Clarks Anmeldelser

54.843

1. Skobutik
  2. Støvlebutik
  3. Skofabrik

At Clarks, our mission is to empower everyone with the freedom to move comfortably. Experts in shoemaking since 1825, we combine the latest comfort technologies, innovative construction techniques and contemporary designs to create pairs that help you take every day in your stride. We’re dedicated to providing outstanding customer service, so you can always count on us when finding the perfect men's, women's and kids' shoes – whether shopping online or visiting our friendly stores.

55 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(54.843)

7.160 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Sko kom aldrig

Jeg bestilde et par sko den 29/09 og fik en ordrebekræftelse med det samme, som fortæller at jeg vil få tilsendt en mail når skoene bliver overleveret til et dansk fragtfirma, og at de vil blive leveret senest d. 4/10. Jeg fik aldrig en mail. Da jeg skriver til jer med ordrenummeret får jeg af vide den ikke er available. Jeg skriver derfor en mail, hvortil jeg siger jeg vil have mine penge tilbage, men den bliver ignoreret. ALDRIG køb herfra - det er dårlig service og fusk! Jeg har lige mistet 1000 kr!

29. september 2025

Hi Sophia,

Thank you for taking the time to leave a review of your recent experience with our Customer Care Team and I am truly sorry that the service received did not meet the high standards we strive for.

We are keen to put this right promptly and would therefore kindly ask you to please use our contact form, via the link below, selecting escalation as your reason for contact.

Thank you for highlighting your experience and please accept my sincere apologies for any disappointment caused. We look forward to hearing from you soon - Thandile

min pakke skulle været her den 10 april…

min pakke skulle været her den 10 april og det er nu den 23 april og den er stadige ikke kommet

10. april 2025

Hallo Alexander,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung über Ihre kürzliche Erfahrung mit unserem Kundenbetreuungs-Team abzugeben. Es tut mir wirklich leid, dass der empfangene Service nicht den hohen Standards entsprach, nach denen wir uns bemühen.

Wir möchten dies umgehend korrigieren und bitten Sie daher höflich, unser Kontaktformular über den untenstehenden Link zu verwenden und „Eskalation“ als Grund für Ihre Kontaktaufnahme auszuwählen.

Vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrung hervorgehoben haben, und bitte nehmen Sie meine aufrichtigen Entschuldigungen für jegliche entstandene Enttäuschung entgegen. Wir freuen uns darauf, bald von Ihnen zu hören -

Værste oplevelse

Værste oplevelse, jeg bestiller et par sko, venter de skal komme efter 4-5dage, men da ups skal hente pakken så kan de ikke hente noget, jeg bliver spist af med jeg får mine penge igen, men jeg tvivler jeg kan se flere kommentar om at i hustler kunder.

12. februar 2025

Hej Jannick,

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse, og jeg er meget ked af at læse om din oplevelse ved denne lejlighed.

Da der ikke var nogen oplysninger i din anmeldelse, kunne jeg desværre ikke se nærmere på dette. Vi er ivrige efter at rette op på dette omgående og beder dig derfor venligst kontakte vores kundeserviceteam via nedenstående link for yderligere assistance.

Tak, fordi du fremhævede din oplevelse, og accepter venligst mine oprigtige undskyldninger for enhver skuffelse. Vi ser frem til at høre fra dig snart -Angela

Tak for jeres opfølgning

Mange tak for jeres opfølgning på sagen og den gode kundeservice. Jeg har derfor også ændret min anmeldelse

8. april 2024

Hej Pernille,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi vil meget gerne have mulighed for at rette op på dette, så brug venligst nedenstående link til at kontakte vores team, som med glæde vil hjælpe dig videre.

Vi håber snart at høre fra dig igen – Megan W

Du får ikke dine penge tilbage

Nu er det 4 måneder siden at jeg returnerede mine sko og jeg har stadig ikke fået mine penge. Hver gang jeg har skrevet har clarks bare sagt du får pengene om nogle dage. Jeg har skrevet til clarks fem gange og de har svaret det samme i burde skamme jer.

16. november 2023

Hello Hector,

Thank you for leaving a review and bringing this to our attention. Please contact us further via one of our platforms below and state your name, as per your Trust Pilot review, for further help:

· Live chat between the hours of 9am-6pm, Monday-Friday

· E-mail us on customercare@clarks.com

· Call us on 0330 052 5306 between the hours of 9am-6pm, Monday - Friday

Sorry for any disappointment caused.

Jeg har købt nogle sko for 2 uger…

Jeg har købt nogle sko for 2 uger siden.
Pengene er trukket og de er ikke sendt endnu har intet hørt siden.
Ville ikke anbefale at handle hos dem

17. februar 2024

Hello Jakob,

Thank you for leaving a review and bringing this to our attention. Please contact us further via one of our platforms below and state your name and ticket ID #308717 for further help:

· Live chat between the hours of 9am-6pm, Monday-Friday: https://www.clarks.co.uk/contact

· E-mail us on customercare@clarks.com

· Call us on 0330 052 5306 between the hours of 9am-6pm, Monday - Friday

Sorry for any disappointment – Megan.

Vis anmeldelser på alle sprog. (54.843 anmeldelser)