Cykelkraft.se Anmeldelser

8.618

3,7

Hej jeg vil gerne bedømme cykelkraft til noget rigtig godt det var godt at de henvendte sig til mig for at hjælpe mig med min airbag hjelm det var bra gjort

Fin oplevelse, manglede dog lige besked om at varen nu var afsendt og på vej. Da jeg spurgte, kom den først på lager efterfølgende mandag, med stadig i tide til Julen... Uventet dukkede pakken så op e... Se mere

Sååå nöjd med min nya cykel! 70-årig tant köpt en racerhybrid Nishiki. Cyklat så mycket i mina dagar men de sista åren på tråkiga navväxelcyklar . Så nu är jag nog redo för en ny 1/2 vättern.! Dessuto... Se mere

hej jeg fik en god oplevelse med jeres medarbejder, og havde også nok købt den MTB jeg kiggede på - men I kunne ikke sende vare til Danmark - øv

1. Cykelbutik

Cykelkraft AB startades redan 1994. Vi driver idag webbshop, en fysisk butik och cykelverkstad. Vår butik är välfylld, fräsch, modern och har kunnig personal. Här hittar du allt inom cykel. Här i vår webbshop så hittar du allt som finns i butiken och lite till. Vi har ett brett sortiment av cyklar, cykelkläder, cykeldelar, cykeltillbehör och reservdelar för cyklar.

Middel

9 t anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

(8.618)

Intet salg til Danmark

I ville ikke sælge til mig i Danmark, så jeg havde ikke gavn af en forespørgsel.

13. januar 2021
Cykelkraft.se-logo

Besvarelse fra Cykelkraft.se

Hej Finn!

Tack för att du har tagit dig tiden att skriva ett omdöme efter att du varit kontakt med våran kundtjänst.

Även om det rent praktiskt sett skulle vara enkelt att sälja till Danmark, har vi idag inte avtal att skicka eller sälja till er. Självklart är detta något som vi strävar efter att kunna erbjuda i framtiden.

Ha en fantastisk dag!
Teamet på Cykelkraft

Bestilte en MTB jakke d.4 december

Bestilte en MTB jakke d.4 december - har her d.29 december stadigvæk ikke modtaget den, på trods af pengene er trukket.
Ville have været rart med en besked fra firmaet om, at jakken ikke kunne nå frem, så jeg kunne have afbestilt den og fundet en anden gave.
Bestilte også pedaler, de ankom til tiden, men i den forkerte farve.

29. december 2019

Leveringen var lidt langsom

Leveringen var lidt langsom , men det er PostDanmark der snøvler desværre ellers er det et firma man kan regne med, kan klart anbefale at handel med Cykelkraf5 👍😜

25. december 2019