Ringede først for at få info omkring trappetrinene og fik rigtig go svar og et flinkt svar. Bestilte online og fik besked om at det kunne tage op til 8 dage før jeg modtog dem, men 2 dage efter så r... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 11 af de 18 bedste virksomheder i Leverandør af byggematerialer
- nr. 9 af de 16 bedste virksomheder i Byggemarked
- nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Belægning
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Leverandør af støttemure
DKfliser sælger billige betonfliser, støttemure samt granitprodukter. Vi forsøger altid at yde den bedste service og give dig den bedst mulige vejledning til dit projekt. Hos os er du ikke bare et nummer, og vi gør derfor alt hvad vi kan for at du skal få en god oplevelse i hele processen.
Industrivej 5, 9600, Aars, Danmark
- 70 40 40 41
- salg@dkfliser.dk
- www.dkfliser.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
I skal bare ring inde i kommer
Meget hurtig levering 🚚 af en super…
Meget hurtig levering 🚚 af en super venlig chauffør. Nemt at bestille. Overskuelig hjemmeside og okay pris.
Ringede først for at få info omkring…
Bestilte online og fik besked om at det kunne tage op til 8 dage før jeg modtog dem, men 2 dage efter så ringede fragtmanden 👍. Fair priser, lidt dyr fragt, super hurtig levering og flink kundeservice 😊
God betjening og kvik levering
God betjening og kvik levering!
Hvad kan man ønske sig mere.
I reklamerer med gratis fragt men når…
I reklamerer med gratis fragt men når man kommer til kassen er der både fragt og depositum for paller.
Depositum for paller kan jeg tildels accepterer men her brydes købeloven også da men ikke får hele beløbet tilbage. Det er altså kun en del af beløbet der depositum resten er pallegebyr.
I får 2stjerner i stedet for en da jeg droppede købet efter konstatering af den såkaldte gratis fragt.
Og jeg har taget kopi af reklamen...
Opdatering 2026-06-20
Opdateret til 3 stjerner pga. et fyllestgørende svar.
Hvis i vil højere op skal det klart fremgå at der er et palle depositum og et håndteringsgebyr.
Det er helt fair med et håndteringsgebyr, men det skal ikke "gemmes" under depositum.
For mig (kunden) er det jo en del af prisen.
Mht. reklamen. Når jeg søger på IBF 50 25 4 Popper i op med gratis fragt hvor imod billig-fliser står med +1250 Der er noget I bør undersøge.
Jeg har ikke opgivet jer endnu som leverendør til mit projekt :-)

Besvarelse fra www.dkfliser.dk
Det gik hurtig fra vi bestilte til det…
Det gik hurtig fra vi bestilte til det vi havde bestilt blev leveret
Hurtig levering og pæne materialer
Hurtig levering og pæne materialer, dog er jeg lidt skuffet over fliserne da jeg kan se de er fra 2023 🫣
dygtig chauffør
dygtig chauffør. Han læssede mit grus af præcis hvor jeg skulle bruge det.
God levering
Vi bestilte hos dem, fordi de lovede levering på 3-5 hverdage. De annoncerede derefter levering efter 6 dage. De var dog imødekommende (mod yderlig betaling) at levere til os i det oprindelige lovede tidsrum.
Varm anbefaling
Varm anbefaling. Hurtig levering. Skarp pris. Vores indkørsels og støttemurs projekt gik som planlagt med levering fra DK fliser. Pallerne kunne returneres via bygma. Alt i alt en god oplevelse.
Fine fliser
God service og hurtig levering
God og hurtig service. Fliserne blev bestilt onsdag og leveret fredag.