Banner for Cecilie's - Amager

Cecilie's - Amager Anmeldelser

Astridsvej 70, 2770 Kastrup, DK

Vi kan altid lide at møde op til bowling i Pilehavens Bowlingklub. Med venlig hilsen formand Jimmy Erik Meincke Petersson

Efter min fars bisættelse holdt Cecilies amager den fineste mindehøjtidlighed med kaffe, flere slags kager, øl, vand og snacks. Vi fik et lokale helt for os selv. Vi var onkring 60-65 pers. Kan varmt... Se mere

Vi havde bestilt en bane 2 timer og sko fra kl.17. Banen gik i gang 5-10 minutter over 17. Den stoppede også først lidt over 18. Undervejs var der fejl på banen af flere omgange, der krævede en med... Se mere

Meget hyggeligt og selvom der var mange mennesker der spillede mini golf er der så meget plads i kælderen at det ikke var et problem. Bagefter spiste vi lækre burgere og de søde unge mennesker der a... Se mere

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar med livemusik
  5. Minigolfbane
  6. Sportsbar

Underholdning for alle. Hos Cecilie's på Amager finder du bowling, shuffleboards, pool, dart, minigolf, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.

Good Old Fashioned fun for alle

Masser af sjov
Cecilie’s danner rammerne for masser af sjov, grin og venskabelig konkurrence med alle de populære klassiske spil, som vi alle kender. Bowling, interaktiv dart, minigolf, shuffleboard, sport på storskærm og meget andet sjov underholdning for hele familien.
Smagsfulde oplevelser
Forkæl dine smagsløg med en bred vifte af lækre burgere og snacks, der er skabt med omhu og dedikation til god smag. I vores cafe kan du prøve en af vores signaturretter, nemlig vores populære Cecilie`s burgere. Vi vælger omhyggeligt de bedste råvarer til vores menu, og det er det, der gør vores retter så ekstraordinære. Vores saftige og smagfulde Cecilie’s burgere er det perfekte eksempel på sammensætningen af lækre råvarer, der er sammensat til perfektion. Resultatet er en burger, der ikke kun er saftig, men også fyldt med den autentiske smag, som elskes af vores gæster.
Vi sætter gæsten først
Vi tror på god service, nærvær og oplevelser, hvor alle kan være med. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe en afslappet atmosfære, god mad og aktiviteter, der bringer familie, venner og kolleger sammen.
Tak for din anmeldelse
Din feedback betyder meget for os. Vi læser alle anmeldelser og bruger dem aktivt til at udvikle Cecilie's og skabe en endnu bedre oplevelse for vores gæster.

• Astridsvej 70, 2770, Kastrup, Danmark

• 55555050

Book årets julefrokost hos Cecilie's

Hold årets julefrokost hos Cecilie's fra kun 545,- pr. person

God

Svarer typisk inden for 1 uge

1.122 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Familiearrangement for 20 personer

Vi har netop holdt familiefødselsdag for 20 personer i alle aldre. Bestilte Night bowling arrangement, som består af bowling, burger med fritter og 3 drinks kuponer pr. person. Vi fik god service fra start ifm bestillingen og vores forbehold i.f.m de 3 mindre børn blev også imødekommet. Bowlingen forløb fint og mad og drikke var helt i orden og kom til tiden. Når vi kun giver 3 stjerner er det fordi, at vi brugte al for meget tid på at vente på drikkevarer. Der var på vores starttid kl. 13 kun en person i baren, så det gik virkelig ud over selve bowlingen, hvor mange måtte springe flere omgange over, fordi de ventede i baren på deres drikkevarer. Det er super ærgerligt, når man som familie har sat en konkurrence med præmier op, og så slet ikke kan nå runderne, pga lange køer og ventetid i baren. Når man ved, at der er flere arrangementer på samme tid - med så mange inviterede - så burde antal af personale tilpasses. Prisen for arrangementet er jo den samme.....man forventer bare ikke, at tilbringe 1/4 af bowlingtiden på kø til drikkevarer. Så lidt ØV. Men super venligt personale.

7. marts 2026

Hej Steen
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse. Vi er rigtig glade for at høre, at selve planlægningen, servicen omkring bestillingen og arrangementet med bowling og mad fungerede godt – og at vores personale gjorde oplevelsen lidt bedre 🙌
Samtidig er vi selvfølgelig kede af at høre om ventetiden i baren. Det kan vi godt forstå har været frustrerende, især når I havde planlagt en konkurrence og gerne ville bruge tiden på banerne i stedet for i kø. Den feedback tager vi bestemt med videre, så vi kan blive bedre til at tilpasse bemandingen, når der er flere arrangementer samtidig.
Tak fordi I gjorde os opmærksomme på det – og fordi I valgte at fejre familiefødselsdag hos os 🎳

Bowlingaften for 9. klasse

Jeg arrangerede en bowlingaften for min datters klasse (9. klasse) med en times bowling, drinksbilletter og burger med fritter efterfølgende.
Hele koordineringen foregik via mail og forløb glat og gnidningsfrit med justering i antal, valg af burger og forudindtastning af hold på banerne.
På selve aftenen forløb alt også glat og uden problemer.
Det skal siges, at jeg deltog ikke selv i arrangementet, da det kun var de unge selv, men var med nede, for at sikre at arrangementet kom godt i gang og for at betale, og det forløb virkelig nemt og professionelt.
Jeg smagte heller ikke selv burgerne men ifølge min datter, var de helt fine.

5. marts 2026

Hej Jacob
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at både planlægningen og selve aftenen forløb nemt og gnidningsfrit 🙌 Det betyder virkelig meget, at de unge havde en hyggelig aften hos os 🎳
Dejligt også at høre, at burgerne faldt i god jord 🍔
Vi håber at se jer igen en anden gang 😊

En god oplevelse

En god oplevelse, hvor personalet var meget serviceminded.

5. marts 2026

Hej Jesper
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os 🙌 Og den ros sender vi straks videre til teamet - det bliver de glade for!

Vi håber at se dig igen en anden gang🎳

Virkelig en dejlig oplevelse

4. marts 2026

Hej Charlie
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du havde en virkelig dejlig oplevelse hos os 🙌
Vi håber at se dig igen snart ✨
//Team Cecilie’s 🎳

Vi var 28 kollegaer

Vi var 28 kollegaer, der havde booket Old Fashioned Dinner med bowling samt 6 snackkurve.

Ved ankomst blev jeg mødt af en meget sød og imødekommende medarbejder, som tog imod betaling og udleverede drikkekuponer. Vi aftalte, at snackkurvene ville blive serveret, mens vi spillede bowling – alt startede fint.

Dog oplevede vi allerede her, at der var lang ventetid i baren, og det virkede som om, der manglede overblik over opgaverne blandt personalet.

Under bowling så vi desværre intet til snackkurvene. Jeg gik op og spurgte efter dem og fik at vide, at medarbejderen havde mistet overblikket. Snackkurvene kom aldrig.

Efterfølgende skulle vi ind i de tilstødende lokaler for at spise, og her begyndte problemerne for alvor. Der stod to meget små fade med flødekartofler – som ovenikøbet var kolde – samt et lille fad med kartofler, også kolde. Vi ventede cirka 20 minutter over tid, før der begyndte at komme mad.

Tallerkenerne med bøf og kyllingespyd blev serveret tilfældigt over 15–20 minutter. Det betød, at nogle var færdige med at spise, før andre overhovedet fik deres mad. Bøfferne virkede ikke stegte, men nærmest kogte, og smagsoplevelsen var derfor ikke god.

Tilbehøret kom ligeledes tilfældigt. Flere var næsten færdige med kødet, før der kom flere flødekartofler og salat. Sovsen kom først, efter mange allerede havde spist det meste – og nogle nåede slet ikke at smage den. Da alle var færdige og mætte, blev brødet serveret.

Samlet set var det desværre en meget dårlig madoplevelse.

Personalet var dog meget venlige og gjorde, hvad de kunne. Det virker dog tydeligt, at der mangler struktur og bedre arbejdsgange – især i køkkenet – så servicen kan blive mere effektiv og koordineret.

Det er ærgerligt, for der er virkelig gjort meget ud af lokalerne, og stedet er i sig selv rigtig hyggeligt. Derfor er det synd, at afviklingen ikke lever op til rammerne.

Hej Peter
Tusind tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele jeres oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at aftenen ikke levede op til jeres forventninger – især når I havde planlagt et større arrangement for jeres kollegaer. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal have.
Vi er kede af at høre, at der var ventetiden i baren, at snackkurvene ikke blev serveret som aftalt, og at der opstod udfordringer med serveringen og koordineringen omkring maden. Det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være, når man holder et arrangement hos os, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vi håber meget, at I vil give os en ny chance en anden gang, så vi kan give jer den oplevelse, vi egentlig gerne vil være kendt for.

Cecilies Amar - Rigtig god oplevelse

Vi var 13 til minigolf hos Cecilies Amar en lørdag eftermiddag, alt fra teens til pensionister. Det var virkelig gode baner, og udfordrende, en sjov oplevelse. Cecilies var iøvrigt meget behjælpelige ugen op til da vi lige havde to ekstra bookinger. Der mangler stadig lidt "hygge" i kælderen endnu, men mon ikke det nok skal komme. Det er ikke sidste gang vi har været gæster på Cecilies Amar.

28. februar 2026

Hej Helle
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at i fik hygget på minigolfbanen🤩🏌️‍♂️ Og ikke mindst at I fik god hjælp af vores medarbejdere - den ros sender vi straks videre til teamet 💛 Ja, vi mangler stadig en masse i minigolfområdet, og vi arbejder hårdt på sagen👷‍♂️⚒️ Vi glæder os til at se dig igen en anden gang🙌🏼
//Team Cecilie’s

Dårlig og kold mad hos Cecilies på…

Dårlig og kold mad hos Cecilies på Amager.
30 kollegaer var ude og hygge og skulle spise bøf og kyllingspyd . da køde endelig kom var bøfferne kolde og lugtede enten som fodsved eller var totalt gemmenstegte , salat og katoflerne kom ca 10 minutter sener og sovsen kom da vi vi var færdige med at spise.

Virkelig en dårlig oplevelse og kommer der aldrig igen

Hej Lars
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er godt nok kede af at høre, at i havde sådan en dårlig oplevelse med maden her hos os😕 Det er bestemt ikke den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster! Og man skal selvfølgelig ikke vente på saucen til man er færdig med maden.

Vi er meget kede af, at I havde sådan en dårlig oplevelse, og vi håber, at i vil overveje at give os en chance til en anden gang 🙏🏼

//Team Cecilie’s

Desværre en rigtig øv oplevelse

Desværre en rigtig øv oplevelse. Havde booket mad og bowling hjemmefra. Ved ankomst mangler alt information fra den ansatte, og da vi modtager maden kommer det af 8 omgange. Steaks er gennemstegt og 2 har pynt og 2 har ikke. Alt vi bestilte løbende blev glemt.
Var informeret om en bane til bowling. Denne bane var ikke korrekt og vi mistet 15 minutters bowling på dette grundet travlhed i baren for at få korrekt bane. Yderligere var der tekniske problemer på banen af 2 omgangen, så af de 55 minutter fik vi nok kun 30 minutter, som slet ikke holder for 4 personer

Hej Nicolai
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er godt nok kede af at høre, at i havde en øv oplevelse hos os - det er bestemt ikke den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster😕 Selvom der er travlt skal man naturligvis både have det, man bestiller, og den information og hjælp fra personalet, man har brug for! Vi er også meget kede af at høre, at der også var problemer med bowling🎳 Det er slet ikke godt nok, og man skal naturligvis have den spilletid, man har betalt for. Vil du sende os en mail på amar@cecilies.dj, så vi kan finde en løsning?

Og tak igen for at dele din oplevelse, så vi kan blive bedre🙏🏼

Rigtig god oplevelse

Vi var forsinket og jeg ringede til Cecilies for at høre hvad vi havde af muligheder - de forsikrede om at uanset hvad skulle vi nok finde en løsning. Da vi ankom var alt klar og banen virkede som den skulle.
Personalet var super søde og imødekommende. Det var tydeligt der stadig var lidt som kan forbedres, men intet der ødelagde oplevelsen
Rigtig god oplevelse og vi kommer helt sikkert igen :)

20. februar 2026

Hej Kasper
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at det hele lykkedes trods forsinkelser, og at I havde en god oplevelse hos os 🤩🎳 Det betyder virkelig meget for os💛 Og det er vi så glade for at høre, så ses vi snart igen 😊🎳

Personalet var meget imødekommende

Personalet var meget imødekommende, vi fik en god oplevelse, spiste burger, som smagte fantastisk. Alt i alt en god oplevelse, kommer helt sikkert igen.

23. februar 2026

Hej
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre - det betyder virkelig meget for os💛 Og den ros giver vi straks videre til teamet 🤩

Det er vi virkelig glade for at høre, så glæder vi os til at se dig igen en anden gang 😊

//Team Cecilie’s

Vi havde et super fin oplevelse

Vi havde et super fin oplevelse, 2 timers bowling..
Dog 2 minusser, dels gik spillet ikke i gang kl 13 som aftalt, var nød til at bruge tid på at hente personale..
Og 30 minutters kø for at få drikkevare er uacceptabelt når man er i gang med et spil

Hej Yvonne
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os 😄 Og du har helt ret, man skal selvfølgelig ikke vente i 30 min på drikkevarer! Vi tager din feedback med videre, så vi kan blive endnu bedre. Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳
//Team Cecilie’s

Vi holdt fødselsdag dernede igår for…

Vi holdt fødselsdag dernede igår for min mand - vi havde i bestillingen skrevet det var fødselsdag - ingen flag på bordene - for få medarbejdere en søndag kl 16-20 hvor huset er fuldt af gæster. Minigolfbanen var lidt kedelig, kunne godt have haft flere udfordringer eller udsmykninger som måske var knyttet til lokalområdet, så man havde gjort det til en oplevelse, f.eks en landingsbane, sneglen, vandtårnet, fælleden osv. At placere dem langs væggene i kælderen virkede som en god ide når man så fortsat kunne huse 400 spisende gæster men det gav en kedeligt indtryk af at man bare var i vejen. At der ingen service var i kælderen for at servicere gæsterne var udfordrende da der stod efterladt service og flasker. Fortsat en byggeplads, som manglede maling, lys og oprydning. Trappen til kælderen var livsfarlig at gå på og 3 trin var knækket. Maden var dog rigtig god og personalet utrolig søde, de får 5 stjerner for de løb for at følge med. Der er en del der skal rettes op på - men hyggeligt med noget i nærområdet.

22. februar 2026

Hej Lone
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os 🙏
Først og fremmest tillykke med fødselsdagen 🇩🇰 Vi er virkelig kede af at høre, at bordet ikke bar præg af det, når I havde gjort opmærksom på det. Det forstår vi godt har været en ærgerlig start på fejringen.
Vi beklager også jeres oplevelse med bemanding, service i kælderen samt forholdene omkring minigolfbanen og trappen. Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal føle sig i vejen overhovedet - tværtimod!

Vi arbejder på højtryk på at få renoveringen i hus, så det også bliver hyggeligt i kælderen med servering og siddepladser. Og det med trappen får vi undersøgt og udbedret med det samme.

Tak for den ærlige og konkrete feedback – den er vigtig for os, og vi tager den med videre, så vi kan blive endnu bedre.
Vi er til gengæld rigtig glade for at høre, at maden og personalet levede op til forventningerne 😊 Det betyder meget for os.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen til en endnu bedre samlet oplevelse 🎳⛳

Hyggelig bowling, øv mad

Super hyggelig bowling og stemning deroppe. Dog røg noget af den gode stemning da vi skulle spise. Hverken steaks (x5 stk) eller signatur okse burgere (x5 stk) var værd at skrive hjem om. De var så tørstegte at det kunne være helt lige meget at spise dem, hvilket flere af vores gæster endte med heller ikke at gøre. At der samtidig også var en højtaler placeret lige over bordet som var skruet MEGET højt op, så vi ikke kunne snakke sammen, lagde noget af en dæmper på den hyggelige stemning som ellers var startet for os alle 12 oppe på banerne. Personalet var super søde og kæmpede bravt i baren, det bar præg af at det var et nyt hold og de lige skal finde rutiner sammen, men det tænker jeg nok de hurtigt skal finde på plads på.
Jeg håber I får styr på maden, da det ellers er et ret fedt sted I efterhånden har fået bygget op derovre.

Hej Charlotte
Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at I havde en god oplevelse hos os med bowling - og ikke mindst, at i synes, det er blevet federe 🎳😊
Vi er til gengæld virkelig kede af at læse om jeres oplevelse med maden og lydniveauet ved bordet. Det beklager vi meget. Den feedback tager vi med til teamet, så vi kan blive endnu bedre.

Vi håber, at vi får muligheden for at give jer en endnu bedre oplevelse en anden gang.

//Team Cecilie's

God mad og præcis servering

God mad og præcis servering, dog måtte vi vente 25 min på drikkevarer.
Der kunne godt være lidt mere personale.
Personaet var søde og rare og kæmpede gor at nå det hele.
Golf banen var stadig en byggeplads , men vi hyggede os alligevel
Alt i alt dejlig eftermiddag

Hej Mai-Britt
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, selvom der var lidt ventetid. Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - den giver vi straks videre til teamet! Vi er glade for, at i hyggede jer på trods af byggerod - vi arbejder hårdt på sagen, kan jeg godt love. Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳
//Team Cecilie’s

Skønt sted med plads til alle

Skønt sted med plads til alle. vi var 30 personer til bowling og spisning. det var lidt mangel på personal, hvilke betød lidt ventetid
Vi kan 100% anbefalde deres smørrebrød, det var lækkert
Vi kommer helt sikkert igen

Hej Søren
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og den ros giver vi straks videre til køkkenet, og vi beklager, hvis der har været lidt ventetid! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳
//Team Cecilie’s

Synes det var en fin oplevelse at bowle…

Synes det var en fin oplevelse at bowle på det ny åbnede "Cecilies" i Kastrup.. Vi spillede bowling i 2 timer og alt var fint... Ved jo de lige er åbnet så der er jo nok lidt start issues, men glæder mig over at der er kommet et sted som dette i byen, hvor jeg bor.. Og håber at der vil være live musik i fremtiden, lige som på andre "Cecilies" rundt i landet...

Hej Toke
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og du kan lige tro, at der kommer live musik til Amager! Ja der er altid lidt bump på vejen - men vi er glade for at høre, at du have en god oplevelse alligevel.
Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Cecilie’s Amager

Cecilie’s Amager

Et fantastisk sted, som vi har brugt flere gange også inden det blev til Cecilie’s.

Vi har i dag for første gang prøvet deres helt nye mini golfbane, det er dog stadig en byggeplads, men man kan sagtens spille og hygge med familien og når de er færdige, skal det nok blive et fed sted for hele familien.

Personalet er søde, rare og altid klar til at hjælpe kunderne, vi har altid følt os velkommen ♥️

Vores største bekymring er, at når det nu er blevet til Cecilie’s at der kommer til at mangle parkeringspladser.

20. februar 2026

Hej Dorthe
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og hvor er vi glade for at høre, at minigolf var en succes, selvom vi ikke er færdige endnu! Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - den sender vi straks videre til teamet! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳
//Team Cecilie’s

Gode bowlingbaner og sjov minigolf

Gode bowlingbaner og sjov minigolf. Spiste burgere som også var gode og pomfritterne endnu bedre. Elsker at have sådan et sted tæt på mig👍

12. februar 2026

Hej Charlotte
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og vi er glade for at høre, at burgere og fritterne faldt i god jord! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳
//Team Cecilie’s

Vi var ude og spille minigolf dag 2…

Vi var ude og spille minigolf dag 2 efter åbning. Og klart blev det hurtigt at minigolf området ikke var færdig etableret, og derfor efterlod noget tilbage at ønske. Selve banerne var sjove og udfordrende, også for en der har deltaget i DM i minigolf 😁⛳. Vi spiste på stedet bagefter og fik rigtig god mad til prisen, serveret af venligt personale. Alt det bedste til stedet og vi glæder os til at besøge jer igen

14. februar 2026

Hej Leif
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os - og ikke mindst, at du kunne finde lidt udfordring på banerne 😄 Du har helt ret, vi er desværre ikke helt færdige med renoveringen, men vi arbejder hårdt på sagen! Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - den giver vi straks videre til teamet. Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳
//Team Cecilie’s

Vi havde en hyggelig stund med minigolf…

Vi havde en hyggelig stund med minigolf både lørdag og søndag, men de unge mennesker som arbejder der var ikke særlig gode til at afrydde borde både oppe og nede ved mini golf banerne.
Man kunne ikke stille sin drikkevarer nogen steder pga rod. ( det var om lørdagen)
Og så syntes vi det er synd der ikke er bygget færdigt.

14. februar 2026

Hej Sanne
Tak for din anmeldelse – og hvor er det skønt at høre, at I havde en hyggelig stund med minigolf ⛳😊
Vi beklager oplevelsen med bordene lørdag. Det skal naturligvis være muligt at finde et ryddeligt sted til sine drikkevarer, og det lever ikke op til den standard, vi ønsker at give jer. Vi tager din feedback med videre til teamet, så vi kan blive skarpere på oprydningen – både oppe og nede ved banerne ✨
Angående at der endnu ikke er helt færdigbygget 🛠️: Vi forstår godt, at det kan påvirke helhedsindtrykket. Vi arbejder løbende på at få de sidste detaljer på plads og sætter stor pris på jeres tålmodighed imens 🙏
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at byde jer velkommen igen til en endnu bedre oplevelse hos os 💙