Støvlerne ankom blot et døgn senere end forventet, men jeg modtog med det samme en rigtig sød e-mail, med en undskyldning om, at de ikke ønskede at skuffe mig. Rigtig god kundeservice og kommunikation... Se mere

Gode varer, ofte til rigtig gode priser - mange produkter er billigere end i Danmark. Leveringen var også nem. Det er dog lidt ærgerligt, at man selv skal betale returfragten ved ombytning eller retur... Se mere
Super god service. Nem hjemmeside at navigere med en god størrelsesguide, der bare passer. Priserne er fantastiske! Sparede 600kr på Puma Deviate 4 Nitro, samt var leveringen kun ca. 3 hverdage (besti... Se mere
Hurtig levering, størrelser stemte overens med de størrelses guider der var på hjemmesiden 🙏 en smule dyr fragt når man handler for så mange penge kunne det godt være gratis fragt. Men alt ialt super... Se mere
- Sportsbutik
- Sportstøjbutik
- Cykelbutik
- Butik med cykeltilbehør
- Butik med udstyr til udendørssport
- Løbebutik
Deporvillage es la tienda online de deportes líder especializada en ciclismo, running y outdoor. Contamos con un amplio catálogo de productos de las marcas más punteras del mercado, seleccionados por expertos para deportistas exigentes. Nuestro compromiso es ofrecerte el mejor material técnico con una experiencia de compra rápida, eficiente y diseñada para ayudarte a alcanzar tus próximas metas
c/ Les Tines 32, PI El Grau, 08272, St Fruitós de Bages, Spanien
- www.deporvillage.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
gode brille
Det er dyrt at returnere et par sko
Det er dyrt at returnere et par sko, og koster 13,99 euro (105 kroner) at returnere en vare. Det bliver først tydeligt, når man faktisk har brug for at returnere varen.
Jeg købte et par sko, hvor jeg valgte størrelsen ud fra deres størrelsesguide (kørte igennem størrelsesguiden flere gange, for at være sikker på det var den rigtige størrelse). Skoene var dog alligevel for små, og derved har jeg den dyre fornøjelse af at skulle returnere dem...
Super hurtig levering
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Meget dyrt at returnere
Ordren blev hurtigt bekræftet, og der gik heller ikke lang tid, før jeg modtog den. MEN da varen ikke passede, ville jeg returnere den, men jeg opdagede til min store overraskelse, at det koster over 100 kr. (13.99 Euro). Det synes jeg er i overkanten. Jeg vil nok overveje, om jeg har lyst til at benytte hjemmesiden igen.

Total talentløs virksomhed!
Total talentløs virksomhed!!
ANBEFALER AT HOLDE DIG LANGT VÆK!
4 uger og ingen vare. Ingen svar fra dem, når jeg kontakter dem ad adskillige veje.
Vare der pludselig ikke er på lager, hvor de beder om et svar fra mig, hvad der skal ske. Når jeg svarer hører jeg intet tilbage. Finder en ny vare på en anden side og køber, og vupti, pludselig står varen som om den er med i min ordre alligevel, så har jeg dobbelt nu?
Jeg vælger af nød, da jeg skulle bruge tingene til en tur at annullere min ordre, da den ikke er blevet sendt endnu og jeg intet hører fra dem på min henvendelser. Så nu er den annulleret. Men de har jo selvfølgelig trukket pengene med det samme, så nu er jeg ude 1700kr. Og har købt et andet sted for samme beløb ca. Så jeg håber da meget at de penge snart vender hjem, og så handler jeg aldrig der igen. Og det anbefaler jeg heller ikke dig at gøre.

Perfekt kvalty
God pris og levering som aftalt
God pris og levering som aftalt. Alt OK.
Længere leveringstid end en dansk shop, men meget billigere.
Dårlig returneringspolitik - dyrt og varen kan ikke byttes
Skoene var desværre for små, trods målt som anbefalet. Jeg kan nu konstatere, at jeg skal betale over dobbelt så meget i fragt ved returnering som ved modtagelse, og skoene kan ikke byttes, men skal genbestilles og er steget med 220 kr på en uge.
Det bliver et nej tak her fra.

Besvarelse fra Deporvillage
Meget fin pris og leveringstiden var…
Meget fin pris og leveringstiden var overskuelig.
Godt produkt god pris god information…
Godt produkt god pris god information og hurtig levering
Hurtig og problemfri levering
Bestilte søndag. Varerne blev pakket samme dag, og jeg fik varerne allerede torsdag. Ingen problemer og varerne var som beskrevet.

God jakke.
God jakke.. lynlåsen kunne dog have været bedre, men ellers god kvalitet.. og ok hurtig levering