Een top locatie om op vakantie te gaan. Je kunt kiezen uit verschillende accomodaties. Verder erg mooi en netjes aangelegd. Ook kun je kiezen voor het aantal dagen dat je wilt verblijven. Geen vaste... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Prachtig park, aardige en kundige medewerkers, goed gevulde winkel met elke morgen vers brood. Leuke bediening overal, ook de bar! Echt een aanrader
Prima resort, ruim appartement. Ik was er met 4 pubers. Prima uitvalsbasis na overdag op pad te zijn geweest. Het wordt wel warm in het appartement en geen airco. Dus als het echt heel warm is kan di... Se mere
Mooi park en luxe huisjes alleen de bedden zijn erg slecht heel zacht net of je in een kuil ligt. Zwembad is wat verouderd de folie laat los op de bodem bij de glijbaan . Gegeten bij het restaurant... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Dicht bij het bruisende centrum van Maastricht en in het prachtige heuvellandschap vind je Dormio Resort Maastricht. Op Dormio Resort Maastricht kun je genieten van uitgebreide faciliteiten. Zo vind je op ons resort een bakkerij, een streekwinkel en de foodtruck van Dousberg Snack. Bij ’t Proeflokaal Eten kun je terecht voor heerlijke gerechten en op het terras voor de lekkerste drankjes. Neem een duik in het zwembad, bezoek het spa-wellnesscentrum of huur een fiets om de prachtige omgeving te verkennen!
Kontaktoplysninger
Het Wilhelmus 1, 6216 GK, Maastricht, Limburg, Holland
- +31850134040
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 17 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Asociale klantenservice
Asociale klantenservice! Wij hebben een huisje geboekt met onze baby van 16 weken, gezien er een hitteplan is in Nederland gebeld om vriendelijk te vragen of er een airco is, wat je wel mag verwachten voor €500,- per nacht direct afgescheept door de klantenservice dat we kunnen annuleren en bij annulering alleen de toeristenbelasting terug krijgen, daarna werd de telefoon opgehangen, wat is dit voor asociaal gedrag?!!!

Waanzinnig fijn park
Waanzinnig fijn park, vriendelijk en behulpzaam personeel... van de horeca tot de technische dienst!

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Wat een geweldig park schoon en netjes
Wat een geweldig park schoon en netjes. Prachtige huisjes

HOUSE WAS NICE
HOUSE WAS NICE. SERVICE WAS GREAT RESORT IS BEAUTIFUL

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Niet de standaard maar net iets anders
De boeking ging vlotjes, dus geen probleem.
Maar ja, we zijn zo langzamerhand gewend om alles zelf te doen.
Dus waarom nog administratiekosten, je zou standaard eerder korting moet krijgen.
Voor de rest moeten we het nog gaan beleven.
De reservering is voor december.
Prettige dagen

Very negative experience – Not recommended
We stayed at this resort in a villa (Maastricht Dormio) during the second half of July, and unfortunately, we were victims of a robbery. The resort manager (Bratt) not only refused to take any responsibility but even tried to blame us.
When we filed a report with the police, we were told that thefts at this property are frequent. Only then, upon closer inspection, did we realize that there is no perimeter or effective security system protecting the property. Access is practically open to anyone, leaving both guests and their belongings completely exposed.
The resort’s response was that there is a note on their website stating that guests are responsible for their valuables. But if theft is a known and recurring issue, the proper response is to take real, physical security measures, not just leave a small note online that most people won’t see.
We find it absolutely unacceptable and unprofessional for a resort of this category to operate in such a way, disregarding the safety of its guests. We do not recommend it under any circumstances.

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Na de boeking had ik nog een vraagje …
Na de boeking had ik nog een vraagje en daar werd goed op gereageerd. Zijn benieuwd hoe het park is dus kijken we uit naar ons verblijf.

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Heel gemakkelijk om te boeken
Heel gemakkelijk om te boeken. Site is overzichtelijk en kosten van accomodatie ook.

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Prettig verblijf en mooi huis
Prettig verblijf en mooi huis. Alleen vriendelijkheid in ontbijtzaal mocht wat meer zijn. Wel prima verzorgt.
Zou park zeker aanraden

Animatie Team kindonvriendelijk en ongeïnteresseerd
Mooi park met prachtige huisjes. Wij zaten in een 10 persoonhuis. Allemaal hele dunne slechte matrassen. En het animatie team was zelfs zeer kindonvriendelijk. Daar schrokken we echt van. Mooie ligging en mooie omgeving

Heel fijn verblijf gehad met gezin
Heel fijn verblijf gehad met man en kinderen.
We hadden een van de huizen met overdekte veranda waar we lekker konden loungen en barbecueën.
Woonkamer, slaapkamers en badkamers modern en super netjes. Goede bedden en goed uitgeruste keuken. Het resort zelf ook tiptop onderhouden. Medewerkers van de receptie supervriendelijk en behulpzaam.
We hebben ervan genoten. Tot nu toe onze beste ervaring in een vakantiepark in Nederland.

Heel fijn verblijf gehad met gezin
Heel fijn verblijf gehad met man en kinderen.

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Het is een mooi resort en ligt echt in… hartje maastricht bijna
Het is een mooi resort en ligt echt in de buurt van alles.
De bediening van het restaurant geef ik een dikke 10 wat werken die hard
Alleen jammer dat er schilder werkzaamheden waren aan het appartementen complex en niet gemeld was vooraf wat een nadeel gaf aan de vakantie want mijn man stond in zijn boxer oog in oog met de schilder en dat is niet echt fijn en dat ze het zeil en kwasten zomaar neer gooien terwijl mijn moeder met rollator moet lopen is niet prettig maar verder het park is super mooi maar geen exuus van de receptie dat is minder want als ik dit wist had ik een ander apartment genomen of ergens anders in de buurt gaan kijken.
maar de dames achter de receptie zijn ook niet op de hoogte van de uitvoering en dat vind ik jammer dat het in deze periodes gebeurt want nu is het vakantie en dan ook nog geen exuus aanbieden dat is het minste ben niet uit op geld terug want het park en bediening van het proeflokaal krijgen een tien ik zou de volgende keer dit zeker vragen bij reserveren want dan had ik een andere genomen heb hier zelf ook wel last van gehad met mijn copd en ben zeker geen klager

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
This resort is a beautiful located…
This resort is a beautiful located holiday resort nearby city center of Maastricht.
The surrounding is green, the houses are cosy styled and you have the choice to book a hotel room as well as an accomedation for large groups. Very nice staff and everything you might need is there: supermarket, fresh bread and more, wellness, bike rental, restaurant, haute cuisine restaurant and nice play spots for the kids.
I recommend this resort highly!