Har 4 dage efter bestilling annuleret…
Har 4 dage efter bestilling annuleret min ordre pga en systemfejl. Mega ringe service at de ikke tilbyder et alternativ
Nemt at bestille på hjemmesiden. Lynhurtig levering.
Jeg bestilte 4 fælge og modtog dem en uge efter. 2 var desværre blevet baskadiget under transport. Jeg fik et tilbud på 200 kr i kompensation pr fælge, hvilket jeg synes er lidt fræk. Jeg fortalte dem om min utilfredshed angående deres tilbud og de tilbød mig omgående 2 nye samt at jeg kunne beholde de beskadigede. Det var i den sidste ende rigtig fin service. Jeg undlader dog den sidste stjerne pga. det første kompensations tilbud.
Bestilte 4 stk 17" sommerdæk og 4 stk 16 " vinterdæk, de kom allerede efter 3 dage, og alt var som det skulle være. 3.900 kr. de samme dæk ville hos Superdæk koste 8.900.
Modtog 4 stk. dæk fra Dækeksperten som bestilt, Men ak og ve de var ikke samme størrelse. Det skal siges at de var bestilt i samme størrelse 195/60 R15 der kom 3 stk. og en farisær 195/65 R15 og de var pakket i 2 pakker. Dækkene blev monteret med dem inden vi opdagede det. bilen har ikke kørt på dækkene ( veteranbil) Ingen retur rat og skal skal jeg have et erstatnings dæk så må jeg bare betale en gang til + fragt.
ALDRIG MERE DAEKEKSPERTEN.DK
Der er ikke noget expert over det firma. De ved intet om biler. Hjemmesiden er kun clikbate, og så snart de har fået kortnummer /penge så kommer de tekniske spørgsmål man må forvente experter selv sidder inde med. Har måtte anulere ordren.
Ekstremt dårlig service
Jeg har den 31-5 afgivet og betalt en ordre på 2 stk fælge til min bil og forventer at de overholder deres leverings garanti som står til max 7 dage på deres web men sådan skal det ikke gå ! Dagen efter er der i min mail en besked om at de ikke kan behandle min ordre fordi jeg ikke har oplyst hvad bil fælgene skal sidde på ! Det er jeg så aldrig i forbindelse med købet blevet spurgt om men da jeg har 4 fælge af dem er de to så skadede og derfor ved jeg fra dem godt hvad jeg skal bestille uanset hvilken bil de skal sidde på ...Jeg sender dog regestrings nummer til firmaet for at få gennemført købet men nu er det så et nyt problem fordi jeg kun har bestil og betalt for 2 fælge og ikke 4 som de troede !!! Jeg sidder her i dag og venter på tilbagebetaling af mine penge fordi de faktisk slet ikke kan levere de de bestilte fælge før i uge 32 ! Og ved i hvad jeg skal vente helt til på fredag før jeg for dem retur ! Fed fidus lav et internet firma uden vare at sende til kunderne og når de penge kunderne skal have tilbage skal sendes retur ja så beholder vi dem da bare en uge .... Mit råd lad være med at handle med dem .... og ja jeg har et klage nr på episoden som er RC-2132232 De kunne måske have reddet mig som kunde ved at give mig en rabat på mit køb så havde jeg måske ventet til uge 32 men det løb er kørt nu
De har ikke styr deres database, og har ikke styr på, hvad de kan.... eller mest ikke kan - levere. Endte med at annullere ordren, efter 2 gange at have fået annulleret levering,