Dormio Resorts & Hotels - Breskens Anmeldelser

Grote Kade 33, 4511 AT Breskens, Zeeland, NL

Mooie locatie, mooi appartement. Jammer dat er geen afstandsbediening was voor de tv box en dat dat niet opgelost kon worden tijdens ons verblijf. We hadden ook momenten dat de stop omsloeg, dit ook... Se mere

Fantastisch mooi appartement. Schitterend uitzicht, goed uitgeruste keuken, goede bedden, goede douche. Geen maximale score omdat 1 handdoekenset te weinig werd voorzien door Dormio en het ganse wee... Se mere

2025 war ich bereits zweimal in diesem Ressort – in Breskens - sehr begeistert! Super schöne Anlage, sehr sauber, es funktionierte alles…. Sehr hochwertige Einrichtung.! Dieses Jahr werden wir au... Se mere

Buchen bei Dormio ist Urlaub von Anfang an...online buchen auf einer übersichtlichen Seite, prompte und klare, freundliche Kommunikation, professionelle Begleitung bis zum ersten Urlaubstag,modernes E... Se mere

1. Ferieudlejning
  2. Hotel
  3. Feriehusudlejning

Voel je welkom in één van onze moderne en luxueuze appartementen. De appartementen zijn gelegen op een unieke locatie aan de Zeeuwse kust en bieden een prachtig uitzicht op de haven, de duinen, het strand en het achterland.

• Grote Kade 33, 4511 AT, Breskens, Zeeland, Holland

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

Prachtig

Prachtig, goed onderhouden en zeer netjes appartement!

Mooi uitzicht, fijne bedden, ruime badkamer & een privé-parkeerplek in de garage. Alles om ons weekend perfect te maken.
Ik kan geen enkel negatief/ werkpuntje bedenken!

10. november 2025

Prachtig appartement in Breskens

Mooi appartement in Breskens aan de Westerschelde, met prachtig uitzicht. Appartement in goede staat, mooi ingericht. De digitale sleutel werkt goed, geen probleem met inchecken/uitchecken. Goede service van Dormio bij vragen of wensen.

4. september 2025

Prachtig appartement met mooi uitzicht

Het is een prachtig appartement met alles erop en eraan. Het inchecken met de Tapkey was even wennen, maar achteraf zeer makkelijk. Het uitzicht van dit appartement is fantastisch. Op duinen, zee en Wester Schelde. Het was een zeer schoon appartement. Centrum van Breskens op loopafstand.
Voor herhaling vatbaar.

7. september 2025

Geweldig!

Het appartement zag er zo uit als op de foto’s prachtig gewoon. Alles bij de hand grote terrassen dus je kon kiezen zon of schaduw. En niet te vergeten het uitzicht en de mooie zonsondergang. Wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug!

18. juni 2025

Alsof je een Netflix-serie binnenloopt, maar dan in HD met zeelucht

Er zijn vakantieverblijven. En je hebt Dormio Breskens. Dat is geen appartement, dat is een experience in full color.

We zaten in een appartement met twee badkamers, twee slaapkamers, een woonkamer waar je u tegen zegt en een terras waar je per ongeluk verliefd op wordt. Alles klopt. Van de smaakvolle inrichting tot het geluid van de meeuwen dat door je open schuifpui waait als een audiotrack van ontspanning. Zelfs de hond blafte van genot.

De keuken was zo compleet dat we zelfs dachten: moeten we vanavond eigenlijk nog uit eten? (Spoiler: we deden het allebei). En dan die bedden… je ligt erin als een croissantje op zondag.

Buiten? Breskens laat zich van z’n beste kant zien. Alles is op loopafstand. Strand, jachthaven, winkels, visrestaurantje. Je stapt uit je appartement en staat met twee voeten in het Zeeland-gevoel. Zelfs onze hond leek zijn zorgen in te ruilen voor zen.

Het uitzicht? Je voelt je het hoofdpersonage in een film die “leven zoals het bedoeld is” heet.

Dikke, vette, vijf sterren.
Dormio Breskens is niet zomaar een vakantielocatie. Het is een reminder waarom je werkt. Zodat je hier mag landen. En herladen.

12. august 2025

Prachtige accommodatie en locatie

Prachtige en nette accommodatie op een nog mooiere locatie! Vanaf binnenkomst is het vakantie en genieten geblazen, inclusief opgemaakte bedden en handdoeken. Voor 2 weken is 2 handdoeken per persoon echter wat weinig in mijn ogen. Er was wel een wasmachine, dus geen ramp, maar 3 of 4 handdoeken per persoon is fijner als de handdoeken niet vernieuwd worden. Sommige parkeerplaatsen in de garage zijn aan de krappe kant met al die grote auto’s van tegenwoordig. Echter kun je de auto eventueel nog aan de buitenkant parkeren als het echt niet lukt. Naast deze kleinigheidjes is het verder echt een aanrader als je wil genieten van zon, zee, strand, haven en rust afgewisseld met gezellige bedrijvigheid!

26. juli 2025