Camper Anmeldelser

1.923

1. Skobutik
  2. Tøjbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Camper is a contemporary footwear brand from the island of Mallorca, Spain. Founded in 1975, we are a family business with a rich shoemaking heritage that we use to create unique designs.

Middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(1.923)

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg hører intet fra jer!

Jeg hører intet fra jer omkring de sko, jeg har bestilt og betalt på nettet for mere end 14 dage siden. Jeg har sendt flere spørgsmål til ordren via mail - men hører intet. Og jeres website virker ikke, når man vil taste sine spørgsmål ind. Er tæt på at gå til politiet med det her.
....Og nu beder I om, at jeg skal sende jer ordrenummer etc. Hvor skal jeg sende det hen? Hjemmesiden virker jo ikke?
//Ole

13. august 2025

Besvarelse fra Camper

Hello! Please apologise for the inconvenience caused. Can you please send us your email address and order number?

Fup og fidus

Min formodning er at det er fup og fidus.

Bestilte for en månede siden nogle sko og har endnu ikke modtaget dem, ej fået mine penge retur.

Jeg er dybt skuffet og kan ikke anbefale deres hjemmeside til nogen.

6. september 2024

Besvarelse fra Camper

Hello Veronique, we are deeply sorry to read this about your experience with your order. Could you please send us your email and order number to check what have happened?

Camper

Købte to par sandaler i december og har…

Købte to par sandaler i december og har hverken fået sandaler eller returneret penge, som jeg har bedt om....

27. december 2023

Besvarelse fra Camper

Hello! Can you please send us your email and your order number?

STOP MED AT KØBE FRA CAMPER

Lad endelig være med at købe nogetsomhelst fra dette firma! De har seriøst dårlig moral og kundeservice. Købte et par støvler og tilvalgte DHL Express, de oplyser jeg ville modtage varen efter 1-2 arbejdsdage, de trækker pengene samme dag, og sender en tracking samme dag. Nu her 5 dage efter er der ingen bevægelse, det sker intet, og de svarer ikke gennem deres support.
Rent fup, de burde meldes for tyveri.

Order Number 4005226087

Har lige være i kontakt med DHL Express, som oplyser at pakken er registreret i deres system, men de ikke har fået udleveret pakken fysisk af Camper.
Dette bekræfter bare endnu engang at Camper handler i ond tro, trækker dine penge inden de fremsender din køb. De burde anmeldes til EUs ombudsmand for snyd og bedrag.

22. december 2023

Besvarelse fra Camper

Hello! We are deeply sorry to hear that this happened. Can you please send us your order number and your email?

Fup og fidus

Har bestilt - og betalt for 3 par sko d. 21.9.23. Har også modtaget to mail. En med er trackingnummer. Men jeg har ikke modtaget sko endnu - og jeg kan ikke komme ind og tjekke noget som helst via deres link mm. Tror det er ren fup desværre 😠

17. oktober 2023

Besvarelse fra Camper

Hello! we are sorry to hear about that. Can you please send us your email?

Camper

Er dette en svindler firma.

Jeg har returneret et par sko der var for små.
Med Camper har lovet at betale pengene retur den 9 septemper
I dag er det den 10 oktober.
Jeg er bange for jern aldri får mine penge retur.
Er dette en svindler firma ?

10. oktober 2023

Besvarelse fra Camper

Hello, can you please send us your email or your order number?

Perfekt

Perfekt - også retur

Retur forløber helt uden problemer, og pengene er lynhurtigt tilbage på konto, selvom pakken skal helt til Spanien. Skoene er altid af høj kvalitet.

25. juli 2023

Reklamation på sko der var beskadiget …

Reklamation på sko der var beskadiget ved køb. Aftale at komme tilbage så jeg kunne snakke med chefen, hun gik uden at have kontaktet mig. Da jeg forklarer det til ekspedienten, prøver hun ikke på at løse problemet eller beklage på vegne af chefen. I stedet er hun ubehøvlet. Siger at jeg nok modtaget et kald i morgen... Godt produkt, men service på Strøget i København er det værste jeg hidtil har oplevet.

Her dagen efter har de været sød og klaret problemet flot med et par nye. Derfor 4 ud af fem i stedet.

3. januar 2018

Ingen service!

Ingen service!
Det er ikke muligt at kommunikere på mail med Camper.com
Man kan ikke selv gennemskue hvordan man skal retunere forkert bestilte sko på deres webshop.
De tilbyder fri retur men oplyser ike hvordan? Ingen returlabel i leveringsboxen - øv, synes ellers at skoene er gode!

23. juni 2017

Urimelig lang ekspeditionstid og generelt rod i deres service.

Det har taget mig over en måned at få returneret et par sandaler, som gik i stykker efter blot et par måneders brug. Jeg fik at vide, at DHL ville kontakte mig for afhentning - det skete første efter jeg havde rykket 6-7 gange.
Det tog flere uger, førend jeg fik mail om at de havde modtaget sandalerne og accepterede min returnering, og at de ville returnere pengene til min konto i løbet af 3-5 dage. Det er nu halvanden uge siden, og jeg har måtte ringe til dem flere gange for at høre hvor pengene bliver af. Når jeg skriver til Customer Service får jeg et standardsvar om, at de vil vende tilbage når de har modtaget skoene, som de har haft halvanden måned. Når jeg ringer fortæller de, at pengene desværre ikke er blevet overført men vil blive refunderet med det samme og at jeg vil modtage en mail, men jeg modtager ingen mail. En meget tidskrævende og langsommelig affære at handel med Camper og jeg har stadig hverken fået mail eller penge retur.

1. september 2014

langsommeligt

Jeg bestilte et par sko lørdag. Hjemmesiden ville ikke acceptere mit kreditkort, selv om jeg kunne se de tog Mastercard. Mandag overførte jeg 1100 kr via netbank. Torsdag fik jeg en mail om at de ikke havde modtaget pengene, om jeg ville sende en kvittering. Jeg sendte kvitteringen samme dag men har i dag fredag intet hørt fra dem, så jeg har sendt en mail for at høre om de overhovedet har fået min mail og hvad der ellers foregår. Havde jeg vidst jeg skulle vente så længe havde jeg ikke handlet her.

9. maj 2014

Kæmpe udvalg og penge at spare

Hvis man er dedikeret til Camper sko, er der mange penge at spare ved at købe dem direkte på www. camper.com. Du sparer så meget, så det stadig snildt kan betale sig, selv om fragten er medregnet.
Der er et kæmpe udvalg på deres hjemmeside og nemt at bestille. Skoene kom to dage efter med fragtbil ( dgl ) fra Barcelona og transporten kunne følges undervejs på Track and trace.

8. juni 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.923 anmeldelser)