RIEN DE SPECIAL
rapide tres bien.
tres bien !! tres rapide !!
Créé à Bordeaux en 1998, Cdiscount est aujourd’hui l’un des leaders du e-commerce en France. Chaque jour, des millions de clients nous font confiance pour leur proposer un vaste choix de produits — de l’électroménager à la maison, en passant par le high-tech, le sport ou encore le jouet — toujours au meilleur prix.
Notre fiabilité repose sur des engagements concrets :
Avec plus de 10 000 partenaires marchands et un programme de fidélité plébiscité, Cdiscount s’attache à défendre le pouvoir d’achat tout en accompagnant ses clients vers une consommation plus durable.
Frankrig
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Signalement du site frauduleux SUNNY HAPPY SHOP, qui est un des fournisseurs de Discount, mon compte a été débité sans retour de mail sans livraison, la réponse de Discount, ce n'est pas leur responsabilité. Pourtant sur le net SUNNY HAPPY SHOP basé au Kenya a arnaqué plusieurs personnes....
A votre appréciation.....

Besvarelse fra Cdiscount
Jeg bestilte en pakke via Cdon, nu er i sælger. Min pakke til en værdi af 8600 DK. Er stadig ikke modtaget. Når jeg søger på den fortæller fransk og international sporing mig, pakken slet ikke er sendt endnu fra Cdiscount!!! Jeg føler mig stresset, dum og naiv. Cdon bliver ved med at sige det kontakter jeg, intet sker!! De giver mig intet! Og jeg kan ikke fransk!?
Jeg står med SÅ dårlig, nærmest ingen information om hvor er min pakke overhovedet er. Jeg skulle SENEST ha den leveret i torsdags!!!
Dette er under al kritik. Mit odre nr: d160e8c0 og sporings nr er; 04511255818570.
Vil i venligst fortælle mig hvad der sker? For jeg vil MEGET gerne ha mine penge tilbage hurtigst muligt!
23/3-26
Jeres kundeservice er blevet
Kontaktet!! men i svare hverken mig eller CDON. Det er dybt bekymrende.

Besvarelse fra Cdiscount
MALGRES LE CODE DE MA NOUVELLE CARTE ENREGISTER, MA CARTE A EU DU A MAL PEU ETRE NORMAL OU PAS

Besvarelse fra Cdiscount
Jeg købte for et par år siden nogle rosenbuer igennem cdon. Der stod at rosenbuerne var lavet af pulverlakeret galvaniseret stål. Kort tid efter modtagelse opdagede jeg begyndende rust på rosenbuerne, hvorefter jeg kontaktede dem omkring det. De forsikrede mig om at rosenbuerne var af galvaniseret stål, så jeg gik ud fra det var flyverust der havde sat sig. Nu er der lige gået 2 år siden købet, og i sidste storm knækkede den ene rosenbue midt over. Rustet helt igennem. Jeg har nu gjort dem opmærksom på problemet og fortalt dem at det er falsk markedsføring de laver. Eller at de er blevet snydt af deres leverandør - men får blot svar om at de er kede af min oplevelse, men de ikke kan hjælpe mig med noget - fordi garantien er udløbet...