Banner for Colosseum Tandlægerne - Ballerup

Colosseum Tandlægerne - Ballerup Anmeldelser

Borupvang 2B, 2750 Ballerup, Storkøbenhavn, DK

Det var hele oplevelsen, fra jeg kom ind ad døren, eftersyn, røntgen, vejledning, betaling og efterfølgende fremsendt e overslag mv.. Jeg har selv arbejdet i servicefag og der var bare super service... Se mere

Har været kunde i 25 år hos tandlæge der har solgt klinikken til Colosseum. Jeg har særdeles sunde tænder og kun skader pga udefra kommende påvirkninger. Den nye tandlæge i Colosseum regi finder... Se mere

Tandplejer/læge og assistent var utroligt flinke, og informerede godt om en forsinkelse samt hvor lang tid denne ville tage. Rigtig god kommunikation og dygtigt personale som jeg vil sige stor tak til... Se mere

Både tandlæge og assistent var utroligt behagelige og dybt professionelle, det er altid en rar og tryg oplevelse hos dem. Det er lige før jeg oprigtigt glæder mig til besøget hver gang. 😊 Dernæst er... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandplejer
  5. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  6. Tandblegning

Om Colosseum Tandlægerne - Ballerup

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

Svarer typisk inden for 1 måned

358 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

- behagelig atmosfære

- behagelig atmosfære
- “No nonsens” behandling / forklaring
- fair prissætning

27. december 2023

Hej Brian,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.
Tak for at vælge os som din tandlæge :)

10/10

10/10, super gode

6. december 2023

Hej Wilhelm,
Tak for din anmeldelse, og tak for at vælge os som din tandlæge :)

Behagelig atmosfære 👍

Rolig og grundig Misawer 👍
Høflig modtagelse👍
Behagelig og hyggelig vente værelse👍

24. november 2023

Hej Beata,
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og er blevet godt behandlet af Misawer.
Tak for at vælge os som din tandlæge :)

Venlig, kompetent behandling

Venlig, informativ og faglig kompetent behandling. Jeg kom til uden ventetid .Det lykkedes at fjerne en vanskelig tand uden at den brækkede.

19. juni 2023

Hej Kristian,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os. Tak for at vælge os som din tandlæge :)

Laura | Colosseum Tandlægerne

Tandlæger der brænder for deres patienter

Jeg ringede i vild panik til Colosseum Tandlægerne i Ballerup, da jeg i over 10 dage havde smerter i en visdomstand, min tidligere tandlæge ikke havde fjernet korrekt. Jeg var desperat, udkørt og helt enormt bange. De gav mig uden tøven, en tid samme dag til at tale med deres kirurg.

Jeg blev mødt af et så kompetent team af medarbejdere, som man skal lede længe efter. Fra øjeblikket hvor jeg blev budt velkommen i klinikken, til kirurgen tog imod mig, til tandplejerne der trøstede mig, til at jeg endelig fik trukket den resterende tand ud, var det en oplevelse jeg altid vil være taknemmelig for.

Jeg er en svær patient. Jeg har angst og særligt for tandlæger og det viste sig ved at jeg gik i panik og brød grædende sammen. De var så empatiske og professionelle. De talte mig ned, gav mig tid til at samle mig og talte mig igennem hvert et øjeblik.

Kirurgen var hurtig, effektiv og imødekommende og sørgede for at jeg ikke længere har mistillid. Han støttede mig og gjorde tingene i mit tempo, så jeg ikke blev overvældet.

I dag, dagen efter udtrækning ringede de til mig, for at følge op. Sikke en service. Jeg havde nogle bekymringer jeg ikke ville ulejlige dem med, men kvinden i telefonen forsikrede mig om at alt er normalt. Igen, en behandling der tydelig viser, at de brænder for deres patienter og at man ikke bare er et nummer i rækken. Jeg er målløs på den gode måde.

Jeg er så taknemmelig, at jeg ikke har ord der kan beskrive det nok. Et tak er simpelthen for fattigt, men jeg kører gerne den lange tur fremover, for at være hos dem igen. De kan kun varmt anbefales.

8. maj 2023

Hej Jelena,
Tusind gange tak for din meget flotte anmeldelse!
Det er helt vildt dejligt at høre at vores klinik har givet dig gode oplevelser og gjort at du at følt dig tryg hos os.
Det betyder rigtig meget for os!
Mange mange tak for at du har valgt os som din tandlæge! :)

Laura | Colosseum Tandlægerne

Forfærdeligt - de tænker kun i profit - ikke i patienter

Jeg har gået til samme tandlæge i Ballerup i mere end 20 år.

Indtil for nylig har det været samme tandlæge.

Desværre er tandlæger nu blevet for fine til at udføre tandeftersyn.

Så nu er det skiftende tandteknikkere, der skal udføre tandeftersyn.

Og desværre er de ansatte under et tidspres, som gør at de sjusker - uden hensyn til kunden.

Burde vel egentlig være mig som kunde, der bestemmer hvem der skal se på mine tænder.
Og ikke fordi klinikken kan tjene flere penge....

- Jeg kom af med 3000 kr. for et tandeftersyn - og med den helt hårde behandling, af en totalt uvidende tandteknikker, har jeg ondt i tænderne 10 timer efter.

Jeg har diabetes og blottede tandhalse / paradentose - så skal jeg da kunne vælge om det skal være en tandlæge, der efterser mine tænder og ikke en nyuddannet tandteknikker.

Surt at 20+ år trofasthed intet betyder !

Jeg kan -IKKE- anbefale colosseum tandlægerne - desværre.

Tro ikke på deres reklamer - det koster ekstra og gør ekstra ondt, at vælge colosseumtand.dk - de har et mål for, hvor meget du skal betale, så de kan tjene penge.

Forhåbentlig koster denne anmeldelse bare et par kunder. - Så de opdager, at kunden bør være i centrum...

Jeg vælger fremover et sted - hvor kunden er i centrum og hvor man selv bestemmer, hvem der skal lave eftersyn. - Uden at de kun tænker i profit.

- - - -
Af deres svar ser man jo desværre ingen selverkendelse.

Viser helt klart, at det er profit og ikke kunden, der driver colosseumtand.dk tandlægerne.

Gør som mig - find et andet sted - det kan kun blive bedre !

13. september 2022

Kære Rene,

Vi er ærgerlige over, at det er den oplevelse, du sidder med.

At det er tandplejere, der udfører tandrensningen har intet med fine fornemmelser eller penge at gøre - det er helt normalt hos tandlæger rundt om i landet. Tandplejere er uddannede i paradontosebehandling og tandrensninger - det er deres speciale, og de er dermed bestemt ikke et dårligere valg end en tandlæge.

Når man har paradontose, kræver det noget behandling - vi tager ikke 3.000 kr. blot for et tandeftersyn. Vi udfører altid vores behandlinger så nænsomt og smertefrit som muligt, dog er det normalt, at man ved slem paradontose kan mærke, at vi laver behandlingen og også være øm bagefter.

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål, eller der er noget, du gerne vil have gennemgået.

Colosseum Tandlægerne Ballerup

Colosseum Tandlægerne i Ballerup på…

Colosseum Tandlægerne i Ballerup på Borupvang 2 B er de bedste tandlæger, de er super gode til alle patienter og især os der har tandlægeskræk, jeg kan varmt anbefale denne tandlæge god dag 😀

17. maj 2022

Kære Ulla,

Mange tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Vi er rigtig glade for at du vil anbefale os, og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen på klinikken igen.

Rigtig god dag til dig også.

Colosseum Tandlægerne Ballerup

Jeg har i dag fået opereret en tand ud

Jeg har i dag fået opereret en tand ud, fik en fantastisk behandling af tandlægen og resten af det søde personale, god vejledning og jeg er uden smerter😊

6. maj 2022

Kære Mikael,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at besøget på klinikken var en god oplevelse og sætter utroligt stor pris på de fem flotte stjerner, du har givet os.

Colosseum Tandlægerne Ballerup

Når det værste er ude med en knækket…

Når det værste er ude med en knækket tand er det et godt sted, jeg er forholdsvis ny, men det er et perfekt sted at gå hen, dejlige forhold ,flink og venligt personale,det kan ikke blive bedre.

14. april 2022

Kære Knud,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse på vores klinik. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Fantastisk tandlæge

Fantastisk tandlæge, super søde, rolige og meget imødekommende 😀

12. april 2022

Kære Bjarke,

Tak for din fine anmeldelse - vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse på klinikken.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen på klinikken igen.

Colosseum Tandlægerne Ballerup

Vis anmeldelser på alle sprog. (34 anmeldelser)