende den retur, da retur adr. Ikke kunne registreres. Firmaet var til ingen NYTTE. Så aldrig benyt dette firma !!⚠️ fup firma!!!
gode produkter til gode priser
deres t shirts og hoodies er helt klart deres produkter i min mening, men syntes ikke de sælger nogen dårlige produkter
Positiv/Negativ
De har nogle fede ting, er mest til T-shirts.
Der er dog mange med kun få størrelser, ofte ret små. Har kontaktet kundeservice flere gange, men de svarer aldrig.
Der er forholdsvis lang leverings tid (1 uge), selv på ting der er på lager.
alles.Ok !!
Fin fin fin
Jeg kan ikke sige andet end at de aldrig skuffer. Har brugt dem flere gange og har lige købt sko og bukser. Fin kvalitet og levering skete uden problem med Postdanmark. Dog måtte de godt ringe på døren så man ved pakken er kommet.
Jeg er så skuffet!!!!
Jeg er så skuffet. Har været kunde i mange år, meeeeen efter min email var hacked og oprettede ny og antog mig som ny kunde har jeg ku oplevet dårlig service. Kan kun sige fed tøj, fede priser og stort udvalg. Men kundeservice er drastikt faldet til under middel. Jeg modtog en fragt pose i sort og manglede 2 vigtige ordre som jeg skulle have brugt til julegave. Skriver 2 gange og de fortæller så de har svaret og ligger under skam.rigtig nok. De forlænger billede af fragtpakken men da jeg opdager at den har jeg Flået op som enhver anden der glæder sig til at åbne sin pakke så kan de jo ikke bruge alligevel det billede til noget. Og jeg skal sende en masse oplysninger. Jeg skriver at jeg har sendt de oplysninger som varenr. Ordrenr samt at der var en ting der ikke kom med i pakken som jeg bestiller ved min ordre nr. 2. At de ikke engang nævner der at det trækker vi fra det du ikke modtog første gang. De mangler stadig en betaling for de varer jegchat modtaget men de foretrækker sig intet. Det er så dårlig stil. Forventer at de snart som alle andre webbutikker gør at få styr på deres kunders ordre ellers mister de en stor kunde der køber ind i gennemsnit for en 8 til 10.000 årligt. Øv
Værre og værre
Da jeg først købte ved dem, var alt godt, fik mine vare, og hvis der manglede noget, fik man god hjælp hos kundeservice, men så blev det kun værre og værre. Modtog en pakke, hvor der var en vare der manglede, selvom jeg dagen inden de pakkede det, havde skrevet med dem, fordi der var gået en uge, uden de havde pakket min ordre eller sendt den. Fik pengene tilbage for den manglede vare, og skulle bestille en ny. Nu har jeg igen bestilt fra dem, håbede alt ville gå bedre, men da jeg modtager min pakke, og tjekke det igennem, er den ene vare beskadiget. Skriver til dem i deres chat, men de kan ikke se noget i vejen med skaden, for den bliver dækket til ved brug, svarer tilbage at jeg betalte for en ny vare, ikke en beskadiget, får svar tilbage at jeg kan sende det retur, hvis jeg ikke ønsker varen, andet vil de ikke gøre. Ærligt er skuffet, de tager ikke ansvar, eller giver nogen form for ordentlig hjælp, om en skade kan dækkes eller ej, så er den stadig skadet, og man betaler penge for en ny vare, ikke en beskadiget vare.
Købt en vare der er tydeligt…
Købt en vare der er tydeligt fejlbehæftet EMP afviser at det er en fejl og dækker sig under minor product imperfections hvilket jeg ikke mener maling der skaller af 2 steder på fronten af produktet er
Kan se jeg skulle have tjekket trustpilot inden køb hos dem da jeg absolut ikke er den eneste der har dårlige oplevelser
Brug dine penge et andet sted hvis du forventer den mindste smule service
Dårlig service
Bestiller en bluse til levering på arbejdadresse og med fri fragt da beløbet er over 450.- kr. Den bliver så afleveret på et opsamlingssted og bestemt ikke med gratis fragt. Kontakter på chat, men det et sgu svært at have kommunikation med dem da men må vente halve timer på svar. Hvis der overhovedet kommer et. Ikke et firma jeg vil anbefale eller handle hos igen.
Emp, til de alternative individer
Jeg har købt fra EMP i mange år, i hvert fald over 10 år, jeg elsker deres tøj.
Så hvis du er til alternativt tøj, om det er nørdede, Disney, band relateret eller gotisk, så er det her tøjshoppen for dig.
Det er ikke kun tøj men også mange andre ting og jeg elsker mine alternative julekugler med drager og harry potter.