Dormio Resorts & Hotels - Hotel De Prins van Oranje Anmeldelser

Dousbergweg 90b, 6216 GC Maastricht, Limburg, NL

Mooie locatie om Zuid Limburg te ontdekken. Verzorgd resort met leuke gevarieerde woningen en hoog hotelgebouw waardoor je prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Goede faciliteiten zoals broodjess... Se mere

De website ziet er super mooi uit, en in werkelijkheid ziet het er nog mooier uit. Vriendelijkheid bij het inchecken, super mooie accommodatie, ruim genoeg, alles aanwezig, en erg goed schoongemaakt.... Se mere

Tijdens het boekingsproces leek de prijs opeens af te wijken van de beoogde aanbieding. Daarom heb ik die boeking afgebroken. De tweede poging lukte wel, maar toen bleek de kortingscode niet meer te... Se mere

Prachtige plek met prettige sfeer en mooie accommodaties en faciliteiten. Medewerkers vriendelijk en een super ontbijtbuffet. Wij zaten in een hotelkamer met balkon en prachtig uitzicht over het (vana... Se mere

1. Ferieudlejning
  2. Hotel
  3. Feriehusudlejning

Dormio Hotel De Prins van Oranje is een viersterrenhotel dat is gelegen op Dormio Resort Maastricht. Dit hotel is dé perfecte uitvalsbasis om het gezellige centrum van Maastricht te bezoeken, de prachtige natuur te ontdekken of om een balletje te slaan op de naastgelegen golfbaan van International Golf Maastricht. Vanuit je hotelkamer, -suite of appartement heb je een prachtig uitzicht over het Limburgse heuvellandschap, het Wilhelmus of de golfbaan. Als gast van ons hotel kun je gebruikmaken van alle uitgebreide faciliteiten op Dormio Resort Maastricht. Zo kun je prinsheerlijk genieten van een verblijf in Maastricht!

• Dousbergweg 90b, 6216 GC, Maastricht, Limburg, Holland

• 0880890100

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

616 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mooie locatie om Zuid Limburg te verkennen.

Goede faciliteiten zoals broodjesservice vanaf 7.00 uur en leuk restaurant voor hapje en drankjes.

22. juli 2026

Prachtige accommodatie, vriendelijke medewerkers

Vriendelijkheid bij het inchecken, super mooie accommodatie, ruim genoeg, alles aanwezig, en erg goed schoongemaakt. Keurig opgemaakte bedden bij aankomst, genoeg handdoeken aanwezig, voor ons verblijf van een paar dagen.

18. juni 2026

De airco in de hotelkamer werkte niet

De airco in de hotelkamer werkte niet. Het was buiten erg warm is en binnen hierdoor 30 graden. Hierdoor heb ik de hele week slecht geslapen. Ik kwam hier om uit te rusten, maar helaas is dit hierdoor niet gelukt. Ik heb het airco probleem meerdere keren aangegeven en elke keer werd gezegd dat er naar gekeken zou worden, maar aan het eind van de week werkte de airco nog niet. Een andere, koelere, kamer was niet mogelijk en er werd geen oplossing geboden. Bij het uitchecken dit nogmaals aangegeven en daar werd verbaasd gereageerd dat de airco niet werkte en of ik dit wel had aangegeven. Ook toen werd er geen oplossing geboden.

25. maj 2026

Prima hotel!

Prima hotel!
Lekker geslapen, bed was een beetje zacht vond ik in 't begin, maar blijkbaar geen last van gehad :-)
Ligging is leuk, met de weg ernaartoe, gratis parkeren bij 't hotel, parkeren in Maastricht zelf valt qua prijzen best mee vergeleken bij Utrecht (ring 1.90 tot 18u).
Ontbijt was ook goed geregeld. Kamer schoon, ruim. ben benieuwd hoe het in het drukke seizoen is, nu waren er niet veel mensen.
Was niet goedkoop, maar geen enkel hotel was dat leek, maar misschien is de btw verhoging al doorgevoerd!?

4. april 2026

Het was een luxe compleet wellness…

Het was een luxe compleet wellness huis. Het enige was dat de schoonmaak beter kom omdat de trap vol lag met gips van de reparatie van de trap

20. februar 2026

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Hotel De Prins van Oranje

Dear Poulus, thank you for your feedback! We’re glad you enjoyed the luxurious, fully equipped wellness house. We do apologize for the cleanliness issue with the stairs — especially with plaster from repairs — and appreciate you bringing this to our attention. Your comments help us improve, and we hope the rest of your stay was comfortable and enjoyable! Kind regards, Sara - Dormio Resorts & Hotels

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Hotel De Prins van Oranje

Dear Johny, thank you for your feedback! We’re glad to hear you had a super relaxing time at the park. Creating a peaceful and enjoyable atmosphere for our guests is very important to us. We hope to welcome you back soon for another relaxing stay! Kind regards, Sara - Dormio Resorts & Hotels

We zijn op een zeer nette manier…

We zijn op een zeer nette manier ontvangen.
Een mooie upgrade gekregen voor niks.
Uitstekend restaurant met zeer vriendelijk personeel en een fijne fietsverhuur die met je meedenkt over waar je naar toe kan gaan

6. februar 2026

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Hotel De Prins van Oranje

Dear Wendy, thank you so much for your wonderful feedback!
We’re delighted that you felt warmly welcomed and enjoyed the complimentary upgrade. It’s great to hear that you had a fantastic experience at the restaurant and that our bike rental team was helpful in showing you around. We look forward to welcoming you back for another memorable stay! With warm regards, Sara - Dormio Resorts & Hotels