Banner for Cecilie's - Amager

Cecilie's - Amager Anmeldelser

Astridsvej 70, 2770 Kastrup, DK

Det var en god dag, men vi manglede flere bowlere, så vi kunne ikke bruge alle vores baner, vi har desværre stort mandefald. Årsag kender jeg ikke.

Efter min fars bisættelse holdt Cecilies amager den fineste mindehøjtidlighed med kaffe, flere slags kager, øl, vand og snacks. Vi fik et lokale helt for os selv. Vi var onkring 60-65 pers. Kan varmt... Se mere

Meget hyggeligt og selvom der var mange mennesker der spillede mini golf er der så meget plads i kælderen at det ikke var et problem. Bagefter spiste vi lækre burgere og de søde unge mennesker der a... Se mere

OPDATERING HAR FÅET FIN KOMPENSATION. Ikke så god en oplevelse desværre. Banen gik i stå flere gange, så til sidst bad vi om at få vores penge tilbage for den anden time vi havde lejet, og sto... Se mere

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar med livemusik
  5. Minigolfbane
  6. Sportsbar

Underholdning for alle. Hos Cecilie's på Amager finder du bowling, shuffleboards, pool, dart, minigolf, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.

Good Old Fashioned fun for alle

Masser af sjov
Cecilie’s danner rammerne for masser af sjov, grin og venskabelig konkurrence med alle de populære klassiske spil, som vi alle kender. Bowling, interaktiv dart, minigolf, shuffleboard, sport på storskærm og meget andet sjov underholdning for hele familien.
Smagsfulde oplevelser
Forkæl dine smagsløg med en bred vifte af lækre burgere og snacks, der er skabt med omhu og dedikation til god smag. I vores cafe kan du prøve en af vores signaturretter, nemlig vores populære Cecilie`s burgere. Vi vælger omhyggeligt de bedste råvarer til vores menu, og det er det, der gør vores retter så ekstraordinære. Vores saftige og smagfulde Cecilie’s burgere er det perfekte eksempel på sammensætningen af lækre råvarer, der er sammensat til perfektion. Resultatet er en burger, der ikke kun er saftig, men også fyldt med den autentiske smag, som elskes af vores gæster.
Vi sætter gæsten først
Vi tror på god service, nærvær og oplevelser, hvor alle kan være med. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe en afslappet atmosfære, god mad og aktiviteter, der bringer familie, venner og kolleger sammen.
Tak for din anmeldelse
Din feedback betyder meget for os. Vi læser alle anmeldelser og bruger dem aktivt til at udvikle Cecilie's og skabe en endnu bedre oplevelse for vores gæster.

• Astridsvej 70, 2770, Kastrup, Danmark

• 55555050

Book årets julefrokost hos Cecilie's

Hold årets julefrokost hos Cecilie's fra kun 545,- pr. person

God

Svarer typisk inden for 1 uge

1.122 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super flot nyt sted

Super flot nyt sted. Men virkede meget underbemandet.
Man stod i kø lang tid for at kunne få bowling og pool . Så man endte med at starte efter sin tid.
Lang kø til drikkevarer, man ventede i gennemsnit 15/20 min.
Manglede forskellige drikkevarer som der står på menuen, men vi havde stadig en sjov aften og har tænkt os at prøve igen

23. januar 2026

Hej Line
Tusind tak for din anmeldelse – og dejligt at høre, at I synes om vores nye look ✨
Vi er kede af ventetiden ved både bowling, pool og i baren – vi er stadig i indkøringsfasen og arbejder på at finde den rette balance i bemandingen, så flowet bliver bedre fremover ⏳
Tak fordi I gjorde os opmærksomme på de manglende drikkevarer – vi er midt i en større renovering, og derfor har vi desværre endnu ikke plads til bl.a. milkshakemaskinerne, men de kommer snart 🥤🔧
Vi sætter stor pris på jeres tålmodighed og er glade for, at I trods det havde en sjov aften – vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang🎳🤍
// Team Cecilie’s

Jeg kan kun give 3 stjerner

Jeg kan kun give 3 stjerner, da vi måtte tilkalde tekniker to gange pga. nedbrud. Så bliver der jo mindre tid til bowling.

23. januar 2026

Hej Jan
Tak for din anmeldelse og for feedback 🙏
Vi er kede af de tekniske nedbrud – det er selvfølgelig frustrerende, når det går ud over spilletiden - sådan skal det ikke være 🎳😔
En anden gang er I meget velkomne til at komme op i baren og sige til – så sørger vi for at give jer ekstra spilletid svarende til ventetiden ⏱️✨
Vi håber, I vil give os chancen for en bedre oplevelse næste gang 🤍
// Team Cecilie’s

møde…

alt var fint dejlig mad men der kunne godt have været lidt varmere

15. januar 2026

Hej
Tusind tak for din anmeldelse 🎳 Vi er rigtig glade for at høre, at I havde en god oplevelse hos os⭐️ 🙌 Vi tager din feedback omkring varmen med os videre, og håber, vi får lov at byde jer velkommen igen en anden gang 🙌
//Team Cecilie's

Rigtig god oplevelse 🤩🙌

Det var meget nemt at booke over tlf, da vi først og fremmest ville arrangere en social aktivitet for klassen og antallet var usikkert - ved betaling på dagen var det nemt at tilføje leje af sko og servicen var i top i forhold til at tilbyde indtastning af hold. Det var en fejl omkring gamle priser fra Ama’r Bowl i systemet , men vi løste det hurtigt sammen.
Børnene klarede nemt selv sko - de blev hurtigt betjent i forhold til drikkevarer og havde en rigtig hyggelig time sammen som klasse inden weekenden 😃🎳♥️
Vi kender i forvejen bowlinghallen rigtig godt, så ligeså godt som tidligere . Vi har blot anbefalet, at der laves tilbud til børnene på aktiviteterne for at gøre det endnu mere attraktivt

16. januar 2026

Hej Veronica
Tusind tak for din anmeldelse 😍🎳
Vi er så glade for at høre, at det var nemt at booke over telefonen – især når antallet var usikkert – og at det også var fleksibelt på dagen med betaling og tilvalg som skoudlejning.
Mega fedt at høre, at servicen var i top, og at børnene hurtigt blev hjulpet både med sko, drikkevarer og indtastning af hold 🙌

Det betyder meget for os, at børnene havde en hyggelig time sammen som klasse inden weekenden ❤️

Og TAK for jeres input omkring børnetilbud på aktiviteterne – det er en super god idé, som vi helt sikkert tager med videre 👌
Vi glæder os til at se jer igen! 😃🎳
//Team Cecilie's

Vis anmeldelser på alle sprog. (154 anmeldelser)