Wij boffen. Onze hulp is super efficiënt en het huis ziet er achteraf altijd proper uit. We vinden haar heel aardig en wij zijn absoluut tevreden. Easy life heeft een goed handje om aardige, betrouwb... Se mere

Virksomheden har svaret
Contact nemen met plaatselijk bureau lukt redelijk vlot, mensen denken met je mee en zoeken naar oplossing voor eventuele problemen. Via mail is de snelste manier om contact te nemen.
Virksomheden har svaret
Vanaf de eerste dag dat we voor Easy Life kozen een perfecte service. Betalingen goed geregeld, vervanging geen probleem en duidelijke communicatie. Bovendien is onze poetshulp iemand uit duizenden!
Virksomheden har svaret
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Genk gezinnen en alleenstaanden in Genk en de omliggende gemeenten met huishoudelijke ondersteuning op maat. Voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere taken in huis zoeken we samen met u naar een oplossing die aansluit bij uw wensen. Dankzij onze lokale kennis van Genk en de omgeving kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. U mag rekenen op een persoonlijke aanpak, een vlotte communicatie en een goede opvolging van onze dienstverlening. Zo maken we het huishouden voor u eenvoudiger en zorgen we voor extra tijd voor wat echt belangrijk is.
Europalaan 109, bus 11, 3600, Genk, Limburg, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Easy life heeft een goed handje om aardige, betrouwbare en competente mensen te vinden en het zodanig te combineren dat het voor hulp en klant schikt. Dus een echte aanbeveling.

Besvarelse fra Easy Life dienstencheques - Genk | Huishoudhulp via dienstencheques
Altijd eerlijk en snel geholpen zowel telefonisch als via email.

Prima service zowel de klantenservice als het personeel ! Top

Altijd vriendelijk en helpend. Je voelt je echt koning. Klant is koning bij Easylife

jullie denken mee en vervanging is tot nu toe geen probleem waarvoor hartelijk dank

Als je wilt bellen niemand neemt op. Kan het kantoor nooit bereiken!

We zijn bijna twee jaar bij jullie bedrijf. Geen klachten , goede communicatie en zeer goede poetshulp.

Heel goed opgeleide poetsman, goed gecoacht door het bedrijf.
Harde werker.
Goede communicatie met het bedrijf.

We zijn heel blij met ons poetshulp ,we zijn al bijna 7 jaar klant kantoor in centrum Genk

Snelle dienst verlening na aanvraag te hebbeb geplaatst

altijd vriendelijk en proberen u altijd te helpen

Easy Life werkt prima, communiceert goed en mijn huishoudhulp is een echte aanwinst voor ons. De extra administratieve kosten zijn wel behoorlijk ...

Sinds eind oktober zijn we opgestart. Ondertussen zijn er al 6 verschillende huishoudhulpen geweest…
Communicatie gebeurt wel vlot,

alles ging mis ,eerst bij aanvraag heel vriendelijk en direct iemand beschikbaar omwille van mijn dringende nood omdat ik zwaar behoevend ben wegens chronisch ziek zijn en pre-paliatief ben en zelf niets meer kan .Poetshulp via hun zelf ontslag genomen omwille van onenigheid ,daarna hadden ze iemand ter beschikking maar was totale ramp sprak niets nederlands deed kruisteken verbod naar mijn huisdieren toe moest onmiddelijk naar huis van bureau zelf.Daarna was er weer iemand beschikbaar maar werd weer afgemeld en kwam dan weer week later ,werd het stillaan beu en heb contract opgezegd na 4 weken in een vuil huis te hebben gezeten wat niet kon omwille van mijn longziekte .zuurstofpatient !!maar kon volgens hun contract niet opzeggen want was al klant van 2024 aub met een aantal jaren onderbreking ??? onjuist natuurlijk
Ik wil bij deze dus ook nogmaals melden dat ik nooit meer wens samen te werken met jullie en klacht heb neergelegd bij de consumentendienst & bij het hoofdbureau in Antwerpen . maar zo een gedrag tollereer ik niet tegenover een klant en zal niet alleen bij mij zijn zo dominant ed meer .
mvg
Linda