Elkjøp Anmeldelser

2.110

1,4

Forsøgte at bestille en airfryet via deres outlet. Fik beskeden om den var solgt en uge efter. Prøvede at bestille en ny på outlet og nu har jeg lige fået en besked om der nu var en lagerfejl, så... Se mere

De trækker pengene men sender ikke varen. Utroligt dårligt at Elgiganten (Danmark) samarbejder med sådan en virksomhed.

1. TV-butik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Du visste kanskje at Elkjøp av Nordens største elektronikkforhandlere. Visste du at vi har vedtekter som sier at vi skal ha det gøy på jobb? At vi har egen skole? At lageret vårt har egen toglinje? Elektronikkeventyret startet i Norge med 33 handlere i 1962, og teller nå 10 000 engasjerte mennesker i Norden. Elkjøp engasjerer seg i mer enn å selge varer. Vi er blant annet stolte av å samarbeide med dyktige aktører som Røde Kors og GreeNudge. I alt fra reklameproduksjon til transport er målet å bruke de grønneste løsningene. Hos oss kan du levere elektronikkavfall: Vi samler inn og resirkulerer 100 000 tonn årlig.

Dårlig

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(2.110)

To gange havde de ikke varen alligevel

Prøvede at bestille en ny på outlet og nu har jeg lige fået en besked om der nu var en lagerfejl, så derfor havde de ikke den airfryer heller.

En gang fair nok. Men to gange i streg, så det et dårligt mønster. Få styr på jeres.lager i outlet inden i ligger produkter op online.

23. april 2026

Jeg bestilte en vare online oktober…

Jeg bestilte en vare online oktober 2024, som jeg nåede at annullere inden de afsendte. De bremsede den dog ikke, så pengene blev hævet og pakken blev ikke afhentet i pakkeshoppen. Efter 14 dage blev den sendt retur til dem.
Efter nu +20 mails og 3 måneder, har jeg stadig ikke fået pengene retur.

Det er under al kritik og ren svindel!

UPDATE: Elgiganten har skrevet et fint svar, men det er simpelthen en gradbøjning af sandheden, at pakken ikke har været lokaliseret. Ifølge tracking har der været fuldkommen styr på hvor pakken befinder sig. At den som jeg læser på jeres svar, angiveligt har været væk på jeres lokation, kan simpelthen ikke være kundens problem.
Forklaringen om at pakken manglende fik jeg for flere måneder siden og det blev hurtigt løst, så den forklaring kan i simpelthen ikke køre igen.
Det er ikke fragtmanden der havde mistet pakken.

27. oktober 2024

Falsk markedsføring

Lørdag d. 5/10 ser vi et medlemstilbud på en iPad 2021 256gb til 4990,-. Vi blev enige om, at vi ville tage ned og bestille ipad’en uken efter, da tilbuddet ville stoppe d. 13/10. Vi tager ned til Elkjøp d. 8/10 og pludselig er tilbuddet på ca. 6500,-. Når man læste på siden stod der heller ikke 4990,- under “laveste pris de sidste 30 dage”. Jeg tog kontakt til personalet og sagde at jeg undrede mig over det og så det som falsk markedsføring. Personalet gik med til at sælge iPad’en til 4990,- hvilket jeg blev meget glad for, men her to uger senere er orden annulleret da de åbenbart ikke længere producere produktet og derfor ikke har den på hovedlageret. Jeg undrer mig over, at de ikke tilbyder at sælge outlet modellen til os i stedet for og tror derfor de har annulleret ordren for at komme ud af handlen.

22. oktober 2024

Jeg købte i går et køleskab aftalte…

Jeg købte i går et køleskab aftalte levering mellem 9 og 15 i morgen (22/3) vi forklare hvorfor det var vigtigt på dette tidspunkt (vi rejser bort). I samtalen sagde vi også at kunne det ikke lade sig gøre kunne det leveres når vi kom hjem.

Da jeg så på faktura, i dag, send pr mail stod der levering mellem 15 og 22. Jeg forsøgte at ringe (ingen hjelp) prøvede chat (en svensker ingen hjelp). Jeg kørte ud i forretningen på Forus. Samme sælger der huskede aftalen men forstod ikke at tiden havde ændret sig. Han fik kontakt med en lidt mere erfaren pige (ingen hjelp)

Vi har brugt store dele af dagen til at tømme skabe og køleskab, for at være klar. Når i ikke kan levere som aftalt må alt på plads igen.

Havde vi ikke set på fakturaen. Havde vi ventet hele dagen på nogen der ikke kom. Nå fragtmanden kom ville døren være låst og ingen ville værehjemme.

Da de to elkjøp ansatte ikke kunne få køleskabet frem før 1500 d 22/3 foreslog jeg køleskabet blev leveret når vi var hjemme igen. Pris elkjøp betalte fragt og installation. Det mener jeg var dagens tilbud til elkjøp. Men det kunne de ikke.

20. marts 2024

Købte 4 AirTags og to nøgleringe i…

Købte 4 AirTags og to nøgleringe i Elkjøp butikken i Bogstadveien. 2 av AirTagsene skulle sendes med posten.
Var på postkontoret for at hente pakken - der var kun 1 AirTags i pakken (skulle have været to).
15 min efter jeg havde hentet pakken gik jeg inden til Elkjøp i Bogstadveien hvor jeg havde købt det hele - ekspedienten kunne se at der var sendt 1 pakke som netop var blevet sendt, men mente at der sikkert var ennå en på vei snart. Han anbefalede at jeg kontaktede Elkjøp på tlf.
Kundesupport på Elkjøp er en robot som giver dig basale svar, men hvis man har et problem er der ingen hjælp at hente på tlf. Skrev derfor via chatten som også var en robot - efter lidt tid blev jeg omstilt til en sagsbehandler hvor jeg forklarede han problemet - han sende et link til en side og skrev - pakken er på vej, den blev sendt d 8 marts. Linket viste et billede af 1 AirTag som lå i 1 pakke.
Jeg spurgte om han ikke kunne sende sportingsnummer af to pakker, og billede af to AirTags - han havde dog travlt med at logge av.
Prøvede igen med chatrobotten og over til ny sagsbehandler, som starter med at oplyse at hun lige skulle læse historikken igennem (det havde hun så ikke gjort). Samtalen afsluttede med at den nye kundebehalder ville kontakte pqkke centeret for at høre om de havde pakket to AirTags i den pakke som de havde taget billede av (hvor det tydelig fremgik at der var kun 1 AirTag).

Mit store spørgsmål er om hvordan det kan være at jeg som kunde kun modtager 1 AirTag, som efterfølgende bliver valideret på billede av Elkjøps pakke senter (en side som jeg ikke har hatt tilgang til uden et direkte link, og et link jeg ikke får før jeg faktisk har klaget - og forsat så tror elkjøp ikke på mig, men vil have det bekræftiget fra Pakke Senteret 🤮
I det mindste har jeg købt den med Visa med Købsforsikring, så kan Elkjøp kose sig med Visa, over manglende leveranse

10. marts 2023

elkjøp er alt under kritik…

elkjøp er alt under kritik kundebehandlingen vi har fået a både elkjøp og verkstedet de har samarbeide med er under alt kritik vi indleverte tlf på elkjøp buskerud igjennem forsikringen da fik vi vite en uke efter at tlf kunne ikke repereres efter der fik vi en erstatning tlf som ikke var kontrolert eller fraktskade vi inleverte den innen 4 ukers frist og en uke efter fik vi vite at den må ses a en expert og det ville gå mellem 3-6 dage der gik 14 dage ekstra før vi fik vite der var en trykskade vi havde fået en tlf som var feil helt fra starten a elkjøp og verksted står ikke til ansvar for deres levering eller kontrol på tlf før levering fra verksted vi anbefaler ikke kunder og handle der eller få reperet frist for verksted gik alt for lang tid en det som er kravet og de tar ikke ansvar for skaden og kundebehandling var udrekelig og butiksjefen vil heller ikke stå ansvar for noget og ka ikke ta beslutning på noget som helst HOLD JER VEKK FRA ELKJØP anbefaler det på det sterkeste

21. december 2022

Mye dårlig service

Mye dårlig service !

Jeg er udveksling studerende och sendte min computer til reparasjon d. 13/9 och fik beskjed det ville være 2 uker. Nå er der næsten gået 4 uker. De besvarer ikke emails og giver ikke beskjed om hvor langt tid der vil tage at fixe. Har stadig ingen computer. Det er ikke okay. Det er dårlig service i Ullevål Elkjop.

11. oktober 2022

Vand vælter ut her.

Hei.

Eg er dansk lege som netop er flyttet til Bergen. Fik i dag leveret en vaskemaskine fra elkjop via bring med montering. Eg er tidligere tømrer så eg ser når nogen ikke har styr på det. En mand fra kastakstan og en mand fra Afghanistan leverede og monterede vaskemaskinen og eg var noget i tvivl om dette. Det vælter ut med vand her nu og eg har slukket maskinen. Eg trenger nu en vvs mand til at komme og montere maskinen om. Det er den dårligste service jeg har oplevet i mit liv. Det kan sammenlignes med at sætte en fastlege til at udføre hoftekirurgi. Det er ikke bra.

Michael
Bergen.

22. april 2021

Hold jer væk!

Bestilte, gennem El-gigantens hjemmeside, et stativ til min Iphone men da pakken kom, manglede der en del, så det ikke kunne samles. Skrev til dem, at delen manglede, vedhæftet billede af de dele, jeg har modtaget, og fik tilsendt en manual. Har igen skrevet til dem, at stativet ikke kan samles, da der mangler en del, og har ikke hørt fra dem siden!
Vildt dårlig kundeservice, hold jer væk!

2. februar 2021

Elkjøp Megastore Kristiansand

Jeg skulle finde en ny bærbar i butikken, og informerede om mit ønske om en skolebærbar, som kan køre lidt spil. Med en stationær til 20.000kr i hjemmet trenger jeg ikke noget kraftfuldt, og dette gjorde jeg klart for ekspedienten.
Jeg henvendte mig hos ham, fortalte ham max budget lå på 6000kr, og at jeg ikke skulle have noget kraftfuldt. Ekspendienten viser mig derefter en bærbar til 10.000kr, snakker kun til min mandlige kæreste selvom det er MIG der kigger efter bærbar, og da jeg fortæller ham at dette for det første er langt fra mit behov, og for det andet er meget dyrere end mit max budget, fortæller ekspedienten mig at jeg bare kan betale over længere tid, altså tage et lån. Dette på trods af at han ved jeg er studerende i universitetet.
Ekspedienten bryder med etiske regler for salg i Norge, og derudover står det også klart for mig, at han ikke ved meget omkring bærbarene der sælges, og ved meget mindre omkring computere end jeg selv gør. Jeg finder derefter en anden medarbejder, som lytter til hvad jeg leder efter, og holder sig indenfor prisgrænsen. Derudover snakkede han med mig, og hjalp med at finde frem til den bedste laptop for mig.
Dette udløser dog helvedessituation 2. Jeg køber en laptop som har været udstillingsvare. Men da jeg kommmer hjem med den er den logget ind på en Magnus Ekeli, og admin-brugeren er RetailAdmin som er jeres bruger. Vi har brugt snart tre timer på at ringe rundt, fordi ingen hos Elkjøp gider tage ansvar for noget som helst, og ser det som vores job at kontakte de rigtige personer. Også selvom nummeret ikke findes på nettet. Vi sidder nu og venter på at snakke med femte eller sjette person, som efter sigende skal ringe os op.
Det er simpelthen for dårligt. I har så utrolig mængde negativ omtale herinde, og stadigvæk opfører I jer som en flok ufaglærte, små børn, med medarbejdere der ikke fatter hat af deres eget fag, og ikke er klog på computer overhovedet. Derudover ekstremt dårlig og uetiske sælgermetoder, der sikkert virker på den stakkels ældre dame før mig, som ekspedienten fik solgt alt muligt ubrugeligt søppel, fordi hun var et let offer. Ja, jeg hørte dig godt. Skam dig, skam jer, tag jer sammen, og så håber jeg efter dette, at jeg aldrig nogensinde kommer nær jeres butik igen.

13. september 2016

Ufattelig dårlig service på leverancen

Jeg købte for to uger siden en opvaskemaskine og tørretrumpler. Leverasen, installation, montering og afhentning af de gamle elementer blev også købt. Jeg har aldrig oplevet så dårligt service før, det tog Elkjøp tre forsøg over en uge førend begge ting blev afleveret og installeret. Første aftale var de omkring 2 timer forsinket så det blev med hovedkontoret aftalt de skulle komme dagen efter. Da leverancekontoret ringede, kunne de godt komme men så ville de ikke kunne installere min opvaskemaskine, da det ikke er rørlæggere om lørdagen. Derfor måtte jeg ændre til en anden dag. De kom som aftalt inden for aftalte tidspunkter men kun med opvaskemaskinen, tørretrumpleren var ikke blevet ændret. Det blev med leverancekontoret aftalt nyt tidspunkt for denne, som blev afleveret. Her var der så ikke blevet oplyst at jeg havde købt afhentning af den gamle og installation af den nye.

Så dårlig service og manglende styr på tingene har jeg aldrig oplevet før. Det to 14 dage fra jeg købte til jeg havde mine ting. Der var ingen sammenhæng mellem hvad hovedkontoret og leverancekontoret aftalte, og jeg talte i telefon med dem mere end fem gange for at få styr på tingene og måtte to gange vente omkring 2 timer førend aftalte telefonsamtaler blev modtaget (fra leverancekontoret).

Forfærdelig spild af min tid som kunde, måtte vente hjemme tre dage i alt for mange timer for at få det installeret. Det eneste positive var at dem som kom med tingene var flinke og effektive. Jeg vil aldrig bruge dem igen!

12. februar 2016