Utilfredsstillende oplevelse med…
Utilfredsstillende oplevelse med montering af badeværelsesmøbel og Vola-armatur.
Jeg fik udført montering af et Vola-armatur/indbygningsdel og et badeværelsesmøbel. Desværre har den samlede oplevelse været meget utilfredsstillende.
Det største problem er, at armaturet er monteret forkert. Vandudløbet/tuden er ikke centreret i forhold til vaskens afløb/centerlinje, så vandet rammer tydeligt skævt i vasken.
Det undrer mig især, fordi virksomheden inden arbejdet havde en installatør ude for at besigtige opgaven, tage billeder og forberede arbejdet. Flere fagfolk har derfor haft mulighed for at vurdere løsningen, men alligevel blev armaturet monteret på en måde, som jeg ikke mener er acceptabel.
Hvis der var tvivl om placeringen, eller hvis stikkontakten gjorde korrekt placering vanskelig, burde jeg være blevet spurgt undervejs, før arbejdet blev færdiggjort. Det blev jeg ikke.
Jeg vil dog gerne nævne, at installatøren efterfølgende selv var ærlig omkring, at placeringen var underligt lavet, og at han godt kunne forstå, at jeg ønskede det lavet om. Det er også grunden til, at jeg giver 2 stjerner og ikke 1. Jeg sætter pris på ærlighed, men det ændrer desværre ikke på, at arbejdet ikke er udført korrekt.
Derudover var det aftalt, at væggen skulle lukkes og males/færdiggøres, men den synlige del af væggen fremstår ikke færdiggjort som aftalt.
Jeg mangler også afklaring på, hvad der er sket med mit tidligere badeværelsesmøbel, som var et Svane-badeværelsesmøbel med Marmorline-vask og Grohe-armatur i gunmetal. Det havde en reel brugtværdi.
Forløbet og kommunikationen med kontoret har været yderst utilfredsstillende. Jeg er blevet stillet i udsigt, at virksomheden ville vende tilbage, men jeg har ikke fået den lovede opfølgning.
Samlet set oplever jeg sagen som præget af dårlig planlægning, mangelfuld udførelse og utilstrækkelig opfølgning. Jeg håber stadig, at virksomheden vil tage ansvar og få arbejdet rettet, men på nuværende tidspunkt kan jeg ikke anbefale dem ud fra min oplevelse.