Cannondale Anmeldelser

1. Producent

Cannondale started in a loft above a pickle factory in 1971 in Connecticut USA making bicycle luggage and a trailer to haul kids called 'the bugger'. We were one of the pioneers of high performance bicycles by using oversized aluminium tubing which gave a lighter, stiffer ride and also a technological pioneer with products including the Lefty single sided suspension system in 1999, still fitted to bikes today.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2,4

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Elcykel 25.000 kr

Elcykel 25.000 kr. Har ikke kunnet køre mere end få dage eller uger mellem reparation. Gearskifte og styring helt gak...og reparation synes ikke muligt. Cykel fra 2024 men er virkelig dårlig designet ift el motion og styring. Køb en billig el cykel i stedet!

14. august 2026

Gik til cykel handler for at købe en…

Gik til cykel handler for at købe en cykel til min søn, i håb om bedre kvalitet var end hos Varehusene, men er så skuffet over kvaliteten på Cannondale. Har ikke kørt mange kilometer, alt er rustet, slidt og skal udskiftes til dyre penge. Kommer aldrig til at købe det mærke igen

5. april 2026

Cannondale el-cykel KATASTROFE

Jeg er 68 år og købte ( i efteråret 2024 ) en el-cykel til 21.000 i Vejle. Jeg har cyklet på den i cirka 1 måned resten af tiden står den på værksted eller bare står stille hjemme. DEN VIRKER IKKE ,,!!! Går ud i displayet, el " sætter ud " og så hakker den over i gear ,,! KATASTROFE !!! Jeg er dyb ulykkelig ,,,,, har jeg smidt så mange penge lige ud af vinduet !!!!!

2. april 2025

Perfekt cykel

Jeg har en cannondale habit 3 carbon og den køre perfekt til sidste detalje jeg har haft den i 4 år og der har ikke været en ting galt med den kan klart anbefale

4. juni 2024

Dave recall - ride stop

Er ejer af en Dave som der er recall på pga fejl i svejsning. Fik besked af cannondale at jeg skulle indlevere cyklen ved nærmeste forhandler for at få skiftet stellet omkostningsfrit. Får besked af forhandler at cannondale ikke kan levere stel før September og at de ikke må udlevere min cykel før der er et nyt stel. Kort sagt så er min cykel tilbageholdt/stjålet af forhandleren. Står nu og har betalt 2 kommende ferier hvor de er bestilt til at skal bruge min cykel.
Det er den værste service til dato. Har prøvet at kontakte cannondale på alle måder uden at jeg har fået svar!? Dette ender med en politianmeldelse

23. maj 2024

Det bør være ulovligt at fralægge sig så meget ansvar

Min cykel kunne ikke fikses ved den lokale cykelmekaniker, og de sagde at jeg skulle kontakte Cannondale. Cannondale vælger at vente 3 uger med at sende et AUTOSVAR som belejligt nok passede til den kategori som jeg skrev min henvendelsesformular i. Hele mit service forløb af denne cykel har varet længere nok til at garantien nu er udløbet…

16. april 2024

Awesome kværn

Jeg har en Cannondale trail 3 mtb fra 2018, forstår slet ikke de dårlige anmeldelser. Jeg har prøvet en del cykler gennem de sidste mange år og det her spiller bare. Det er virkelig en lækker velkørende cykel, som aldrig svigter hverken i skoven eller på vejene. Kan kun varmt anbefale cannondale mtb cykler.

21. juni 2022

Cannondale….køb ALDRIG hos dem

Jeg købte en elcykel i nov og der har kun været bøvl med den lige siden. De er så ligeglade med kunden og i skrivende stund er jeg ved at fatte en mail med en ordentlig sviner for sammenlagt har jeg på de 6 måneder cykel har været min, kun kunne bruge den i 2. En cykel til 20.000kr skal være i orden. Den var i udu fra starten. Virkleig dårligt firma - hold jer væk fra dem

16. juni 2021

Cannondale cykler er ikke pengene værd og yder ingen garanti

Har købt i alt 3 Cannondale cykler og den første til min søn(8000kr), var rimelig ok, men mange bolte, skruer og møtrikker rustede.
Den næste kst. ca 15000kr og det var ligeledes galt med rust og elektrolyse på stellet. Forkerte bremser calibre på cyklen, så det resulterede i ca 5000kr efterbehandling hos andre cykelsmede. Glem alt om Cannondale garanti, de vil ikke erstatte noget som helst.
Købte så en nr.3 Cannondale (4000kr 1januar 2019) fordi nr 2 ikke kunne repareres. Nr 3 Cannondale var den værste, kranken gik i stykker med det samme og forgaflen gav et højt piv, når den blev brugt.
Cykelhandleren skiftede krankboxen og prøvede i ca 14 dage at få Cannondale.com til at erstatte forgaflen, men det ville de ikke, så cykelhandleren skilte forgaflen ad og fik den til at holde op med at pibe (hvor længe holder det?)
Det hjælper ikke at være en trofast kunde ved Cannondale.com og jeg råder andre kunder, at holde sig langt væk fra det amerikanske produkt Cannondale cykler

7. maj 2019

Rusten efter 8 mdr.

Vi har købt to nye Cannondale mountainbikes a' kr.6.000 ca. 1.april 2011. De har altså kørt hen over periode hvor der ikke saltes, endvidere står de i cykelskur. Pigecyklen har oven i købet stort set ikke været ude i regnvejr da den ikke bruges til transport til arbejde. De første to måneder stod de inde i vores lejlighed da vi ikke ville have dem stjålet (vi fik stjålet de to vi havde før på en gang). Rust er alle steder, bolte, skiver, spænder og værst - på cylindre suspension til forgaffel. Virkeligt ringe til den pris, det er jo ikke supermarkedscykler vi snakker om! Cykelhandleren siger vi skal smøre de angrebne dele ind i olie hvis de ikke skal ruste - latterligt efter vores mening, så skal der smøres hver gang der har været cyklet i regnvejr hvor smøremidler jo som bekendt skylles af (bare se på kæde...)!!! MVH L&F

27. november 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (147 anmeldelser)