Fusk
Fusk! Nærmest umuligt at få pengene retur…
Virker underligt og kundeservice svare ikke.
DEGIRO is in 2008 opgericht in Amsterdam en is uitgegroeid tot een van Europa’s grootste en meest vertrouwde online brokers. Op dit moment vertrouwen meer dan 3 miljoen klanten in 16 Europese landen op ons krachtige platform om wereldwijd te beleggen tegen ongekend lage tarieven.
Beleggers krijgen toegang tot meer dan 45 markten in 30 landen en een breed aanbod aan beleggingsproducten, waaronder aandelen, ETF’s, obligaties, opties en futures. In verschillende landen zoals Nederland, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië, Ierland, Portugal en Griekenland kunnen klanten ook beleggen in cryptovaluta. Zo stel je eenvoudig een gespreide portefeuille samen binnen één beleggingsrekening.
Ons platform combineert innovatieve technologie met persoonlijke klantenservice via telefoon en e-mail in je eigen taal. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, je profiteert van transparante tarieven, slimme tools en een soepele beleggingservaring.
Als onderdeel van flatexDEGIRO Bank SE (ISIN: DE000FTG1111, Ticker: FTK) combineren wij gebruiksvriendelijke technologie met de financiële stabiliteit van een toonaangevende Europese broker.
Onze focus op waarde, betrouwbaarheid en servicekwaliteit is erkend met meer dan 100 internationale awards.
DEGIRO helpt beleggers met efficiënte, transparante en gebruiksvriendelijke oplossingen die hen ondersteunen om hun financiële doelen met vertrouwen te bereiken.
Met beleggen kun je je inleg verliezen. Dit is geen beleggingsadvies.
Rembrant Tower Amstelplein 1, 1096 HA, Amsterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Fusk! Nærmest umuligt at få pengene retur…
Virker underligt og kundeservice svare ikke.
Har to gange fået afvist min overførelsen. Første gang uden begrundelse og anden gang med..
Vi kan se at du har prøvet at udbetale fra din DEGIRO konto. Desværre har vores Risk-afdeling afvist hævningen da din bankkonto endnu ikke er blevet verificeret. Du kan verificere din bankkonto ved enten at udføre en Trustly indbetaling fra din registrerede bankkonto (Det behøver ikke være mere end kr 1,-) eller sende et betalingsbevis af en indbetaling du har udført til din DEGIRO konto. I betalingsbeviset skal følgende information være synligt:
• Dit navn
• Dit kontonummer
• Overførselsbeløbet og dato
• DEGIRO's kontonummer/ IBAN
1) Trustly virker ikke, da Nykredit ikke er tilknyttet produktet.
2) Ønskede detajl oplysninger kan ikke leveres.
3) Modtager ikke opkald, pga. travlhed og henviser til andet telefonnr. der ikke kan findes.
Sidste udvej er nu en politianmeldelse, med mindre Degiro snart finder en løsning.

Besvarelse fra DEGIRO
Siden 10. juni 2020 har jeg forsøgt at ændre min bankkonto så jeg kan handle og hæve penge frit. Det er endnu ikke lykkedes mig at komme i mål med dette trods mange mails frem og tilbage med Degiros danske kundeservice.
Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal stille op længere. Jeg har brug for at hæve mine penge. Den 26/2 fik jeg af vide at der ville gå 1-2 bankdage.

Besvarelse fra DEGIRO
fuldstændig latterlig kundeservice, plus ingen respons selvom de siger de vil vende tilbage har haft låst 55.000 og mange andre beløber flere gange da de er fuldstændig inkompetente. har ventet flere uger på overførsler mellem 30-70tkr og de har nægtet at udbetale dem mere end 10 dage.
Har haft ventet på en overførsel 6 dage, og ringede ind mandags for at høre om at var i orden, så fik jeg at vide af kundeservice at alt var det det skulle, så ventede jeg yderligere til i dag, så manglede de åbenbart endnu en form for dukumentation for overførslen, de 3 jeg havde sendt var ikke nok, og så efterfølgende var det stadig ikke godt nok selvom kundeservice endnu engang mente de havde hvad de skulle bruge.
superlet at bruge.
En skam at Degiro ikke indberetter automatisk til skat.
Som andre påpeger, er Degiro svindel.
De penge jeg overførte til dem som en straksoverførsel, og har en kvittering på er overført og deres kundeservice anerkender er overført, er ikke at se på min konto 6 dage efter. har skrevet flere gange til deres kundeservice, med lige så lidt effekt som andre påpeger.
Handler også på Saxo, men ville lige prøve degiro som alternativ.
Jeg oprettede en konto hos DeGiro fordi der var mulighed for at handle på langt flere børser end hos Nordnet.
Efter et par år har jeg stadig ikke vænnet mig til platformen der er langt mindre intuitiv end Nordnets.
Det var overraskende nemt at komme igang med at handle hos DeGiro. Pengene blev overført med det samme.
Et stort kritikpunkt er når pengene skal den anden vej.
Jeg har kæmpet med dem i en måned snart om at få penge tilbageført til min bankkonto. Jeg har sendt dem kørekort, screendumps af min DeGiro og Bank konti med navn og kontonummeroplysninger samt en kvittering på selve overførslen af beløbet fra min bank til DeGiro. Fordi denne transaktionen går år tilbage skal jeg have fat i banken telefonisk og bede dem hente disse oplysninger ud af systemet.
Nu har jeg så fået meddelselsen fra DeGiro at de fortsat ikke kan udbetale mine penge (og vi snakker et meget lavt beløb) fordi mit navn står på 2 linjer i kvitteringen fra banken.
Når jeg ringer til DeGiro siger de at jeg kan benytte en anden overførselsmetode hvor jeg skal betale gebyrer. Øh ... Nej tak!
Det er tankevækkende hvor let det er at sætte penge ind - kontra at få dem retur.
På den positive side: De gange jeg har ringet til DeGiro er jeg kommet igennem med det samme.
Jeg bruger primært Nordnet men har nu prøvet Degiro nogle måneder til et par mindre handler. Relativt til Nordnet har jeg oplevet to fordele med Degiro. 1. Man kan handle på langt flere markeder og 2. Man kan shorte mange flere aktier end hos Nordnet. Desuden er nogle af Degiros kurtager lavere end Nordnets. Det gælder især Danmark og USA. Jeg handler selv primært Sverige og Norge og her er forskellen lille.
Mindre gode ting ved Degiro. 1. Brugerfladen virker ikke altid helt. Man får indtryk at at det er lidt af en prototype. 2. Ikke samme niveau af gratis realtidskurser som hos Nordnet. 3. Det tager adskillige dage før de registrerer at man har overført penge til kontoen hos dem. 4. Og her kommer det vigtigste. Selvom shorting angiveligt koster fra 1% per år så kan man komme til at betale en meget højere shorting fee. Og man kan ikke få den oplyst på forhånd. Jeg har været i kontakt med Degiro om dette både skriftligt og over telefonen og de bekræfter at man ikke på forhånd kan vide hvad det kommer til at koste og man bare må betale hvad de kræver. For min del blev det omkring 400 EUR for et par mindre positioner. Man kunne tilføje at Degiro kræver overraskende store kontantbeløb som sikkerhed for korte positioner (langt mere end Nordnet). Men det skal jeg måske være glad for - ellers kunne de have plukket mig for meget mere i shorting fee :-)
Jeg har nu brugt DeGiro i 4 mdr og deres platform er helt på højde med mange af de andre jeg har brugt gennem tiderne. En nyhed er at man kan tilvælge at få tilsendt en mail der bekræfter når hver enkelt handel er gennemført. Deres kundeservice er i top, de svarer mails indenfor 24 timer, tager telefonen efter 5 sekunder. Efter de sidste forbedringer af platformen de sidste par måneder er brugervenligheden nu helt i topklasse.
Efter 15 dage er det stadigvæk ikke muligt at handle aktier her.
Trods utallige formularer, tests og daglige beskeder om at det nu skulle være muligt omkring kl. 1800 er det stadigvæk ikke muligt at tilgå handelssiden.
Support langsom og elendig.
Har bedt om at få penge retur og nu er support holdt op med at svare
Bedste broker der er ude på marked. Platformen er fin nok. God kundeservice meget brug bart. Kurtage og priser helt nede i bund. Meget simpel pris lister.