E Herrebælter

Bestilte på samme måde som de andre jeg…

Bestilte et bælte og fik samme besked som andre her på trustpilot (At de nu var ved at pakke ordren og den ville blive leveret i mellem 1 og 3 hverdage).

Idag (På tredje dagen) er det lykkedes mig at få kontakt til E-herrebælter som undskylder deres travlhed og påtager sig sit fulde ansvar for at der har været ferie og de derfor er kommet en del bagefter med deres ordrer 🙌

De spurgte selv om jeg ville have refunderet beløbet, og det sagde jeg ja til 🙂

Og det fik jeg en bekræftelse på med det samme 🙏

Alt i alt endte min dårlige oplevelse med at blive god 🙂

3. august 2022

Hi There,

Thank you for your review :)

Great to hear our service is appreciated!

Remember to contact us if you have any problems or questions.

Please keep safe.

All the best,
Gizelle
Feetunique

Får jeg mon varen - pengene er trukket?

Hvornår lærer jeg at se her, først.
Er havnet i samme situation som flere andre. Fik en ordrebekræftelse, og har ikke hørt noget siden. Pengene er blevet trukket, hvilket ikke er lovligt før varen sendes.
Prøver nu at få kontakt til firmaet, men har ikke de store forventninger.

21. april 2022

Hi Ronni,

Thank you for your review.

I am deeply sorry for all the inconvenience.

Please provide us with your order information via email at feetuniqueservice@gmail.com for us to have the issue resolved asap.

Also please confirm if your order has arrived.

Regards,

Hej Ronni,

Jeg beklager dybt for al ulejligheden.

Giv os venligst dine ordreoplysninger via e-mail på feetuniqueservice@gmail.com, så vi kan få problemet løst hurtigst muligt.

Bekræft også, om din ordre er ankommet.

Har bestilt et bælte

Har bestilt et bælte, fik ordrebekræftelse, men så sker der heller ikke mere. De lover levering efter 1-3 hverdage, men nu er der næsten gået 2 uger og man kan ikke komme i kontakt med dem 😠😠

13. december 2021

Besvarelse fra E Herrebælter

Thank you for sending this feedback. We appreciate it.

Please feel welcome to reach out if you have any questions or concerns.

Please keep safe.

All the best,
Gizelle

Supergod oplevelse!

Supergod oplevelse!
Flotte bælter og en overskuelig hjemmeside. En fejl i leveringen blev lynhurtigt rettet - kundeservice fungerer tip top! Kan sagtens anbefales.

22. november 2021

Hallo,

Vielen Dank für dieses Feedback und wir entschuldigen uns aufrichtig dafür, dass die Antwort aufgrund eines Rückstands so lange gedauert hat.

Bitte zögern Sie nicht, sich mit uns in Verbindung zu setzen, wenn Sie Hilfe benötigen.

Mit freundlichen Grüßen,
Ghelou
Feetunique

Jeg har for 2 uger siden købt et bælte…

Jeg har for 3 uger siden købt et bælte som gave. Jeg modtog en ordrebekræftelse med det samme, og pengene blev trukket efter.
Jeg har intet hørt siden og bæltet er ikke kommet! Dårlig service.
Jeg har skrevet til dem for 4 dage siden, og ringet til dem.
Brug ikke dine penge hos dem

11. november 2021

Hi Line,

Thank you for your review.

I am so sorry for everything that has happened.

Please confirm if you had received your order.

Regards,

Hej Line,

Jeg er så ked af alt det, der er sket.

Bekræft venligst, om du har modtaget din ordre.

Dårlig leverancepartner

Har den 6/6/21 bestilt et bælte ved dette firma og modtog samme dag en ordrebekræftelse hvor der stod at de var ved at pakke varen. Jeg skulle så modtage varen i løbet af 1-3 dage. Har derefter intet hørt selv om de har hævet pengene. Jeg har forsøgt at ringe til firmaet men er ikke kommet igennem.
Har siden vist sig at fejlen lå ved DAO der ikke gav besked om leverancen.

11. juni 2021

Hej Karsten

Jeg er ked af at høre den oplevelse du har haft. Der er dog ikke tale om bedrageri.
Vi sender vores pakker med DAO som du burde modtage mails fra omkring leveringsforløbet. Tjek gerne dit spam filter hvis du ikke allerede har gjort dette.

Du må meget gerne oplyse dit ordre ID så jeg kan finde detaljerne frem og hjælpe dig, eller du kan også skrive til os på cc.detail.rb@live.dk så skal jeg hjælpe dig hurtigst muligt.

God aften
Christian
E-Herrebælter.dk

Virker til at være et fup firma

Har bestilt 2 bælter for over et døgn siden og fik straks en mail besked om at man var gået i gang med at pakke varerne. Iflg. hjemmesiden får man leveret varen i løbet af 1-3 dage.

Jeg har endnu ikke modtaget besked om at varen er afsendt, og da jeg har brug for varen hurtigt, har jeg forsøgt at kontakte virksomheden. De tager ikke tlf, eller svarer på mails. Virker som et fup firma.

27. november 2019

Kunstlæder

E-Herrebælter er smarte praktiske bælter med flexibelt lukkesystem med ca. 7 mm interval og som er nem at åbne med en knap.

Materialet er kunstlæder opbygget i lag med en læderpræget forside, blød midterdel og en glat bagside, hvor stykket med ”hakkene” til låsesystemet er indsyet. Det hele syet sammen til en rem med en pæn afslutning i siderne.

Alt ser pænt og elegant ud. Så vidt så godt.

Jeg har haft et tilsvarende bælte i ca. 1½ år. Forsiden er revnet, siderne meget slidte og bagsiden krakeleret. Bæltet er totalt slidt op ved alm. brug. Materialerne er ikke særlig slidstærke sammenlignet med ægte læder.

Hvor længe mit nye bælte fra E-Herrebælter.dk holder skal komme an på en prøve. Når E-Herrebælter.dk i deres markedsføring anvender udtryk som ”læderrem” og ”førsteklasses læder”, forventer man ikke at modtage et bælte i kunstlæder.

E-Herrebælter.dk bør revidere deres specifikation på materialerne i overensstemmelse med de faktiske forhold.

10. januar 2019

Hej Finn

Jeg kan godt forstå du ikke er tilfreds med dit forløb. Forventningerne kan ikke udfyldes når teksten beskriver andre forhold end hvad tilfældet er.
Vi er gået i gang med at gennemlæse og rette teksterne nu. Teksterne blev skrevet allerede inden produkterne var på hylderne og vi er nu i gang med at opdatere så de reflekterer virkeligheden og giver de rigtige forventninger når de læses.

Alt dette hjælper fremtidige kunder, men du skal selvfølgelig ikke negligeres. Hvis du ikke er tilfreds så husk at vi altid tilbyder fuld tilfredsheds garanti. Du skriver blot en mail (eller svarer på den jeg sender til dig om lidt) om at du ønsker refundering hvis dette er tilfældet, så refunderer jeg dine penge.

Har du andre spørgsmål eller kommentarer kan du også altid fange mig på mailen.

Christian

Service og produkt der er lige efter hjertet

Har lige modtaget mit bælte, Pure by Valanto, det er et utroligt lækkert bælte, utrolig holdbart, overrasket over hvor nemt det lukkes og åbnes, og at man kan finjustere helt utroligt, og giver en bedre æstetik at der ikke er huller. Hurtig levering og ekstrem billigt, meget over mine forventninger, vil bestille flere bælter derfra. Tiden vil vise hvor holdbare de er, men første indtrykket er ihvertfald utrolig godt fordi det føles som kvalitet og ikke billig læder/plastik.

15. august 2018

Nem hjemmeside at bevæge sig rundt på.

Nem hjemmeside at bevæge sig rundt på.
Der gik 2 dage så fik jeg bæltet.
Deres system med bæltet syns jeg er rigtig fedt, at man ikke skal være afhængig af huller og at man kan indstille det til ens størrelse, det er smart.

Kan godt anbefale deres bælter :-)

3. august 2018