Æv de har lukket..... Vi har derfor valgt at stoppe med produktionen af måltidskasser fra dags dato. Du vil således ikke modtage flere leverancer fra os. Vi er ved at ændre vores hjemmeside o... Se mere
Uanstændigt! Hvordan kvaliteten af varerne er, står stadig hen i det uvisse. Juleænder og flæskesteg skulle være leveret i går, og nu er det lillejuleaften kl. 15.00. Trods talrige rykkere, og løfte... Se mere
På hjemmesiden reklameres md hel røget ål 500 g. Jeg bestilte en sådan til brug for min julefrokost. Transport var i orden det hel pakket i flamingokasse omgivet af flere fryseposer. Men desværre va... Se mere
Jeg fik leveret en lækker måltidskasse i går. Men til min skuffelse fandt jeg ud af, at kødet kom fra Irland. Køber selv altid dansk kød, så måske kunne Den Grønne Asparges skrive oprindelsesland p... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Få en nemmere hverdag og bedre hverdagsmad med en måltidskasse fra Den Grønne Asparges. Vi gør det nemmere for dig at lave god mad fra bunden, ved at lave opskrifter, udvælge de bedste råvarer fra lokale leverandører og levere det hjem til dig. Så kan du og familien bruge mere tid på det, der skaber værdi for jer.
Michael Drewsens Vej 12, 8270, Højbjerg, Danmark
- 7876 8585
- mail@dengroenneasparges.dk
- dengrønneasparges.dk
Vi har derfor valgt at stoppe med…
Æv de har lukket.....
Vi har derfor valgt at stoppe med produktionen af måltidskasser fra dags dato.
Du vil således ikke modtage flere leverancer fra os.
Vi er ved at ændre vores hjemmeside og system, så man ikke længere kan bestille Måltidskasser. Det arbejde pågår over de næste dage.
Virkelig dejligt.
Vi har nu i et halvt år modtaget måltidskasse til tre dage om ugen inklusiv fisk. Der er ofte til en frokost dagen efter.
Vi får super lækker mad, med masser af smag, gode råvarer og meget varierende.
Vi har valgt kassen med low carb - og det har været effektivt.
Anbefales herfra 😀
Uanstændigt!
Uanstændigt!
Hvordan kvaliteten af varerne er, står stadig hen i det uvisse. Juleænder og flæskesteg skulle være leveret i går, og nu er det lillejuleaften kl. 15.00. Trods talrige rykkere, og løfter om at de er på trapperne, så sker der ingenting.
Og ingen undskyldninger om vognmanden, tak. Det er Jeres og kun Jeres ansvar at leve op til den aftale der indgået.
Modtog lun kulmule😔
18/10-22 fik vi en besked om at pakken ville blive leveret senest kl 19.30. Pakken kom senere end 20.00 og vi begyndte at pakke ud. Vi modtog en 15.8°c kulmule! Det er bare ikke iorden! Måske man skulle genoverveje de der nye frostposer.

Absolut fantastisk 😊
Absolut fantastisk 😊
Altid spændende, smagsfulde og varierede opskrifter.
Har købt deres måltidskasser fast i fire måneder nu, og aldrig oplevet den samme opskrift flere gange.
Altid gode og friske grøntsager og herudover er de aldeles stabile i levering hver gang …
Kan kun anbefales på det varmeste !

Mere økologi, tak
Det trækker ned at der ikke er flere økologiske madvarer. Det kan undre, at det ikke er muligt at levere i hvert fald 100% økologiske grøntsager og alligevel holde prisniveauet. Kassen kan bugne af fine grøntsager, men øv hvor er der få økologiske varer. Prisforskellene er ganske små, når vi selv handler ind og vælger økologi frem for konventionelle varer.
Menuerne er fine og varierede men vi er desværre gået på kompromis i forhold til økologien. Men der er desværre ikke mange leverandører, der har kasser til 6 personer.

Fuldstændig fantastiske råvarer
Fuldstændig fantastiske råvarer, vi er så positivt overraskede over kvaliteten på familie kassen - Tak fra os ❤️

Besvarelse fra Den Grønne Asparges
Den grønne asparges slankekasse har vi…
Den grønne asparges slankekasse har vi haft fornøjelsen af i længere tid og elsker de friske varer, inspiration til nye opskrifter og variation. Vi har fået nye favoritter hjemme hos os.

Den Grønne Asparges inspirerer
Vi har igennem en længere periode prøvet forskellige måltidskasser til stor glæde for hele familien. Det har været meget varieret med inspirerende opskrifter. Altid lækker kvalitet, friske råvarer og leveret til tiden. Glæder os allerede til næste levering fra Den Grønne Asparges.

Har nu haft abonnement i 1 år
Har nu haft abonnement i 1 år - er tilfreds hver gang. Måltidskassen fra den grønne asparges giver gode hverdagsretter for hele familien - også de små. Man sparer tid på at handle ind og får tilført en masse grønt i sin hverdag. Min varmeste anbefalinger
Helle

Dejlig mad
Virkelig lækker mad, gode menuer med friske og spændende råvarer, søde medarbejdere og meget Venlige chauffører. Glæder mig til at modtage min næste måltidskasse. 😁

Kedelig , kedelig , kedeligt
Bestilte , så , smagte og afbestilte ! Nok det dyreste slankemad jeg har fået og samtidig det kedeligste , varene kan man selv indkøbe til langt under en tredje del af prisen på slankepakken!
Nu har jeg prøvet det og kan absolut ikke anbefale dette firma
Og kan ikke se det nødvendige i at føre en dialog med jer da i bare kunne have leveret noget ordentligt fra starten

Besvarelse fra Den Grønne Asparges
Har ellers været så glad for Menúboxen…
Har ellers været så glad for Menúboxen som er opkøbt af den grønne Asparges og om det er dette der er årsagen til den ringe service, skal jeg lade være usagt, men ringe det er den.
Har ellers været så glad for måltidskasserne, gode retter, masser af grønsager, nok mad så man blev mæt, spændende og varierende retter, og ikke mindst leveret til tiden.
Plejer at få til 4 dage dvs mandag til torsdag...som så leveres mandag...det passer rigtig fint ind i hverdagen her for så skal jeg ikke tænke på maden i en travl hverdag. Om fredag spiser vi altid noget andet, eller tager ud og spiser og weekenderne er vi heller ikke meget hjemme, så det hele fungere bare optimalt.
Men idag får jeg så besked på at fremover vil min måltidskasse blive leveret om tirsdagen..det kan jeg jo ikke bruge til noget. Det er for dyrt at levere i mit område om mandagen så derfor vil der fremover kun bliver leveret om tirsdagen. Dvs nu skal jeg selv handle ind til om mandagen. Det dur jo ikke, så kan jeg ikke bruge måltidskassen til noget. Hvad er det for en ringe service. Ja det kan godt være det er for dyrt for dem at levere i mit område om mandagen, men dette får de da ikke flere kunder af, ikke mig i hvert fald, for jeg vil ikke have deres kasse fremadrettet, den kan jeg ikke bruge til noget, når jeg selv skal handle ind til mandag.
Øv altså hvor jeg synes det er ærgerligt.

Dårlig fordærvet kød
Vi fik leveret en Måltidskasse, men da vi åbnede den var kødet slet ikke koldt, det lugtede ikke godt, vi prøvede og stege det, men det var uspiseligt, vi skrev til kundeservice, men fik aldrig noget svar, så det endte med en kasse fordærvet kød der kunne smides direkte i skraldespanden, en dyr mad uge!

Besvarelse fra Den Grønne Asparges
Nemt, gode opskrifter, god service
Nemt med en måltidskasse med varierende indhold og hver uge med fisk. Opskrifterne nemme at gå til, nemt for hele familien at hjælpes ad. Der er mad nok. Der har været lidt småt, men der er altid reageret prompte med fin service
Køb ikke røget ål hos dem de er ikke…
Køb ikke røget ål hos dem de er ikke pengende værd der er heller ikke holdbarheds dato på den var ikke til at få skindet af jeg har før købt røget ål uden nogen form for problemer
Slut med indkøb
Slut med indkøb. Nu kommer alt maden i en kasse, så det passer til vores families behov.
Det var super nemt at lave maden. Og nogle super gode og anderledes retter end det mad vi ellers vil have lavet. Og børnene var også vilde med. Kan virkelig anbefales.
Gode råvarer og spændende opskrifter
Har fået måltidskassen i flere perioder og har altid været tilfreds med kvaliteten af indholdet. Opskrifterne er spændende og varierede.
Børnene er ikke altid med på det hele, men de prøver altid maden og bliver langsomt bedre og bedre til at spise flere forskellige ting.
OG så er jeg tilfreds :-)
Der mangler altid noget i kassen.
Der mangler altid noget i kassen, så opskrifterne ikke kan laves uden man skal i butikken og købe det man allerede har betalt Den Grønne Asparges for i forvejen.
I dag var det mozzarella der manglede. Ikke meget, men møg irriterende.