Har bare gode erfaringer med dette firmaet - har handlet flere ganger. Litt høyt minstekjøp for gratis frakt, men flotte varer, god kvalitet, gode tilbud. Hyggelig kundeservice som svarer grundig på s... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jeg bestilte sengesett og fikk det etter kun 2 dager. Nydelig kvalitet på sengesettet. Jeg kan anbefale dette stedet 👍
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Dun of Norway ble grunnlagt i 2007, og er produsent og grossist av egen merkevare. Hovedprodukter er dyner, puter, sengetøy, laken og håndklær.
Kontaktoplysninger
Ringvegen 11, 2815, Gjøvik, Norge
- www.dunofnorway.no
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jeg bestilte sengesett og fikk det…
Kjøpte 4 sengesett til veldig god pris
Kjøpte 4 sengesett til veldig god pris, rask levering og god verdi for pengene:)
Bestilte satenglaken til overmadrass
Bestilte satenglaken til overmadrass. Verste skrukkehaugen jeg har sett. Forsøkte å stryke det. Resultatet var nedslående. Ubrukelig laken på alle måter.
Anbefales ikke.
Utrolig fornøyd med produkter (dundyner…
Utrolig fornøyd med produkter (dundyner og sengesett)🤩Enda mer fornøyd med hyggelige ansatte og den svært gode kundeservicen👏🏻 De er raske til å rette feil - og gjør det med godt humør! Vi hadde en dyne med feil - og dette ble rettet på 1-2-3👏🏻
Gode erfaringer
Handlet to ganger derfra. Rask levering, god kommunikasjon!
Rask og effektiv behandling
Rask og effektiv behandling. Gode produkter.
Veldig fornøyd
Hyggelig overrasket for rask behandling av ordre, levering og ikke minst en liten overraskelse i esken. Dyne og pute jeg har bestilt ser ut lovende ❤️ håper sønen min blir fornøyd.
Fantastisk godt sengtrekk
Fantastisk bra sengtrekk. Veldig fornøyd og blir å handle igjen.
Flotte produkter og hyggelige ansatte
Flotte produkter og hyggelige ansatte. Dette anbefales virkelig!
Kjempegode produkter
Kjempegode produkter, bestillte 2 helårsdyner og puter, beste jeg har prøvd :)
Dundynen var forferdelig tung. ubrukelig
kjøte to puter og en dundyne. putene var ok. men trekket var glatt og virket syntetisk. likte det ikke men beholder dem. dundynen var veldig veldig tung. de er jo en dundyne! hvem forventer at den veier flere kilo?det sto det ikke noe om i salgsannonsen. den kan ikke brukes av oss. det var et barn som skulle ha den. jeg må selv betale returen. det er litt pussig og litt undelig i og med at jeg har betalt frakt en gang tidligere
Super kundeservice
Har kjøpt sengetøy til en hytte jeg leier ut, helt supre sengetøy! Men noen av knappene løsnet etter en stund, sendte mail til dun of norway, og jeg fikk nye sengetrekk på dagen. Suveren kundeservice!😃
Gode produkter og superrask levering
Gode produkter og superrask levering! Eneste minus er at dundynen er så glatt at settet med egyptisk bomull, sklir "ut av posisjon".
Styr unna!
Styr unna! Yttertrekkene er tjukke og litt harde og knitrer. Det er akkurat som å ta på en haug av utstående sømmer, når en stryker nedover dynen. Aldeles ikke myk slik dundyner skal være med god lyd.For dyrt å sende i retur🫣
Kjøpte en pute som ikke sto til forventningene. Overraskende Høye Returkostnader
Jeg kjøpte en pute som dessverre ikke levde opp til forventningene som ble beskrevet på deres nettside. Siden dette ble et produkt jeg ikke ønsket å beholde, forsøkte jeg å returnere det. Imidlertid ble jeg overrasket over returkostnadene, som utgjorde omtrent 30% av putens opprinnelige pris. Jeg forstår at det ikke alltid er gratis å returnere varer, men det ville være rimelig å forvente en noe lavere returkostnad for forbrukerne. Jeg kommer dessverre ikke til å kjøpe mer hos dere med frykt for å få en vare som ikke står til forventinger og retur.
Rask levering. Kjøpte en helårsdyne
Kjøpte en helårsdyne. Den var perfekt og passe tung. Kona måtte få en også. Varene blir sendt samme dag som bestillingen begge ganger. Her handler vi igjen.
Bestilte sengesett der putetrekk var skjevt sydd og ubrukelig. Kontaktet dem og det kom nytt sengetøy innen 1 uke .
Også kjøpt ett deilig dunpledd som anbefales
Henter ikke ut retur
Bestilte 4 sengesett, men fargene var ikke som forventet iforhold til bildet i det hele tatt, så ønsket å returnere de. Det følgte ikke med returetikett, og det sto på nettsiden at man selv sto ansvarlig for returen til den har kommet frem til de. Ifølge sporingen har den kommet frem og var klar for henting for 7 dager siden, men fortsatt ikke hentet, har prøvd å kontakte de 2 ganger uten svar og har utsatt hentefrist, men fortsatt ingenting. Dårlig å ikke ha noen skikkelig returmetode, og når man da sender selv så henter de ikke ut pakken.
Flotte produkter med god kvalitet.
Flotte produkter med god kvalitet.
Føler at det du har sett på nettsiden deres, stemmer med det du får.
Rask levering.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.