1. Computerbutik
  2. Butik med computertilbehør
  3. Computer- og tilbehørsbutik
  4. It-udstyrsproducent

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dell leverer tilpassede computerløsninger og servicer til virksomheder og private brugere.

1,3

Dårlig

4 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,3

(3.628)

414 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg købte en Dell bærbar gennem min…

Jeg købte en Dell bærbar gennem min virksomhed, købt 12. februar 2024. 25. Februar 2025, altså to uger udenfor garantiperioden, går det ene hængsel (som har raslet i et stykke tid), helt i stykker og gør at når jeg åbner computeren bliver skærmen trykket fra chassiset. Computeren er aldrig blevet tabt eller været ude for skade, aldrig slynget rundt i en taske, men blot stået på et bord og brugt almindeligt.

Jeg ringer til Dell support og får en særdeles arrogant og ubehøvlet kundeservicemedarbejder i røret som slet ikke kunne se hvordan det skulle rage ham en papand at computeren var i stykker eftersom garantiperioden udløb for to uger siden.
Vi har haft flere Dell PC i vores virksomhed og privat igennem de sidste par årtier fordi vi ha haft gode erfaringer med dem tidligere. Blandt andet har vi en billig ældre Dell bærbar fra 2016, som stadig virker, selvom den er langsom. Byggekvaliteten på denne var ikke fantastisk, men tilstrækkeligt god i forhold til prisen og ikke oplevet nogen problemer selvom denne har været med på rejser over hele verden.
De nye Dell laptops er åbenbart så skrøbelige, lavet af så dårlige materialer og designet så ringe at de går i stykker et år fra købsdato. Vi skifter til et andet mærke efter denne kundeserviceoplevelse.

26. februar 2025

Dell lugter af isbjørneekskrementer

Dell er nogle af de værste når det kommer til kvalitet, deres produkter er decideret designet til at gå i stykker uden for garantien.

I den virksomhed jeg arbejder i, har vi købt et større parti af en model, som alle er knækket i hængslet til skærmen. De har brugt plastik og lim til at sætte det fast. De har absolut ingen stolthed over at skulle levere noget ordentligt. Desværre.
De griner af dig, mens de renser dig for så mange penge de kan.
Har du brug for en reservedel? Vent 15 arbejdsdage. Mindst.

I burde skamme jer :)

Køb Lenovo hvis du vil have et ordentligt produkt.

26. oktober 2023

Utrolig dårlig support

Utrolig dårlig support, og kedelig oplevelse. Jeg endte med at få løst udfordringen hos en lokal computertroldmand, og måtte betale for at få løst et software problem på min én uge gamle PC.

Pinligt Dell

26. juli 2022

Dårlig service, Dårlig hardware

Jeg købte en Dell XPS 15 9560 i Juni 2017, jeg var utrolig tilfreds med den indtil at grafikkortet brød sammen 2 måneder efter.. jeg prøvede derfor at kontakte dell på telefon og gennem deres supportchat. Da computeren ikke var et år gammel endnu og jeg havde købt premium garanti med til den, troede jeg at det ville dække, men nej... Jeg fik afvide at de ikke kunne dække den da det ikke kunne betale sig for dem... Jeg var meget forvirret, men følte ikke rigtig jeg kunne gøre mere ved det. Jeg havde heldigvis en elektronik forsikring som kunne fikse og dække dette dog for en selvrisiko på 1500 kr. der er så gået yderligere 4 måneder (dvs min garanti er stadig gyldig) og mit batteri begynder at drille. min computer kan kun holde strøm i en time eller 2, og jeg søger derfor igen mod supporten hos dell. jeg får af vide at jeg skal lave en system diagnosiring af min Computer, hvilket jeg gør, og at jeg skal sende resultatet til dem. Jeg gør dette og prøver at genoptage kontakt. Jeg får kontakt med dem igen efter 1 UGE!! hvor jeg får af vide at de intet kan se og de kan derfor ikke hjælpe mig, i form af at udskifte batteri osv.... Min forsikring dækker dette, men fordi jeg har haft for mange skader inde for så kort tid bliver jeg frameldt min forsikring af resultat af denne skade... så nu står jeg uden elektronik forsikring og med en computer der ikke kan holde strøm... vi spolerer så frem til i går.. Jeg er lige startet på 1. semester i softwareudvikling og er derfor meget afhængig af min computer. Jeg kommer hjem fra skole (hvor jeg har brugt computer uden nogle problemer andet end batteriet) og skal til at lave lektier... jeg tænder min computer og..... intet kommer op på skærmen.... jeg sætter den til strøm og prøver igen..... intet. tænd knappen lyser men intet kommer op. den slukker så efter -20-30 sekunder og jeg kan se på den lampe, som lyser når oplader, at den blinker (3 gule, og 5 hvide). dette er en fejlkode og jeg skriver derfor til support med det samme. Jeg får svar og får af vide at der er noget galt med mit motherboard, og om jeg har lyst til at få den sendt ind så de kan fikse den. så tænker jeg fedt, og svarer ja.... hun siger så at hun kan se at garantien er udløbet og det vil derfor koste mig 9.500 kr!?!?!?. Jeg har i forvejen betalt 1500x2 for reprationer, og så vil hun ha jeg skal betale 9500 oveni... undskyld mig men hvad i al verden er det for en forretning? jeg har ialt givet 12000 for computer da jeg købte den og så vil i have jeg mere eller mindre skal købe en ny??? syg forretnig... køb ALDRIG noget hos dell ALDRIG!!

28. august 2019

Utrolig langsom levering!

Utrolig langsom levering...efter 14 dage er computeren endnu ikke modtaget og Dell's kundeservice kan ikke umiddelbart finde ordren. Jeg har både prøvet Dell's telefonrobot og personlig kundeservice uden held.

Nu giver jeg et par ekstra forsøg og krydser fingre for at computeren snart kommer frem.

Anbefaling: Brug anden leverandør hvis muligt!

27. september 2018

træls kundeservice

Havde bestilt nogle RAM, som var på tilbud på deres website.

Jeg havde indtastet alle oplysninger med adresse og det hele indtil der stod at jeg skulle afvente en e-mail med ordebekræftelse.
Den kom ikke. Jeg ventede, men jeg modtog ingen e-mail med min bestilling.

Den næste dag fik jeg ringet til kundeservice hos Dell.
Nu var rammene ikke på tilbud længere.
Jeg fortalte om hele forløbet, og jeg ikke havde modtaget nogen ordrebekræftelse på e-mail. Jeg sagde der nok var en fejl på deres website.
Hun sagde at det nok var fordi varen kun var tilføjet indkøbskurven.
Jeg prøvede igen, men hun blev ved. (Kunden er helt utrolig dum til at sådan noget).
Jeg havde sagt til hende at jeg ventede på en ordrebekræftelse.
Det gør man ikke fordi varen kun er tilføjet indkøbskurven.

Så jeg fik ikke ramene på tilbud.

28. april 2012

Køb en forsikring!

Er Først og fremmest glimrende tilfreds med funktionaliteten og det generelle udseende på Dells produkter, her er ikke tale om noget extravagant.

Dog kan jeg ikke understrege nok, KØB EN FORSIKRING, computerne fungerer udemærket - når de fungerer, men specielt de stationære går i stykker hele tiden, så det har virkelig reddet mit liv, at der 3-4 gange på 2½ år, har været en teknikker forbi min adresse.

4. juli 2011

Bestilling af reservedel som privat kunde

Jeg har nu, forgæves, forsøgt at få fat i en reservedel fra del. Delen er på lager, men de jokker i spinaten gang på gang.

Samlet har jeg brugt to timer i telefonen, og er blevet stillet om 20+ gange og ventet samme antal gange. Der er blevet udleveret "direkte" numre som viser sig at være fax numre.

Dell er til grin disse dage. Jeg skammer mig over at have anbefalet deres produkter til venner og familie. Gør jer selv en tjeneste og styr langt langt udenom dette fallerede firma.

26. august 2010

Tilfreds

Jeg skulle have ny computer, og besluttede (på trods af det meget dårlige rygte i medier/herinde) at tage chancen med Dell, da jeg skulle have en bærbar, jeg selv kunne vælge indholdet af, og da jeg har været meget tilfreds med min arbejds-Dell...
Jeg valgte Studio 15, da jeg kunne få alt det nye hardware, og synes den havde en virkelig god pris (7.550 kr med bla. i7 og 7200 rpm disk).
Min erfaring ved denne handel:
Havde hørt, at det kunne tage 7-10 dage om at få computeren, da den skulle bygges osv., men her var den allerede færdig bygget og sendt afsted efter 2 dage, så det blev jeg meget positivt overrasket over. Jeg kunne også følge hele forløbet på hjemmesiden. Desværre bruger Dell "DB Schenker" til afsendelse til Danmark, og derefter overgår den til "GLS Stafetten" i Danmark. Mage til inkompetent levering fra begge selskaber har jeg ALDRIG oplevet. Hverken professionelt eller privat... DB Schenker tog en evighed om at få den til Danmark, deres hjemmeside var hele tiden nede pga "maintenance", og da pakken så endelig nåede frem til GLS, kom den ikke den første (lovede) leveringsdag, heller ikke næste og fandeme om de ikke har frækheden at ringe på tredjedagen og sige: "Vores fragtmand nåede dig ikke lige i går, og vi vil ikke sende en bil ud kun til dig i dag, så du får den på tirsdag" DET er sgu for dårligt. Nå, men det er jo ikke Dells skyld.
Da jeg langt om længe modtog min computer, var jeg dog meget tilfreds! En SUPER lækker bærbar. Desværre lavede opladeren en meget høj summelyd, så jeg ringede og brokkede mig, og her var ham jeg talte med rigtig flink, og sendte mig blot en ny, og bad mig smide den anden ud -god service! Endvidere spurgte han til forskellige ting på computeren, om ledene på skærmen var i orden, og om jeg havde nogen problemer ellers osv.
Så jeg må melde en rigtig god oplevelse (bortset fra fragtselskaberne) og bare for en god ordens skyld: Jeg arbejder ikke hos Dell og har ingen aktier i selskabet ;)
Synes bare jeg lige ville give dem lidt credit for en god oplevelse, når de nu får så mange hug ellers...

--- UPDATE d. 21/6-2010 ---

Den føromtalte oplader, som de ville sende mig, er aldrig dukket op. Efter 1½ uge ringede jeg til Dell, men efter 47 minutter i kø (og 32 kr. fattigere), gav jeg op. Jeg skrev i stedet en mail som: "Ville blive besvaret indenfor én arbejdsdag". Da jeg en uge senere, stadig ikke havde hørt noget, skrev jeg til dem igen, hvor min oplader til min nye computer bliver af, OG JEG HAR STADIG INTET HØRT! Aldrig har jeg oplevet noget lignende, og jeg begynder igen at blive ret utryg ved mit nye køb, hvis en oplader kan være så besværlig.
Jeg starter med at trække dem en stjerne ned (fra 5 til 4), og venter spændt på en forklaring fra dem.
Skal nok opdatere herinde på Trustpilot når der er nyt...

--- UPDATE 24/6-2010 ---

Har sendt dem endnu en mail i forgårs d. 22 i en formular på deres hjemmeside, hvor man kan skrive, hvis man har et "outstanding issue", som de endnu ikke har taget sig af. Utroligt at det overhovedet kan være nødvendigt at have sådan et menupunkt. Skriver igen når (eller hvis) jeg får svar...

--- UPDATE 28/6-2010 ---

Right... Jeg fik fat i Dell på telefon (ganske hurtigt faktisk), og I får lige den korte forklaring: Der var intet i deres systemer, om at jeg havde kontaktet dem. Deres bedste forklaring var, at sagen var oprettet i et forkert "service tag", og en anden pludselig har fået en oplader ind ad brevsprækken... Hmmm tja, det er vel plausibelt (synes ellers jeg gentog mit Service Tag pænt mange gange (+adresse, email osv)) men okay, jeg har så oprettet en ny "case" hos dem, så nu skulle jeg gerne få min oplader. Det skal siges, at de var utrolig flinke og tålmodige at snakke med. Jeg sagde til dem, at jeg syntes, det mildest talt var utroligt, at jeg kan sende 3 (tre!) emails uden at få svar på en eneste af dem over en lille måned, og det kunne de ikke svare på. Jeg bad dem sørge for at give beskeden videre omkring deres email system, hvilket han lettere modvilligt gik med til (den kommer nok aldrig videre).
Så nu venter jeg (spændt) på min oplader og post'er selvfølgelig herinde, når jeg får den...

--- UPDATE -dagen efter... ---

Så kom min oplader endelig, den virker, og jeg kan nu holde op med at spamme Trustpilot med updates...
Jeg ender på 3 stjerner for: "[...] en acceptabel oplevelse med enkelte irritationsmomenter, der endte med, at ordren blev leveret i den ønskede kvalitet."

18. august 2010

Købte en Dell XPS 8100 stationær PC i Elgiganten. Kontaktede Dell support vedr. installationen - tekniker i røret og problem løst, 2 mdr. senere begyndte PC.en at "blæse" kraftigt for derefter at slukke. Kontaktede Dell support igen. Kort forklaring. Dell support ville herefter sende en tekniker hjem til mig og reparere PC.en. Det var en onsdag - fredag kom teknikeren som aftalt og reparerede på stedet den defekte del. Dell har haft en del problemer med forbrugertillid på grund af dårlig service med videre. Det burde de have ikke mere...

29. juli 2010

God side.

Det er en dejlig overskuelig side de har hvor det er er nemt at få overblik over hvad det er man køber. De holder hvad de lover med levering.

12. september 2008

de computere jeg har købt er altid blevet leveret til tiden og har der været problemer har kundeservice være lidt langsome men nogenlunde tilfredsstillende.

4. august 2008

No title

Deres PC'er er OK, men sidst ventedejeg ca. 3 mdr. på en lattitude :-( desuden er deres kundeservice meget firkantede...

29. december 2007
Vis anmeldelser på alle sprog. (3.628 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto