Cura of Sweden Anmeldelser

1.285

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Förbättra din sömnkvalitet och hälsa redan idag med ett tyngdtäcke från Cura of Sweden. 90 dagars öppet köp. 10 års garanti. En produkt för varje hem.

Under middel

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(1.285)

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Manglede del af orderen

Manglede del af orderen, skrev til support, fik et link og får nu besked på at det er for sent at registrerer manglende levering....

Fik endeligt min varer efter jeg havde skrevet herinde. Så har rettet fra 1 til 3 stjerner.

13. oktober 2025

Hej Anders,

Vi beklager virkelig, at der er opstået en misforståelse omkring din ordre. Vi kan se, at du allerede har været i kontakt med vores kundeservice, og at den manglende vare nu er på vej til dig.

Tak for din tålmodighed!
CURA of Sweden

Dårlig service på bytte og returvarer

Jeg har modtaget en tyngdedyne i julegave, som er købt i november og den kan derfor ikke returneres. Jeg er frustreret over at modtage en dyne som julegave, der ikke kan byttes. Jeg vil opfordre alle til at være meget
OBS på Cura of Swedens bytte og retur regler, som slet ikke er særlig service minded.

2. januar 2025

Hej Rasmus,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Vores returpolitik giver 30 dages returret fra den dag, du modtager produktet, hvilket vi bestræber os på at kommunikere klart på vores hjemmeside og i vores vilkår.

Vi tager din feedback til os og vil arbejde på at gøre vores returregler endnu tydeligere fremover. Hvis du har yderligere spørgsmål eller der er noget, vi kan hjælpe med, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Venlig hilsen,
Sandra fra CURA

Jeg købte en CURA Pearl Classic Queen…

Jeg købte en CURA Pearl Classic Queen Tyngdedyne på 16 kg, som jeg blev vejledt til at vælge. Desværre var den alt for tung for mig og ikke varm nok, hvilket var skuffende. Jeg tog kontakt til returafdelingen, og her blev jeg heldigvis mødt med rigtig god kundeservice. De var hjælpsomme og imødekommende, og vi fandt hurtigt frem til en god løsning. Selvom starten på min oplevelse med produktet ikke var optimal, er jeg meget tilfreds med den service, jeg fik, og den måde returprocessen blev håndteret på. En stor tak til kundeservice for at gøre en frustrerende situation betydeligt bedre!

29. november 2024

Bedre end forventet - super godt

Rigtig god. Både service, levering og kvalitet er over forventet.
Jeg var noget skeptisk ift. pris og oprigtighed af virksomheden på baggrund af bedømmelserne på trustpilot. Men det har været over alt forventning. Jeg bestilte tirsdag aften, spurgte om status torsdag morgen fordi jeg blev nervøs ift. bedømmelserne, fik svar senere samme dag, og modtog 4 dyner fredag formiddag. 😊
Kvaliteten er god og jeg glæder mig til at gøre brug af dem.

6. december 2024

Rigtig god kundeservice

Jeg fortrød min ordre da jeg havde set forkert om varen. Skev til deres kundeservice om det kunne nås. Fik rigtig god behandling og fik ordren annulleret og mine penge tilbage dagen efter

3. december 2024

DO NOT BUY! SCAM! Returgebyr på 250 dkk

Dårlig service og manglende information om returgebyr!

Cura of Sweden skriver at man skal bruge tyngdedynen 10% - 15% af ens vægt. Da 15% af ens vægt er for tungt, viser det sig at hvis du skal bytte dynen tager de 250 dkk i returgebyr!

De nægter at bytte varen, men kræver at man returner den så de kan påkræve 250,- dkk i gebyr, for så at du kan bestille en ny vare!

Svindel med fortolkning ar retur og bytte af en vare, samt manglende information ved køb af varen!

Jeg fortryder jeg har handlet hos Cura of Sweden, og vil fraråde andre om at handle der.

17. april 2023

Virkeligt godt produkt

Virkeligt godt produkt - Pearl Classic tyngdedyne. Var lidt skeptisk, men meget positiv oplevelse Slut med svedeture og mærkbar bedre søvn. Kan varmt anbefales.

19. februar 2023

Super venlig kundeservice

Super venlig kundeservice. Bare super! Maria N gav mig en rigtig god service og det er jeg meget glad for.

I starten havde jeg en dårlig oplevelse men det viste sig at være en misforståelse og derfra var alt super

17. januar 2023

den bedste søvn i flere år

Jeg har sovet den bedste søvn i flere år, de sidste 3 nætter med denne tyngdedyne. Den er ret tynd og der er frostvejr men straks fik jeg varmen og jeg følte mig holdt om og især tynget ned så jeg skal bruge kræfter til at bevæge dynen. Den sparker jeg ikke af i søvne i hvertfald. Super TAK

16. december 2022

Fine produkter

Købte en dyne til en meget fordelagtig pris ift. hvad Jysk sælger deres produkter for og har sovet en nat med tyngdedynen, man skal lige vænne sig til den, men de skriver også at man gradvist skal vænne sig til den. Jeg kan allerede mærke at den giver ro på 😴

2. december 2022

Bestilte bambussengetøj

Bestilte bambussengetøj. Det kom hurtigt. Men desværre var pudebetrækket meget småt og min pude kunne slet ikke være i det. Jeg skrev til kundeservice og vedhæftede billeder. De vendte hurtigt tilbage og jeg fik rigtig god service.

15. juni 2022

Hvordan kan man aflægge ordre uden at…

Hvordan kan man aflægge ordre uden at være nået til betaling ??
Synes godt nok det er dårlig stil.
Jeg var på hjemmesiden idag og inden jeg så mig om var der aflagt en ordre ved firmaet.
Jeg håber at min mail jeg har sendt bliver besvaret så ordren kan annulleres inden den afsendes.for jeg ønsker ikke den tyngdedyne...

19. september 2021

Stor skuffelse over ECO

Ingen problemer med køb eller levering, derfor den ekstra stjerne.

Men aldrig har jeg da været så skuffet over så dyrt et køb. Allerede da jeg tog dynen, CURA Pearl Eco, ud af posen, vidste jeg, at det ikke ville blive godt. Der er næsten ingen fyld i dynen, og den er meget flad og meget tynd. Når man ligger med den, kan man tydeligt mærke "sandet", som det samler sig i hårde klumper i lommerne. Det er som at sove med et tæppe fyldt med sten. Mit gamle, billigere og desværre udslidte vægttæppe var meget bedre at sove med.

Det er 100% et køb, jeg har fortrudt, men jeg har pakket det ud og sovet med det, så det er bare ærgerligt. Jeg må leve med det, til jeg får sparet op til et nyt, der absolut ikke skal være fra CURA of Sweden.

Jeg vil IKKE anbefale dette produkt.

6. juni 2021

Hei Charlotte!
Det høres ikke rett ut at sanden skal samle seg i klumper, det høres ut som feilproduksjon. Jeg sender deg en epost, så skal vi se om vi ikke kan løse dette! :)
Mvh Marielle, CURA of Sweden

Vis anmeldelser på alle sprog. (1.285 anmeldelser)