Snabb leverans, men mtp att jag bara beställde en vara som gott väl fick plats i brevlådan så skulle det vara önskvärt att få den i lådan istället för att behöva åka till utlämningsställe. Det leveran... Se mere
Det var inge problem med leveransen, det gick fort och smidigt. Tyvärr var jag tvungen att returnera plagget för den var för liten. Lätt att packa ihop i samma förpackning och lämna in till postombud... Se mere
Website and checkout options easy to use. Delivery process went smooth and the goods were delivered on time. I picked DB Schenker and they always deliver fairly fast. Cheer!
Welcome to Companys. Companys is a fashion chain for quality conscious women. Several new styles arrive each week, perfect for you and your packed program. You will find dresses for everyday and for parties, knit for cool days and jeans with the right fit. Companys gives you a big - and always new – selection of styles from Inwear, Part Two, Ichi, Gestuz, Soaked in Luxury, Kaffe and several other brands from the DK Company portfolio. We never compromise on quality or design and with our large selection of unique current brands, all of Companys stores and Companys.com offers an exciting combination of all the best from the fashion world.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Leveransen var ganska långsam. Den beställda klänningen satt perfekt, precis rätt storlek och passform men tyget såg väldigt billigt ut och modellen var lite konstig, det bildades märkliga veck kring halsringningen som inte gick att få till snyggt så det blev retur.

Besvarelse fra Companys
Snabb leverans av snygga jeans. Stort sortiment. Rekommenderas.

Besvarelse fra Companys
Snabb leverans! Välsydd och fin kvalité!
Supernöjd!

Besvarelse fra Companys
Enkelt att beställa, snabb leverans och jättefin kvalitet på kläderna! Jag är supernöjd!!!

Besvarelse fra Companys
Har inväntat att byxan åter ska komma in i lager och äntligen fick jag den.. Supersnygg och fin kvalitet..

Besvarelse fra Companys
Paketet kom som det skulle, även om uppdateringar om paketets väg släpa efter.

Besvarelse fra Companys
Ingen vara levereras. När man kontaktar dem via mail svarar de inte. När jag till slut får tag på dem via telefon tar de inte åt sig av kritiken utan kommer bara med undanflykter. Vill ni beställa och FÅ kläderna kolla på annan sida!
Lätt att handla, snabb leverans av rätt klädesplagg.

Besvarelse fra Companys
Bra varor! Snabb leverans och enkelt att returnera om man önskar så.