Dentalklinikken - Odense C Anmeldelser

Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000 Odense, Odense C, DK

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Se mere

Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... Se mere

Mødte en af tandlægerne ved indgangen, som hilste venligt og smilende. Også smilende og nærværende receptionist. God og relevant information undervejs i behandlingen. Smilende og rar tandlæge o... Se mere

Har været kunde hos dentalklinikken Odense i mange år og har altid modtaget god behandling og service. Fagligheden er i top. Jeg har fået lavet mange forskellige behandlinger, lige fra implantat og kr... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

• Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000, Odense, Odense C, Danmark

• 6611 2848

Svarer typisk inden for 1 uge

921 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

jeg oplever at jeg får den bedste…

jeg oplever at jeg får den bedste oplevelse jeg kan få jeg har haft Dorthe i mange år

6. august 2025

Kære Hanne

Tusind tak for din trofaste opbakning.🙏 Det betyder meget for os at høre, at du føler, du får den bedste oplevelse hos Dorte 💙

En dygtig tandlæge

En meget rolig, venlig og kompetent tandlæge

13. august 2025

Kære Stig

Mange tak for din fine anmeldelse.🙏 Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Dentalklinikken Odense

Sådan her skal en tandlæge virke

Hurtig tid, og de fandt hurtigt problemet, tog røntgen, og var klar til at løse både mit problem og et fremtidigt problem med det samme uden jeg behøvede at vente til en ny tid. De var søde, grundige, tålmodige, og helt igennem rare at besøge. Tandlægen, Kathrine, er nok den bedste, jeg nogensinde har haft.

31. juli 2025

Kære Stefan

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og at Kathrine kunne hjælpe dig hurtigt og grundigt. Det betyder meget for os at høre.

Dentalklinikken Odense

Efter ikke at have været til tandlæge i…

Efter ikke at have været til tandlæge i mange år og med tænder i ringe stand, var jeg forud for besøget meget nervøs. På forhånd havde jeg kommunikeret med klinikken pga. Voldsom tandlægeskræk.
Jeg bliver taget godt imod, smilende og beroligende personale. Tandlægen tog hensyn til mine ønsker og var venlig og ikke fordummende. Han tog sig god tid til at forklare mig behandlingsplanen og svare på spørgsmål.
Jeg følte mig tryg og rigtigt godt behandlet.

29. juli 2025

Kære Pia

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet hos os. Vi ved, hvor stort et skridt det kan være at komme til tandlæge efter mange år, og vi sætter stor pris på din tillid.

Dentalklinikken Odense

Jeg er så glad for hele oplevelsen

Jeg er så glad for hele oplevelsen, fik akut tandpleje og tid som ønsket dagen efter. Rigtig fin hjælp i telefonen og super service på klinikken. Det viste sig at jeg skulle have fjernet en visdomstand med hul. Det tog maks 10 minutter fra jeg kom og til de var færdige og det var helt smertefrit. Min pengepung blev ikke så tom som frygtet. Virkelig ok pris.

29. juli 2025

Kære Mette

Tusind tak for din anmeldelse. VI er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp og at det var en god oplevelse under behandlingen. Også dejligt at høre, at prisen er fair :)

Smil og god service

På trods af tandlægeskræk er det altid en god oplevelse.

24. juli 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C

Tusind tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre, at du er glad for at gå hos os og at det er en god oplevelse at komme til tandlægen, på trods af din tandlægeskræk.

Mange hilsner

Super oplevelse

Jeg ringede med akut tandpine tirsdag kl. 09.45 og fik en tid kl. 10.30. Tlot. Tandlægen var klar da jeg kom og efter undersøgelse af problemet fjernede hun en visdomstand og startede en rodbebandling op. I hele forløbet var hun meget informerende på en rolig og behagelig måde der gjorde at jeg følte mig helt tryg. Hvis man kan sige det om et tandlægebesøg, så var det en rigtig god oplevelse. VH Lars Jakobsen

15. juli 2025

Kære Lars

Tusind tak for din tilbagemelding. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet, selv i en akut situation.

Dentalklinikken Odense

De bedømmer mine tænder fuldstændig som…

De bedømmer mine tænder fuldstændig som min tidligere tandlæge som jeg havde haft i tæt på 45 år, det giver tillid som efter min overbevisning er altafgørende hos en tandlæge 👍👍👍👍👍

16. juli 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C

Tusind tak for din tillid. Vi er meget glade for at kunne leve op til vurderingerne fra din tandlæge gennem 45 år. Tak for din fine tilbagemelding! 👍😊

En behagelig oplevelse..

en behagelig oplevelse med venlige personer og behagelig atmosfære.

14. juli 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C

Tak for din fine kommentar. Vi er glade for, at du havde en behagelig oplevelse og følte dig godt modtaget.

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse

11. juli 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at dele, hvad der gik galt – vi vil meget gerne blive bedre.

Professionel, tryg og behagelig tandpleje gennem flere år

Jeg har nu været patient hos klinikken i de seneste par år og har hver gang haft en rigtig god oplevelse. Personalet er altid behagelige, imødekommende og meget professionelle. Der er en rolig og tryg atmosfære, som gør, at man føler sig godt tilpas fra start til slut. Tandlægerne er utroligt dygtige, grundige og tager sig tid til at forklare, hvad der skal ske. Jeg har altid følt mig i trygge hænder og er meget tilfreds med både behandling og service. Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre.

23. juni 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C

Tusind tak for din udførlige og flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du føler dig tryg og godt behandlet hos os. Det betyder meget for hele teamet.

Dentalklinikken Odense

Jeg føler mig godt behandlet og trods

Jeg føler mig godt behandlet og trods - min tandlægeskræk - kommer jeg gennem besøgene. Tak for god behandling.

10. juni 2025

Kære Annie

Tusind tak for anmeldelsen. Det er dejligt at vide, at du føler dig godt behandlet.

Dentalklinikken Odense

Jeg har gået hos denne tandlæge i over…

Jeg har gået hos denne tandlæge i over 3 år nu, med faste besøg hver 3.–6. måned, og jeg har altid haft en rigtig god oplevelse. Jeg har som regel Maria, og hun er rolig, grundig og får mig altid til at føle mig tryg. Uanset om det har været tjek, tandrensning eller fjernelse af visdomstænder, har det hele været håndteret professionelt og med stor omsorg. Jeg føler mig aldrig dømt, og selvom tandlæger normalt gør mig nervøs, glemmer jeg det helt, så snart jeg er i stolen. Jeg føler mig virkelig i gode hænder hver gang. Kan varmt anbefales!

28. maj 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C

Tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse. Det betyder meget at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet, både når du har været til almindeligt eftersyn og når det har været en lidt større behandling.

Vi glæder os til at se dig på klinikken igen.

Overslag

En god og oplysende gennemgang af mine tænder

21. maj 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C

Mange tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre, at dit besøg hos os var godt, og at du fik god information undervejs.

Dentalklinikken Odense

Alt gik som det skulle jeg kom før tid…

Alt gik som det skulle jeg kom før tid og de tog mig derefter hurtig ind og var faktisk ude igen 1 min før min tid startet det er god behandling altid der inde alt i alt meget tilfreds.

20. maj 2025

Hej Lasse

Mange tak for anmeldelsen :)

Det betyder meget for os, at du er glad for at gå hos os og får god behandling og altid får god behandling.

Dentalklinikken Odense

Jeg ringede ind for at få en pris til…

Jeg ringede ind for at få en pris til tandrensning . Vi blev enige med hvad jeg skulle betale . Så får en tid møder ind til den aftalte tid . Så ligepludselig . Da min mand sidder på stolen ændre prisen . Da hende fra callcenter ikke havde aflyst rigtig pris. Så skulle hun spørger mere ind til det. Hun var ikke ærlig nok.
Behandleren var god, sød og rar . Men det er en klinik man ikke kan regne med. Med hensyn til pris .

14. maj 2025

Kære Rukiye

Vi kan kun beklage, hvis I har fået oplyst en pris på tandrensning alene med den opfattelse, at man kan komme ind som ny patient og få udført en tandrensning uden også at få lavet et eftersyn.

Som vi talte om, da I var på klinikken, er det et lovkrav, at der også bliver udført en undersøgelse, når man kommer ind på en klinik som ny patient. Det er derfor simpelthen ikke tilladt at vi laver en tandrensning uden også at udføre en undersøgelse.

Vi er glade for, at I udover misforståelsen omkring prisen havde en god oplevelse.

Dentalklinikken Odense

Jeg har gået ved Maria de sidste mange…

Jeg har gået ved Maria de sidste mange år, og har altid fået en god behandling.

14. maj 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du har været glad for behandlingen hos Maria gennem årene – det betyder meget for os!

En rigtigt god oplevelse

En rigtigt god oplevelse

9. maj 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C

Tusind tak! Vi er glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse – det betyder meget for os.