Dorothyperkins Anmeldelser

3.615

1. Dametøjsbutik
  2. Butik med modetilbehør
  3. Skobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

With a great collection of affordable, feminine womens clothes updated daily in sizes 6 to 22, Dorothy Perkins offer dresses, maternity clothing, boots, tops, cardigans and coats.

Dårlig

4 t anmeldelser

(3.615)

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Slow

Min oprindelige anmeldelse: Køb ikke fra dem. Jeg købte nogle jeans, som jeg før har købt hos Zalando. Størrelsen var helt anderledes, så jeg returnerede dem og betalte DKK 96 for returporto. Kundeservice svarer, men bare la-la-svar, og jeg har ikke modtaget mine DKK 500 retur - så nu har jeg spildt 600 kr i stedet for 500. Don't go there.

Update to dage senere: det hjælper at skrive her, nu har jeg modtaget min refundering. Med langsom levering og en del ballade har processen taget to mdr.

7. oktober 2022
Dorothyperkins-logo

Besvarelse fra Dorothyperkins

Hej Birgitta, tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg har sendt en privat besked til dig for mere information om ordren, så hvis du kan svare på dette, kan jeg helt sikkert tjekke din returnering for dig. Ser frem til dit svar, tal snart - Jack

perfekt...

Jeg var noget nervøs for at bestille efter at have læst alle de dårlige anmeldeser de har fået. Men jeg har bestilt en kjole derfra. Perfekt pasform og en str. 8 svarer til en str. 36:) kvalitet stemmer fint med pris. Jeg bestilte lørdag. Pakken blev afsendt mandag. Betalte for hurtig levering. Modtog pakken onsdag:) nu er dette min første gangs oplevelse med.firmaet. og jeg kan bestemt finde på at bestille derfra igen:) super oplevelse:)

12. juni 2013

Super god oplevelse

Jeg var i syv sind om jeg skulle bestille tøj fra DP, især fordi jeg havde læst alle disse dårlige anmeldelser. Men de har simpelthen så meget lækkert, at jeg tog chancen. Jeg bestilte tøjet d. 15/3 og fik svar at jeg senest ville have pakken d. 22/3. Så jeg ventede i spænding. Desværre var jeg ikke hjemme da pakken kom - MEN den kom d. 22/3.
Til det skal lige siges, at pga. anmeldelserne herinde, valgte jeg den dyreste af leveringer, altså på 12 pund. Men taget i betragtning af de dårlige oplevelser andre har haft, synes jeg de eksta 7 pund er givet godt ud.
Jeg har endnu ikke prøvet tøjet, men det ligner at alt passer i størrelsen og kvaliteten er LÆKKER!
Så det er ikke sidste gang jeg bestiller her - og jeg håber at næste oplevelse bliver ligeså positiv.

23. marts 2012

Kan kun advare mod dette firma.

Jeg købte et par sko hos dorothyperkins.com d.4.2.2012. og fik en email om at varen var afsendt d.7.2.2012. Dorothyperkins lover levering til Danmark indenfor 6 dage, men jeg har stadig ikke modtaget skoene 4.03.2012. Jeg har kontaktet firmaet 2 gange via email, for at få en forklaring, men har intet hørt, og jeg har nu afskrevet at få skoene. Pengene er trukket på min konto, så jeg vil kalde det rent tyveri.

4. marts 2012

Billigt tøj i super kvalitet!

Købte 2 kjoler og en taske på udsalg. Kjolerne er nogle af de pæneste jeg længe har købt. Materialerne er super lækre og kjolerne sidder så flot og er absolut alle pengene værd. Gav 35£ for 3 ting med porto og havde min pakke en lille uge efter jeg havde bestilt. Jeg er meget tilfreds med Dorothy Perkins.

9. februar 2012

Lidt blandet..

1. gang jeg bestilte kom varerne uden problemer. Min 2. ordre udeblev og skrev til kundeservice 2 gange uden svar. Da jeg henvendte mig på facebook kom der skub i tingene og jeg fik mine penge igen. Den 3. ordre kommer og begge kjoler er der fejl på. Den ene er skulderen gået op på og den anden har et defekt elastikbælte.. Min 4. ordre kom uden problemer og var fejlfri.. Så lidt blandede erfaringer må jeg indrømme. Synes dog tøjet er flot og billigt så vil handle der igen..

2. februar 2012

Gode tilbud

Jeg har lige modtaget min pakke fra dorothyperkins, og jeg er tilfreds :-) Lidt problemer med den ene kjole i størrelsen, men ikke noget jeg vil bøvle med, ved at sende retur. Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle handle derinde, da der var mange mindre gode anmeldelser, men synes godt nok der er gode tilbud og fin kvalitet! :-)

11. januar 2012

Dårlig kundeservice

men derudover er det jo en god side med super gode tilbud. Jeg mener bare at kundeservice betyder rigtig meget. Jeg kom i tvivl om de nu var en troværdig hjemmeside og det er ikke positivt, men jeg fik mine vare efter 10 dage...

8. december 2011

Well, well, well

Jeg bestilte en kjole på deres hjemmeside, den sidste dag hvor man fik gratis levering.. fik dog aldrig en confirmation e-mail... og deres lorte kundeservice svarer jo aldrig.. not happy!

30. november 2011

Fint og billigt

Ret svingende kvalitet, men se på prisen, det hænger oftest sammen. Man kan dog gøre nogle rigtig gode køb, jeg er helt vild med deres kjoler og sko. Jeg har flere gange sendt til tilbage, og altid fået pengene retur hurtigt, uden problemer.

Rigtig god ide at brugerne selv kan skrive anmeldelser af tøjet, de er altid værd at tjekke mht størrelse/kvalitet osv. Jeg vil helt klart bruge DP fremover også.

24. november 2011

Ringe kundeservice!

Jeg havde bestilt 2 kjoler fra Dorothy Perkins. Jeg har brugt dem før, men denne gang gik det galt. Efter 10-12 dage var pakken ikke kommet endnu og jeg sendte en mail, efter 15 dage endnu en mail osv.. Jeg fik intet svar tilbage og havde så sandelig ikke tænkt mig at bruge mine penge på at ringe til dem..

...Efter en måned, efter den fest jeg ville bruge kjolerne til, kom kjolerne. På pakken var der en label, hvorpå der stod "Missent to Australia".. Min pakke havde været hele jorden rundt simpelthen..
Det var jeg selvfølgelig utilfreds med og blev ikke bedre af kjolerne ikke var som jeg ønskede. Den ene kunne jeg ikke passe og den anden var allerede i stykker, da jeg modtog den. Den manglede et spænde i ryggen.
Derfor ville jeg sende dem tilbage. Der gik lang tid uden svar og ingen penge kom ind på min konto, jeg skrev derfor til dem igen. Intet svar..

Så kom pengene, men der blev kun indbetalt 12£, for den ene kjole. Jeg har skrevet til dem og bedt dem om at returnere de resterende 8£, men har dags dato endnu ikke hørt fra dem.

Jeg bestilte kjolerne d. 9. aug.

Lad være med at bruge Dorothy Perkins, medmindre du gerne vil opleve ekstrem dårlig (faktisk ikke-eksisterende) kundeservice og blive snydt for dine penge!!!

8. november 2011

Super

virkelig god virksomhed, kvaliteten er måske ikke den bedste, men priserne er heldigvis derefter. Næsten altid afsendelse dagen efter, og der skal selvfølgelig påregnes en uges levering fra uk til dk. Altid MANGE udsalgsvarer.

5. oktober 2011

super tøj hjemmeside

Jeg har købt herfra 1 gang, men skal helt sikkert igen! Det er så lækker kvalitet, kom virkelig hurtigt og billigt i forhold til kvaliteten!

Derudover kører de tit nogle virkelig gode tilbud. eks 10, 15 eller 25 %.

Billederne viser virkelig tøjet og det er ikke noget med at man bliver skuffet fordi der er forskel på billede og virkelighed. Det sidder virkelig godt og ja ANDBEFALING!

18. maj 2011

Godt udvalg og gode tilbud (også på ventetøj) :-)

Leveringstiden kan være lidt lang...

Men udvalget er kæmpestort, der er tit nye varer og de kører mange udsalg i løbet af året, hvor man kan gøre nogle VIRKELIG gode handler, særligt nu, hvor pundet er lavt (har købt til 8,8 og 8,9). En top til f.eks. 5 pund på udsalg koster jo så pludselig kun 44 kr. e.l.

Særligt er jeg i øjeblikket glad for, at de har en virkelig god ventetøjs-afdeling, hvor der også tit er udsalg, og hvor tøjet er pænt og tidssvarende og ikke "konet" overhovedet.

6. juli 2010

God levering og gode priser

Jeg fik min bestilling efter en uge, afsendelsen var 24 timer forsinket, hvilket de informerede mig om umiddelbart efter bestillingen.
Det er en god ide at kigge på deres størrelsesskema, for deres størrelser variere en lille smule fra andre UK størrelser.

23. april 2010

Goe priser og tip top levering

Jeg har bestilt fra DP 3 gange nu, og har været fuldt ud tilfreds med de varer jeg har købt... samme kvalitet som andre billigere mærker som veromoda og Vila...
et råd vil være at tage en kigger på deres størrelsesskema, som passer fremragende, så er du helt sikker på hvilken størrelse DU skal have :)
og kig ALTID i deres sale afdeling, da der er mange kup på 50% eller over...
der er 10% rabat til alle studerende og porto fra england udgør kun sølle 45 kr!

17. januar 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (3.615 anmeldelser)