Click&Boat Anmeldelser

22.215

1. Krydstogtsbureau
  2. Bådture

More than 50,000 private yachts rentals and bareboat charters around the world to help you make the right choice

God

22 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(22.215)

4.259 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bestilte en båd med skipper,

Bestilte en båd med skipper,
Vi havde en rigtig dårlig oplevelse, med båd og skipper på en charter til godt 2.600 EURO. Skrev en anmeldelse af skipper og båd, som aldrig er lagt online på booking sitet. I kan ikke stole på anmeldelserne på de enkelte annoncer.

24. juli 2025

Hej Andreas,

Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Hos Click&Boat gør vi alt for at undgå denne type situationer, og vi forstår fuldt ud din skuffelse.

Vi kan bekræfte, at din anmeldelse er blevet offentliggjort og kan ses af alle, der besøger siden for den båd, du har reserveret. Feedback som din er afgørende for at opretholde kvaliteten af vores service og give fællesskabet mulighed for at træffe valg i fuld åbenhed.

Vi står til rådighed, hvis du ønsker at diskutere dette nærmere.

Med venlig hilsen,
Click&Boat-teamet

Jeg bestilte en bådtur

Jeg bestilte en bådtur, da jeg kom herud efter en times kørsel og brugt 100€ på uber blev vores tur aflyst, der er intet hjælp og hente og ingen penge bliver refunderet har betalt 10.000kr for turen, forfærdeligt firma!

21. juli 2025

Hello Asta,

First off, thanks for sharing your feedback.

I’m really sorry that the reservation didn’t meet your expectations.
We sincerely regret the additional expenses you had to incur, such as the Uber fare.

Please understand that the cancellation was made by the boat owner, and while this is beyond our direct control, we do our best to minimize such cancellations as they are indeed very disruptive.

If you decide to book with us again in the future, we will be more than happy to assist you personally every step of the way to ensure your reservation goes smoothly.

Thank you for your understanding, and we hope to have the opportunity to better serve you next time.

All the best,

Click&Boat Support

Vi havde bestilt en båd hjemmefra en…

Vi havde bestilt en båd hjemmefra en uge før vi skulle bruge den i Sivota i Grækenland. Jeg havde søgt på bådudlejning i Sivota. Vi betalte 165 euro forud. Vi fik aldrig båden! Den skulle hentes 90 km væk. Udlejer ville levere den I Sivota mod 30 euro yderligere. De svarede aldrig efterfølgende og kom ikke med nogen båd. Vi fandt selv en båd på havnen i Sivota efterfølgende.
Hold jer langt væk fra det her firma.

8. juli 2025

Dear Henrik,

Thank you for taking the time to share your experience. We’re truly sorry to hear about the inconvenience you faced with your booking in Sivota, and we completely understand your frustration, especially given the expectations you had for your trip.

We would like to clarify that the pickup location and any additional delivery fees are determined by the boat owner and should be clearly stated in the listing. However, we regret that the communication and service you received did not meet your expectations, and we sincerely apologize for the lack of follow-up from the owner.

Please rest assured that we take this kind of feedback very seriously. If you haven’t already, we encourage you to contact our customer support team directly so we can assist you further and explore possible solutions.

Thank you again for your feedback. It helps us improve the experience for all our users.

Best regards,
The Click&Boat Team

For højt fee

Du skal være forberedt på at du betaler ca150 € i provision selvom du lejer en relativ billig båd - det er for meget - det er meget bedre at gå ned i havnen og leje den direkte

26. juli 2024

Kære Carsten,

tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med Click&Boat

Click&Boat er en platform, der sætter bådejere og personer, der er villige til at leje, i forbindelse med hinanden. Ligesom Booking.com eller Airbnb er Click&Boats forretningsplan baseret på provision. Ejeren anvender den samme pris på Click&Boat eller direkte på havnen, der er ingen forskel.

Hav en dejlig dag!

Dit Click&Boat-supportteam.

SCAM

Vi bestilte en båd gennem Click&Boat hos Fabrizio på Mallorca til to dage senere, men afbestilte den igen med det samme. Vi tænkte, at det ville ikke være det store problem, for Fabrizio havde annonceret med en fleksibel annulleringspolitik, som betød, at hvis man aflyste mere end 24 timer før turen, ville man få alle pengene tilbage. Vi afmeldte 48 timer før og overholdt dermed helt tydeligt vilkårene.
Vi skrev både til Fabrizio og til Click&Boat, at vi ikke ville leje båden alligevel, og vi afbestilte den på hjemmesiden. Fabrizio svarede, at det skulle vi snakke med Click&Boat om, fordi de besluttede, hvem der skulle refunderes, og han fik ikke nogen penge.

Click&Boat ville imidlertid ikke give os pengene igen, fordi de sagde, at det var ejerens beslutning, og ham der havde fået betalingen.

Vi har lige siden skrevet til Click&Boat konstant og fremlagt dokumentation for, at vi opfyldte alle betingelserne for annulleringen af leje af båden i henhold til den fleksible annulleringspolitik, som Fabrizio havde reklameret med. Click&Boat er meget længe om at svare, og når de gør, er det med forkerte oplysninger om selve bookingen og annulleringstidspunktet (først oplyste de, at annulleringen skete efter selve turen, dernæst 1 dag før turen, men turtidspunktet var forkert dato) - alt sammen på trods af vores fremlagte dokumentation, og selvom de jo sådan set selv har adgang til disse oplysninger, da al kommunikation er foregået på deres platform.
Vi har også skrevet til Fabrizio igen, men han svarer sjovt nok ikke….
Begge parter har dermed fralagt sig alt ansvar for refusionen og for den fleksibel annulleringspolitik, de havde lovet os.
Vi opfatter denne platform derfor som ren SCAM og kan på det stærkeste advare mod, at man bruger Click&Boat eller Fabrizio!

16. juli 2023

Kære Anne,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på din feedback.

Vi vil gerne takke dig for at informere os om din oplevelse. Vi beklager, at du har haft problemer med refusionen af din booking. Vi vil gerne forklare, at afbestillinger skal foretages gennem vores platform for at sikre en korrekt behandling af anmodningen.

Vi er glade for at høre, at du til sidst har modtaget refusionen. Vi bestræber os altid på at sikre, at vores kunder får den rette kompensation, når de opfylder betingelserne for afbestilling.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig.

Venlig hilsen,
Dit Click&Boat team

Ingen garanti for kunden

Vi havde booket en båd gennem Click&Boat i forventning om vi var bedre dækket end hvis vi lejede direkte på havnen. Da dagen for booking kom udsatte udlejer afgang og da vi mødes med ham ville han ikke sejle pga bølger, da vi igen ringede til udlejer gik han med til at sejle kl 14 (5 timer efter første aftale) han beklagede meget og at vi bare skulle kontakte Click&boat for at få 1/2 af pengene tilbage da vi ikke havde fået en hel dag. Nu nægte udlejer og Click&Boat vil ikke gøre noget da de har snakket med udlejer, så du er meget bedre stillet ved at handle direkte med udlejer da det alligevel er ham der bestemme og Click&Boat bare skal have deres 25% uden at yde dig nogen garanti for produktet.

13. juli 2023

Hej, Ole,

Vi er kede af at høre, at din booking ikke blev til noget på grund af vejrforholdene.

Du har allerede været i kontakt med en af vores agenter, og din anmodning er blevet besvaret i henhold til vores vilkår og betingelser.

Med venlig hilsen,
Click&Boat

Tres bien merci

31. juli 2023

Bonjour Franck,

Merci d'avoir pris le temps de laisser un avis sur votre expérience avec Click&Boat.

Nous apprécions sincèrement vos commentaires positifs ! Nous sommes heureux d’apprendre que le bateau a répondu à vos attentes et que le propriétaire a été utile. Nous apprécions votre soutien et nous avons hâte de vous aider avec la location de bateaux.

À bientôt,
L'équipe Click&Boat

Finde de barquita y familia

El trato bueno y la disponibilidad

25. juli 2023

Estimado Jose,

Gracias por tomarse el tiempo de dejarnos una reseña tan buena.

Estamos muy contentos de que nuestro servicio haya podido satisfacerle hasta ahora y esperamos poder darle la bienvenida a nuestra plataforma muchas veces más.

Si tiene alguna pregunta, no dude en ponerse en contacto con nosotros.

Un cordial saludo,
Nina de Click&Boat

Mario

Mario, topmens!

12. august 2022

Hello Stef,

Thank you for the good review!

We are happy your rental with Mario's motorboat was a succes.

Hope to see you around again soon:)

Have a good day,
The Click&Boat team

Super appli

Super appli.

24. juni 2022

Bonjour Luc,

Merci pour votre message.
Nous sommes heureux de savoir que notre application vous plaise et que vous puissiez y trouver les informations que vous cherchez.

Excellente journée à vous,

Excellente appli

30. juli 2021

Bonjour Jean-Baptiste,

Et merci d'avoir laissé ce très bon commentaire.
Quel plaisir de lire que l'application et le service fourni vous aient convaincu et que vous en ayez été satisfait.

En espérant vous revoir prochainement sur la plateforme.

Alles OK!

Alles OK!!!!!!!!!!!!!!!

28. juli 2020

Dear Andreas,

Thanks much for your feedback!

We are glad to read that the experience was as expected, hope you will be eager to repeat it any time soon!

We look forward to having you back at Click&Boat.

Best regards,

The Click&Boat Team

Vis anmeldelser på alle sprog. (22.215 anmeldelser)