Forfærdelig service
Forfærdelig service. Jeg har ventet flere måneder på at en jakke og en hat der var et sæt, købt til min partner, blev afsendt. Jeg accepterede at der var problemer med at hatten først ville komme på lager efter et stykke tid, og ventede gerne, da de ligesom hørte sammen.
Nu fik jeg så en opdatering fra dem, hvor at de annullerede hatten, og nu øjeblikkeligt havde sendt JAKKEN. Kontaktede deres support indenfor en time, og bad dem om at annullere jakken også, så hele ordren, da hele pointen ved købet jo netop var et sæt. Men nej, det kan man ikke.
Har man først bestilt noget, skriver de sågar også at de ikke kan ændre i ordren, eller annullere den. Det ville jeg ønske jeg havde set inden jeg købte noget som helst fra denne side, især fordi at det hele originalt stod til at være på lager.
Nu kan jeg så vælge imellem at prøve at sælge jakken videre når den ankommer, eller selv stå for omkostningerne ved at sende den tilbage til USA, blot for at få ikke engang mine penge tilbage, men som den eneste mulighed, købe noget andet fra dem.
Vil absolut ikke anbefale at købe noget fra dem.