Banner for Colosseum Tandlægerne - Hellerup

Colosseum Tandlægerne - HellerupAnmeldelser

Bernstorffsvej 69A, 2900 Hellerup, DK

Virkelig stor ros til Colosseum Tandlæger 🙌 Jeg ringede med kraftig tandpine, og allerede efter 5 minutter var jeg inde. Super god service hele vejen igennem og meget professionelt udført. D... Se mere

Hejsa alle sammen der læser denne feedback. Jeg har for nyligt i 2026 været hos Colosseum Tandlæge i Hellerup og de er seriøst de bedste tandlæger jeg har besøgt! Jeg har aldrig før oplev... Se mere

Virkelig søde og imødekommende personale. Man bliver taget hånd om, lige når man træder ind af døren. Man bliver mødt med forståelse og får sin behandling efter egne behov. Jeg har haft tandlæges... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandplejer
  5. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  6. Tandblegning

Om Colosseum Tandlægerne - Hellerup

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

• Bernstorffsvej 69A, 2900, Hellerup, Danmark

• 3962 6666

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 måned

Top!

"Behagelig" er aldrig rigtig forbundet med et tandlægebesøg. Men min erfaring med Colosseum i Hellerup kommer så tæt på den beskrivelse som muligt.

Min behandler Nina Balen var højt professionel, effektiv, venlig, tålmodig og også lærerig. Jeg siger lærerig, da jeg lærte et par ting om mine tænder, som jeg aldrig vidste før.

Jeg kan varmt anbefale klinikken.

9. januar 2025

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Hellerup

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Lars Rossel i Brøndbyøster. Vi er stolte af at have ham som en del af vores team, og vi sætter stor pris på din feedback.

Bedste tandlæge ever!

Alt i alt en super klinik med med høj faglighed, og super service. Altid venlig og imødekommende personale.

7. januar 2025

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Hellerup

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos os. Det betyder meget, at du er tilfreds med både vores faglighed og service. Tak for de 5 stjerner, og vi ser frem til at byde dig hjerteligt velkommen hos os igen! 🌟

Kathrine / Colosseum Tandlægerne

Når børnene går rundt med raslebøsser…

Når børnene går rundt med raslebøsser til fastalavn, synger de: "laver de balade".
Jeg vidste ikke, at tænder kan lave balade.
Tandlægen sagde, at mine tænder kunne lave balade

24. oktober 2024

Kære Nina,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og beklager, at den ikke levede op til dine forventninger. Hos os er det en høj prioritet at yde omsorg, tage hensyn og gøre tandbehandlingen så behagelig som muligt, så det ærgrer os, at det ikke har været den oplevelse, som du har haft.

Vi har gennemgået forløbet nøje og kan forsikre dig om, at din behandler har vurderet din sag med høj faglig standard og omhu, i overensstemmelse med alle kliniske retningslinjer. Vurderingen af dine tænder er udført grundigt og efter gældende standarder.

Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi håber at kunne byde dig velkommen tilbage til behandling hos din faste behandler. Vi sætter pris på din tilbagemelding og ønsker dig en god dag.

Kathrine / Colosseum Tandlægerne

Kompetence med forklaringer og…

Kompetence med forklaringer og behandling var i top. En god oplevelse, når man tænker på, at man jo er til tandlæge.

31. oktober 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Hellerup

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du føler dig godt informeret og kompetent behandlet – og at besøget blev en god oplevelse, trods tandlægestolen. Vi ser frem til at tage godt imod dig næste gang!

De bedste hilsner
Kathrine / Colosseum Tandlægerne

Betjening og information var fin

Betjening og information var fin. Men jeg var ikke tilfreds med hygiejnen. Der blev brugt handsker - det er fint, men efter at jeg var blevet undersøgt, blev der skrevet på computeren, og efterfølgende blev jeg undersøgt igen, med de samme handsker? Fik lagt Rgt plader i munden og derefter blev døren åbnet og lukket ligeledes med samme handsker på. Jeg ved ikke om tastaturet, dørhåndtag, knap på Rgt apparat bliver sprittet grundigt af mellem hver pt. ellers synes jeg at det er meget udelikat.

15. august 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Hellerup

Tak for din feedback. Vi er glade for, at du fandt betjeningen og informationen tilfredsstillende, men vi er kede af at høre om dine bekymringer vedrørende hygiejnen. Vi tager hygiejne meget seriøst og vil straks tage dine observationer op med vores team for at sikre, at alle procedurer bliver fulgt korrekt.

Du ønskes en god dag.

Kathrine / Colosseum Tandlægerne

så kompetente både tandlæger og…

så kompetente både tandlæger og tandplejer.
Fik fjernet en tand hos en herre (Stephen) super arbejde - ingen smerter overhovedet - alt gik så fint.
Tandplejer - så god - hold da op, dejlig oplevelse, jeg glæder mig allerede til næste gang.

2. november 2023

Hejsa,
Mange tak for din fine anmeldelse. Hvor er vi glade for at du havde en god oplevelse hos os. Tak for at vælge os som din tandlæge! :)

Laura | Colosseum Tandlægerne

Vis anmeldelser på alle sprog. (29 anmeldelser)