Converse Anmeldelser

1 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

(1.493)

130 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hurtig levering, god webshop

Hurtig levering. Nem og enkel bestilling / betaling. Hvis man har noget der skal returneres er det let at få label på hjemmesiden. Retur samt eventuelt beløb der skal refunderes går også rimelig hurtigt.

Positiv oplevelse herfra

4. februar 2025

KONKLUSION : her kan du roligt købe dit CONVERSE gear og være sikker på at modtage hvad du bestiller indenfor leveringstiden.

Læst en del af de udenlandske anmeldelser EFTER jeg havde bestil sko, t-shirts og sokker fra CONVERSE, men må sige at jeg ikke er utilfreds på nogen måde ud over, at man desværre ikke modtager en ordrebekræftelse på mail når man bestiller noget hos dem - kun en "blank" e-mail. Man kan dog se sin ordre på sin konto på deres hjemmeside.

Bestilte tirsdag kl 11 og leveret fredag kl 8 - det kan man da leve med, når de selv siger op til 4 dages leveringstid.

Produkterne modtaget svare 100% til hvad jeg forventede, og lidt til.

Har været i kontakt med deres kundeservice, 2 gange, som har svaret nogenlunde hurtigt, altså senest dagen efter. Ærgeligt at de på deres hjemmeside skriver at man kan ringe til et dansk telefon nummer, og når man så gør det, så findes nummeret ikke længere. Har jeg selvfølgelig nævnt til dem og de har lovet at kigge på det.

26. maj 2023

Umuligt at bestille noget

Vil bestille nogle sko. Det kunne ikke lade sig gøre pga. en fejl på hjemmesiden.
Hver gang jeg ville betale smed den mig tilbage til adresse siden. Kontaktede kundeservice som sagde jeg skulle rydde min cookies. Det prøvede jeg uden held. Prøvede også på andre enheder, browsere og netværk. Anden gang fik jeg at vide der var en fejl på hjemmesiden. Har ventet i en uge nu, og kan stadig ikke bestille noget.

Har nu bestilt et andet sted.

20. august 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.493 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto