Dejlige 8 timers førstehjælp med skide gode og søde (bevares, også sjove) Christian som lærer, meget bedre end komikeren. Så du skal have tusind tak for nogle gode timer, det har været lærerigt... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Din Førstehjælp tilbyder førstehjælpskurser til skoler, gymnasier og firmaer. Der er også mulighed for førstehjælp til kørekort. ✓Førstehjælpskursus i Vejle
Genial førstehjælp
Ankom med fordom om at førstehjælp var kedeligt og at det ville blive de længste 8 timer. Gik derfra efter en lærerig dag med super god instruktør! Gustav fik lært os en hel masse på hvad der føles som ingen tid🤩 Kan anbefales
God struktur og fantastisk personale
Jeg vil uden tvivl anbefale dinførstehjælp til alle der skal bruge et førstehjælps bevis. Selvom 8 timer er lang tid formåede Gustav at gøre det til sjove og samtidig lærerige timer. Jeg lærte alt hvad jeg skulle og hyggede mig samtidig. Der er super god struktur i undervisningen, hvilket gør at alting havde en god sammenhæng, både i det teoretiske men også når det skulle udøves i det praktiske.
Alt i alt en helt fantastisk oplevelse!!
Super undervisning!
Instruktøren var super sød og sjov, som fik tiden til at gå meget hurtigere. Plus der var sandwich og pølsemix i pausen, hvilket også var luksus! Kan kun anbefales herfra :)
Fantastisk undervisning
Fantastisk undervisning. Kan virkelig anbefale, sjov og god lærer
Super god undervisning med godt humør
Super god undervisning med godt humør, skønt med pizza og sodavand
Kæmpe anbefaling!!!! Mega meget
Bedste 8 timer med verdens bedste…
Bedste 8 timer med verdens bedste instruktør!
Kan klart anbefales 😍😍😍
Dejlige 8 timers førstehjælp med skide…
Så du skal have tusind tak for nogle gode timer, det har været lærerigt og hjælpsomt😄
Bedre end en tur i byen!! Han er det hele værd😀🥳
Bedste førstehjælp nogensinde
Bedste førstehjælp nogensinde. Med den bedste lærer Christian
Pisse godt
Pisse godt, selvom jeg troede det ville være kedeligt❤️😃
Super sted at tage sit førstehjælp!
Dagen som man egentlig bare gerne ha’ overstået, endte med en sjov og lærerig dag. Kan klart Anbefale dem!!
DK’s bedste førstehjælp
God undervisning i øjenhøjde for unge, med pizza og sodavand. Førstehjælpen var hurtigt overstået med Christian som lærer! Helt klart en anbefaling herfra
Mega sjovt
Mega sjovt, gik mega hurtigt, lækkert med pizza. Hurtigste 8 timer
Det var super godt!
Jeg har taget Førstehjælpskursus ved…
Jeg har taget Førstehjælpskursus ved DinFørstehjælp, og det var ud over alle mine forventninger, jeg havde set frem til lange 8 timers undervisning, men det var virkeligt godt, hvor vi havde Christian Fuhlendorff som instruktør, som var fuldt med energi, og gjorde det hele meget bedre.
Jeg kan klart anbefale, at tage dit førstehjælpskursus ved din førstehjælp.
Emil Skovgaard
Rigtig god lærer
Lært en masse førstehjælp og så var han…
Lært en masse førstehjælp og så var han næsten lige så sjov som den rigtige Christian Fuhlendorff
Sindssyg fed førstehjælp
Det var en super Nice oplevelse. Skide god førstehjælps lærer. Hans energi var super fed og var altid på og i øjenhøjde med alle. Han var absolut ikke Kedelig. Synes virkelig det skal overvejes på højste plan.