Snel een poetshulp geregeld door het bedrijf na onze aanmelding. Vinden bijna altijd een oplossing als een poetshulp wegvalt. Wel graag 1 communicatiemiddel: mail of sms. Niet beiden voor andere z... Se mere

Virksomheden har svaret
Mijn poetshulp is betrouwbaar, correct, vriendelijk. Levert goed werk, ... de communicatie met het bureau verloopt ook prima
Virksomheden har svaret
momenteel heb ik een poetshulp die grondig, toegewijd, en systematisch te werk gaat. Ze vraagt ook telkens wat de taken van die dag zijn en gaat ermee aan de slag.
Virksomheden har svaret
Met een betrouwbare huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Aalter dagelijks gezinnen en alleenstaanden in Aalter en de omliggende gemeenten. Bent u op zoek naar een vaste poetshulp voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of extra ondersteuning in het huishouden? Dan gaat ons team samen met u op zoek naar een oplossing die perfect aansluit bij uw situatie. Vanuit ons kantoor in Aalter zijn we sterk verankerd in de regio. Dankzij onze lokale kennis kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. Bovendien mag u rekenen op een persoonlijke aanpak en een nauwgezette opvolging, zodat onze dienstverlening optimaal blijft aansluiten bij uw verwachtingen.
Lostraat 25, 9880, Aalter, Oost-Vlaanderen, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ze vraagt ook telkens wat de taken van die dag zijn en gaat ermee aan de slag.

Besvarelse fra Easy Life dienstencheques - Aalter | Huishoudhulp via dienstencheques

Recent was er een soort controle van een mevrouw die de opleidingen geeft bij ons thuis ivm de poetshulp. Ik was niet zo tevreden en die mevrouw kwam eens luisteren en kijken terwijl de poetshulp aan het werk was.
De poetshulp kreeg enkele richtlijnen mee aan de hand van mijn ontevredenheden.
De opleidingsdame beloofde mij dat de poetshulp nog eens op training zou mogen gaan om nog eens wat zaken op te frissen en waar zoal rekening moest mee gehouden worden. Want eerst stofzuigen en daarna stof afnemen heeft geen zin.
Nu zijn we wel enkele weken verder maar ik zie geen verandering…
Ze heeft al het voordeel dat ze op 4 u enkel boven of enkel beneden moet poetsen maar dan ook grondig tot in de puntjes en toch ben ik niet echt tevreden van het resultaat.
Als ik iets vraag knikt ze altijd ja, maar 14 dagen later is ze het al weer vergeten.
Ik begrijp dat ieder huishouden anders is maar er zit geen enkel initiatief in of een regelmaat van bijvoorbeeld eens de deuren af te wassen of de drempel van de voordeur of aan de achterdeur eens mee te nemen.
Heb nogthans al 2 goede mannelijke en 1 vrouwelijke poetshulpen gehad.
Ligt het aan hun cultuur of aan iets anders maar ik wil toch liefst waar voor mijn geld.

geen poetshulp op geplande dag zij zorgen voor een vervanger meerdere keren meegemaakt daarom een goede service

Omdat ik altijd verwittigd word als poetshulp niet kan komen of in verlof is

de persoon die poets bij mij is zeer goed , ze ziet werk
je moet het maar een keer zeggen en ze weet het
de volgende keer moet ge niets zeggen.

Ik ben sowieso heel tevreden van onze poetshulp Pamela. Verder is het heel positief dat mails vlug beantwoord worden en er de nodige flexibiliteit is als er iets wordt gewijzigd aan de uurroosters bvb door vakantie.

ik krijg nog steeds enquêtes terwijl ik al maanden (een jaar? ) geen huishoudhulp meer heb

Snel een poetshulp geregeld door het bedrijf na onze aanmelding.
Vinden bijna altijd een oplossing als een poetshulp wegvalt.
Wel graag 1 communicatiemiddel: mail of sms. Niet beiden voor andere zaken zo mis je soms communicatie

Zeer vriendelijk en goede communicatie.
Poetshulp is echt een lieve, harde werkende dame. Heel blij met haar hulp!

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Zoeken mee voor oplossingen en snelle reactie

Echt tevreden van poetshulp. Communicatie en doorgeven van informatie door lokaal kantoor loopt wel soms fout.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.