Zaltify Anmeldelser

1. Vinhandel

Zaltify is a company selling truly quality glasses. With a passion for great wine moments and great wine taste, Zaltify is specialized in selling the famous Zalto glasses. The concept is simple: Zaltify wants to make it easy for every wine lover to achieve the best wine experience. The top selling products are: Zalto Bordeaux Zalto Burgundy Zalto Universal Zalto White Wine Zalto Champagne Most importantly, Zaltify wants to give every wine lover a good and safe experience, why Zaltify provides free insured delivery with breakage replacement.

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

4,1

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Vinglas som er unikke😊

Helt klar 5 stjerner.

Jeg har købt flere glas og de bliver altid leveret hurtigt og er virkelig smukke. De passer godt ind i min indretning og vinen smager bare meget bedre når den bliver serveret i de rigtige glas.

21. januar 2026

Super fede glas

Super fede glas, hurtigt levering.

20. januar 2026

Hej Jacob

Vi er super glade for at læse din positive anmeldelse.

Det betyder alverdens for os at kunne hjælpe dig og sikre hurtig levering. Vi er meget glade for, at du synes, at Zalto glassene er fede. Vi er selv utrolig glade for dem og synes, at de er med til at skabe fantastisk vinoplevelser!

Du ønskes fortsat god fornøjelse med Zalto glassene.

De bedste hilsner,
Team Zaltify

Den lækreste vinsmag ever!

Jeg har haft en helt vildt god oplevelse med de bedste vinglas efter min smag. Jeg ELSKER Zalto glassene. Og så giver Zaltify bare en mega god service - hver gang. Jeg kan klart anbefale at købe Zalto glas hos dem!

Kæmpe anbefaling herfra!

16. januar 2026

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er super glade for at høre, at du har haft sådan en god oplevelse. Vi vil ønske dig mange gode oplevelser med Zalto glassene.

Du ønskes alt det bedste fra Zaltify.

Bedste hilsner,
Team Zaltify

Dårlig kvalitet, knækkede efter først brug

Efter at have brugt mine zalto glas engang, knækkede det ene glas blot ved at blive skyllet under rendende vand i håndvasken.

Stilken knækkede simpelthen midt over, og det er utrolig tydeligt at der har været en fejl i glasset. Trods dette skriver zaltify:

Vi er kede af at høre, at jeres kunder har oplevet at få ødelagt glassene.

Det er således, at Zaltify tilbyder nyt glas ved fragtskade - altså hvis glassene går i stykker under transport. Herefter tilbyder vi ikke nogle erstatningsglas, hvis kunderne får ødelagt glassene efterfølgende

10. februar 2024

Besvarelse fra Zaltify

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi kan forstå det handler om et helt andet firma end vores - men stadig samme brand. Zalto vinglas.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at dit glas gik i stykker allerede efter første brug. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have med vores produkter, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Vores glas er mundblæste og meget tynde, hvilket giver den ønskede sensoriske oplevelse, men også betyder, at de kan være mere skrøbelige end almindelige glas. Inden afsendelse gennemgår alle glas en kvalitetskontrol.

Som korrekt gengivet tilbyder vi erstatning ved dokumenteret fragtskade. Når et glas går i stykker efter brug, er det desværre ikke noget, vi som udgangspunkt kan erstatte, da vi ikke kan fastslå årsagen med sikkerhed.

Det ændrer dog ikke på, at vi tager feedback som din alvorligt. Vi bruger den aktivt i dialogen med vores leverandører for løbende at forbedre kvaliteten

Erstatning på fragtskade

Jeg havde bestilt en 6-pak Zalto glas, men ét af glassene var desværre gået i stykker under fragten. Jeg sendte en mail til Zaltify og de var lynhurtige til at svare og skrive de sender et nyt erstatningsglas. SUPER god service! Kan klart anbefales.

9. august 2022

Plus på ALT!

Fantastisk service og hurtig levering.
Varen/glassene passer til prisen, men overgår forventningerne ;-).
Når man først har haft et Zalto glas i hænderne, samler de andre bare støv.
Ved middagsselskaber bliver de altid et samtaleemne og alle forundres og glædes over hvor fine og lette de er. Alle vin gør sig i disse glas og smager bare lidt bedre ;-D
Skål!

14. oktober 2020

Klasse service og god kundeoplevelse

Klasse service og god kundeoplevelse. Jeg havde travlt med at få glassene hjem, og der var deres kundeservice meget hjælpsomme og tilbudte sig at følge ekstra med på leveringen, for at sikre at glassene kom frem til tiden.

Glassene kom 15 timer efter bestilling, det er bare helt suverent!

28. maj 2020

God sikker levering

jeg har lige købt glas for første gang på nettet. Jeg var lidt bekymret for forsendelsen, men mine glas kom sikkert frem. Zaltify have lavet en god og sikker indpakning og har hurtig levering. Dejlige glas til en god pris, jeg handler her igen

22. oktober 2019

Fantastiske mennesker og fantastiske glas!

Efter mange år med mainstream glas og stadig stigende interesse for vin og vinglæde, var det på tide at jeg prøvede det som mange vinkendere snakkede om - Nemlig at få de ultimative vinglas.

Jeg tog springet og investerede i Zalto vin glas gennem Zaltify. Fra ende til anden, har jeg kun fundet dedikerede mennesker, der brænder for at folk der elsker vin, skal få endnu mere ud af deres vinoplevelser gennem smukke, funktionelle og utrolige glas, der kan anvendes til hverdag. Henrik fra Zaltify, er meget engageret og man fornemmer lige med det samme at Zaltify er drevet af passion og professionalisme - Det er fedt!

Zaltify leverer hurtig service helt i top, forsendelsen er hurtig og man får masser af information undervejs og så er produkterne bare så lækre. Det er virkelig glas til ultimativ nydelse af alle former for vin og tillægsprodukter som vand og øl samt karafler.

Når jeg nu nyder den ene eller den anden type vin, går det altid op i en højere enhed. Det bedste er at glasset er skabt til formålet og samtidig er de en ren fornøjelse at drikke af, da de er så lækre og smukke. Selvom man ikke er stor vinnørd er glassene helt fænomenale og giver dig en lækker oplevelse hver gang du har det i hånden.

Jeg er super glad for glassene og den service som Zaltify giver, hver gang jeg bestiller glas hos dem - Havde der været en stjerne mere, var den taget i brug.

13. november 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (91 anmeldelser)