Superoplevelse. Virkelig god cykel at køre på bedste jeg har kunne finde til prisen Lækker flydende kørsel masser af kræfter op ad bakke. Jeg er stor fan Selvom den første cykel jeg fik havde... Se mere
Fantastiske el løbehjul og fantastisk kundeservice! Jeg har købt en Ewheels E2S V2 Max LR, som kører fantastisk. Rigtig gode støddæmpere foran, og en rigtig kraftig motor, som bakkerne ikke har e... Se mere
Rigtig god service. Rare og venlige. Hurtige og professionelle. Helt igennem en god oplevelse fra start til slut.
E-Wheels er en av Nordens største forhandlere av små elektriske kjøretøy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet.
Alltid tilgjengelig for deg
Kølatoppen 1, 3322, Fiskum, Norge

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra E-Wheels Norge AS
Vandt sag imod E-wheels, Løbehjul kørte kun 48% rækkevide af hvad E-wheels har informeret om. Jeg har så klaget, hvor de gør brug har svindler agtige metoder og ikke følger loven, trods en lang mailkorrespondance på over 30 mail gav de sig ikke trods jeg har dansk lovgivning på min side. Jeg gik så til nævneshus (forbrugerklagenævnet) Som gav mig medhold i sagen og E-wheels eftergav så endelig,, hvilket vil jo sige de kender godt loven og ved godt de var forkert på den og ikke overholder dansk lovgivning, men de tænker nok de fleste kunder giver op imod dem.

Besvarelse fra E-Wheels Norge AS
jeg købte E2S V2 Pro Long Range Grå. længden er på ingen måde 50kmt (ihvertfald ikke på 30kmt, som man ville gå ud fra). batteriet kan finde på at nogen gange sige 4 prikker, nogle gange noget andet. hvis du oplader det ene batteri, vil den stå som fuldt opladt, men det er ikke tilfældet. i det store hele er den god nok. men hvis det her er hvor langt den til 50km kan kører, ville jeg ikke købe den til 25 km. den kan vel kun kører ca 10 kilometer før den er død. men kører fint, bare svært at finde ud af hvornår den er opladt.

Besvarelse fra E-Wheels Norge AS
Lækker flydende kørsel masser af kræfter op ad bakke.
Jeg er stor fan
Selvom den første cykel jeg fik havde to fejl, var der super service i både kundeservice per telefon da vi dukkede op i butikken fik vi bare en ny cykel udleveret som endda blev samlet for mig. E wheels Kan kun anbefales

Besvarelse fra E-Wheels Norge AS
Mathias T hjalp kameraten min med E7 Display, hyggelig, hjelpsom og gode manerer. 👍🏼

Besvarelse fra E-Wheels Norge AS
super service vedr. annullering af ordre - hurtig svar

Besvarelse fra E-Wheels Norge AS
Fantastiske el løbehjul og fantastisk kundeservice!
Jeg har købt en Ewheels E2S V2 Max LR, som kører fantastisk. Rigtig gode støddæmpere foran, og en rigtig kraftig motor, som bakkerne ikke har en chance for at nedsænke hastigheden.
Efter 950 kilometer, stod opladeren desværre af. Men jeg skrev til deres kundeservice afdeling, og i løbet af lidt korrespondance, samt 3 dages leveringstid, havde jeg en ny oplader! Kan klart anbefale E-Wheels, som en god og kundeglad virksomhed.
De laver virkelige gode og pålignede el-løbehjul, som både kører hurtigt, samt ingen problemer, selv ved de stejleste bakker!
Tusind tak for en fantastisk oplevelse!

God og grundig vejledning
Jeg har ikke prøvet min nye cykel endnu da jeg skal have sendt den hjem til Danmark hvor jeg bor
Ole Munkesø

Hurtigt og professionelt arbejde
Jeg havde en virkelig god oplevelse med service jeg havde nogle spørgsmål som blevet svare på grundigt og hurtigt tak Felix
Holder ikke leverings tider og når man spørg på status, får man ikke svar via chat må sende en Mail.
Som normalt skyldes dette en system fejl, men man gør ikke noget for at rette den op med express shipping. Får melding på at ordre er pakket og sendes fortløpende. Hvad fortløpende er ved man ikke.
Hurtig svar på mine henvendelser fra Jonatan.
Ekstrem langsommelig kundeservice 😱 har kommunikeret nu i 14 dage med flere forskellige ang en reservedel de skal sende , men det tar flere dage om at svare pr gang

Super service fra Oliver 👍
Fik svar på de spørgsmål jeg stillede.