Clio Online
Dog ville jeg mene at læring ville være sjove men da vores gamle lære fik os til at åbne dette op har jeg fået trauma. Mængden af læsning man skulle have for var u-mennesklig do ville jeg men at de... Se mere
Andre kiggede også på
jeg fik en gedepik op i min bag i
det var en helt normal fredag og det er jo meget godt, men så ud af ingen ting blev min computer hacket og den gik ind på Clio/det værste gødning i historien. ud af ingen ting kom Putin ud af skærmen på hans kæmpe bjørn jagtet af Donald trump som skød efter ham. jeg blev så bange at jeg sked i 4 timer og ikke kunne sove om aftenen så tak for det Clio
Normalt tirsdag
Det var en helt normalt tirsdag eftermiddag og vi skulle åbne clio i engelsktimen. Lige pludselig ser jeg to fly der er ved siden af vores vindue. Så kommer 12 julemænd og 35 nisser og danser boogie woogie. De sagde de havde små gaver til os men det var bare atomvåben så vi kunne destruere Sverige.
Helved på hære jord.
Mængden af læsning man skulle have for var u-mennesklig do ville jeg men at dette skal lukkes ned da det kan skabe dårlige oplevelser.
-PS Brug alinea
værste pi§ i helved£
sygt kedeligt!
det er bare læse, læse, læse!
børnemishandling, og tortur!
og har aldrig lært noget fra clio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!det er det værste pi$ jeg nogen sinde har været udsat for det er noget plk og jeg synes at hvem end der opfant denne tortur metode burde brænde i helved£!!!!!!!! fu(k clio online, det er det værste pls i hele verden !!!!!!!!!!!!!!!
Det startede en torsdag eftermiddag
Det startede en torsdag eftermiddag, jeg var oppe i min klasse og jeg sad og lavede clio. Men lige pluselig svarede jeg forkert, 13,7 sorte clio mænd hoppede ud af min skærm rapede mig så hårdt min højre klunk punkteret, min lærer hoppede ud af vinduet. Ville ikke recumend
Clio gav mig autisme og chlamydia
Clio har ødelagt mit liv. Det startede alt sammen da jeg for første gang åbnede hjemmesiden. Den gav mig straks autisme og chlamydia. 10/10 would recommend.
jeg fik in gullerød i r"ven
En helt almindelig tirsdag havde vi tysk. læren kom in og sagde at vi skulle åbne clio. det gad jeg ikke så jeg helte abe l@rt ud over migselv og læren og hoppede ud a vinduet. jeg falte ned på vejen og blev kørt over af 25 moon cars med sorte clio mænd. jeg heder gaping asscrack og dette er min historie. *epic music intensifies* så kom clio mændene ind i klassen og slikkede min lære rend. stadig bedre end tysk
ubehageligt...
Jeg sad og lavede historie lektier en tirsdag morgen men, så fik jeg en læse guide forkert og kort efter kravlede 2 små kiniske børn ud af skærmen og spiste min hund sår kiggede en af dem hen mod mig og væsede og sår kravlede de hurtigt tilbage.
jeg så min mor i sengen med daddy clio…
jeg så min mor i sengen med daddy clio og blev traumatiseret og har nu ptsd
Verdens dårligeste porno hjemmeside
Verdens dårligeste porno hjemmeside
Så det hele skete da jeg sad oppe i klassen, og min engelsk læger kom ind i klassen. det gjorde mig virkelig horny så jeg gik ind på clio og derefter så jeg på sorte mænd der bollede hinanden. jeg lukkede øjnene og håbede min læger vil have sex med mig. Jeg klikkede på se mere inde på clio og så fløj der 2 mænd ind a vinduet og deres tissemænd ramte mig lige i numsen. de spermede ud over det hele og det gjorde virkelig ondt.
gad godt prøve igen men det gik ikke særlig godt
Utrolig ringe oplevelse
Jeg har flere gange haft clio-online i timen, og hver gang har det været lige så ringe til at informere mig om historie emnet. Jeg har selv en personlig interesse for historie, det var derfor jeg var overrasket der jeg gik ind på clio og blev straks mødt med dødstrudsler. Hver gang jeg gik ind på hjemmesiden ville jeg få detaljeret beskrivelser om mit mord, det her ville ske i en chatbox i hjørnet af skærmen.
Hver gang jeg gik ind på hjemmesiden ville den dele mere og mere personlig information om mig, såsom mine rutiner og hvor jeg bor.
Dette er dog ikke det mest ringe, clio har evnen til at gøre historietimen kedelig for mig, og JEG ELSKER HISTORIE!
Would not recomend
Would not recomend. Amen ja vi havde dansk og vi skulle et eller andet kedeligt noget med noveller og så kommer den samme mand som ham den anden og kn3pp3de mig i R@ven. Nu er jeg med ham den anden nede i kælderen.
Denne hjemmeside er som en tidsmaskine
Denne hjemmeside er som en tidsmaskine, der transporterer dig tilbage i tiden og giver dig mulighed for at opleve historien på en helt ny måde. Det er som at have en personlig guide, der tager dig med på en tur gennem fortiden og viser dig alle dens hemmeligheder.
Men pas på! Clio.me kan være vanedannende. Jeg fandt mig selv fanget i timevis, mens jeg dykkede ned i en labyrint af artikler og videoer om alt fra oldtidens Grækenland til den kolde krig. Jeg var så opslugt, at jeg glemte helt tid og sted.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Clio.me til enhver, der elsker historie og ønsker at udforske fortiden på en ny og spændende måde. Men vær advaret, du kan aldrig vide, hvor du ender henne på denne mystiske tidsrejse.
Peanutbutter sandwich
Mandag morgen kl. 7:99 følger en regnbuefarvet pølsevogn efter mig med en kæmpe klovne næse på forsiden af bilen, som er sat fast til en rødbede. Jeg ankommer så til min skole, da jeg finder ud af at vi skal lave Clio retskrivning- og læseprøve på en gang, fra morgen stunden af. Føler forskellige følelser på det her tidspunkt men mest af alt had imod afrikanske børne arbejdere, kinesere og forældreløse.
Update - Min vens lillesøsters hamster Carl Emil er blevet kvæstet af sorte Clio mænd.
R@ven ødelagt af daddy clio
Jeg syntes clio var en meget god hjemmeside efter jeg blev en trofast bruger inviteret de mig med hjem jeg skulle overnat hos dem men da vi skulle sove spyttet de mig i munden og bandt mig fast til sengen og rev alt mig tøj af nu tvinger de mig til at lave clio når jeg svarer forkert kommer de ind og stikker deres lange kraftige pikke op i r@ven på mig
(nogle gange svarer jeg forkert medvilje)
noget være poop det virker ikke…
noget være poop det virker ikke ordenligt og jeg fik aldrig min bil
Holy sh1t det var en god oplevelse
Holy sh1t det var en god oplevelse. At få en kæmpe p1k op i r@ven efter nogle mænd hoppede ud af skærmen efter jeg svarede forkert. Lige nu er jeg i deres kælder og laver clio. Hver gang jeg svarer forkert kommer de ned til mig og v@ldtager mig. Lige nu sidder jeg og svarer forkert hele tiden. God oplevelse, would recommend
Jeg hader virkelig clio
Jeg hader virkelig clio. Clio spiste mit nummehuld så jeg døde xoxo
Nigegrer
jeg begyndte at få ondt i nosserne da…
jeg begyndte at få ondt i nosserne da jeg sad og svarede på nogle forskelige spørgsmål, og samtidig med jeg havde ondt i nosserne og mange smerter, så blev jeg også sprøjtet på med kogende vand imens jeg lavde opgaver, jeg håber at alle har en god dag.
Det værste at lave i skolen
Det værste at lave i skolen.
Den ene dag skulle vi lave clio online, men desværre havde Matthew Tuxen hackede det, så der kom et billede op af Frite Madpakke, med hans kæmpe elefant p!k :D