Amatøragtig og uforskammet
Bestiller en vare 7. januar som virksomhed VildandensDK.
Får ikke nogen bekræftelse. Rykker for bekræftelse, uden svar, men får pludselig en faktura 16. januar - men ingen vare.
Ringer og får at vide at der ikke kan leveres. Oplyser at der kan leveres hos nabo elelr stilles i opgangen - stadig ingen vare, og ingen svar.
Rykker for status 30. januar pr. mail - ingen svar.
Ringer selv d. 31. januar, og får at vide, at man ikke kan levere fordi det er en privat adressen. Ingen besked fra fragtmand.
Giver ny adresse til levering - ved værksted, hvor varen kan stilles i skur hvis der ikke er nogen i værkstedet - stadig ingen status.
3. februar - stadig ingen vare.
Får en rykker på regningen, hvor betalingsfrist ikke er ikke flyttet trods ovenstående historik.
Stadig ingen svar om levering- er bortrejst og kan ikke tjekke levering.
Får ny rykker - oplyser jeg gerne vil betale, hvis jeg kan oplyses om varen er sendt, idet jeg har oplyst at jeg har været bortrejst.
Bliver ringet op og svinet til, med en syg forklaring om at jeg da selv kan regne ud at der ikke leveres til en privatadresse. Oplyser igen igen, at jeg hjertens gerne vil betale mine regninger, men jeg forventer som mindstemål en ordrebekræftelse, og en bekræftelse på levering, når jeg gentagne gange har oplevet kun at modtage regning, men ingen vare. Bliver igen svinet til, og får at vide, at man da kan sende billededokumentation. Siger jeg da skam stoler på folk, og ikke behøver billededokumentation, men jeg egentlig bare gerne ville have en ordrebekræftelse, og en bekræftelse på forsendelse og levering pba at jeg tidligere - og igen nu - er blevet faktureret uden at modtage vare.
Har naturligvis betalt - jeg betaler mine regninger (hvis jeg får min vare)!