Bygghemma.se Anmeldelser

30.861

4,1

Nemt at handle, og fin kundeservice og behandling efter at det bestilte var beskadiget ved leverancen. Det skal bemærkes at der ikke var tale om transport skade.

1. Virksomheden har ikke styret min indbetaling 2. Varen blev leveret meget for sent 3. Sælgeren lovede at tilbage betalingen på 200, som jeg stadigvæk ikke modtaget endnu.

1. Isenkræmmer
  2. Badeværelsesrenovering
  3. Dørbutik
  4. Gulvlægger
  5. Havecenter
  6. Indretningsarkitekt

På Bygghemma.se hittar du närmare en halv miljon produkter för hem och trädgård. Utöver det smidiga att handla direkt från vår webbshop dygnet runt kan du även ringa in din beställning vardagar mellan 09.00 – 19.00 och helger mellan 08.00 – 17.00. För att underlätta ytterligare inför ett köp finns dessutom våra visningsbutiker där du kan du se och känna på ett urval av vårt sortiment. Där kan du också få hjälp av en personlig rådgivare att göra din beställning. Efter beställning levereras dina varor direkt hem till dig eller till ditt närmaste utlämningsställe.

Inget vanligt byggvaruhus

God

31 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(30.861)

1.910 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En skændsel for servicefaget

Jeg har købt en metalcraft grill til ca. 30.000,- med rustfri brændere som på under 2år er rustet væk det har jeg selvfølgelig klaget over både via tlf og mail men stadigvæk er ingenting sket det er nu 2 mdr. siden jeg sendte min første mail med billeder af det der var tilbage af de “rustfri” brændere og og alt den nødvendige info. Tænkte sagen var lige til de sendte mig nogle nye brændere og så var den sag over, men nej ingenting er sket det eneste jeg får af vide er de arbejder på sagen. ( altså samme standard svar som de copy paster til alle) jeg vil råde alle til at købe deres vare andre steder dette firma er på ingen måde interesseret i at yde nogen form for service og er uden tvivl fuldstændig ligeglade med deres kunder når der er betalt.

9. juli 2025

Stol ikke på Bygghemmas leveringstider

Jeg skulle lave en terasse i mit fritidshus. Bygghemma lovede levering på 2-5 dage. Min ordre blev ikke leveret på dag 5 som var dagen inden påske. Det betød at vi ikke kunne udføre arbejdet i påsken. Det var meget ærgeligt. Hvis jeg havde vidst at man ikke kan stole på Bygghemmas leveringstider havde jeg købt tømmer et andet sted.

17. april 2025

lång leverance tid

5. april 2023

Hej Ali,

Tack för att du har valt att recensera oss.

Beklagar detta, jag undersöker vad som har hänt och tar din feedback vidare i vår utveckling framåt.

Ha en fortsatt bra dag!

Vänliga hälsningar,
Wilma
Bygghemma.se

Vil ikke sælge/levere til adressen på…

Vil ikke sælge/levere til adressen på mit svenske fritidshus, da jeg ikke har svensk telefonnr.

9. februar 2023

Hej Gorm!

Tack för att du tagit dig tid att recensera oss!

Det stämmer att vi endast kan ta emot svenska telefonnummer vid en beställning. Kan se att du varit i kontakt med vår säljavdelning som besvarat dig i ärendet.

Vi tar med oss din feedback i vårt utvecklingsarbete framåt.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Med vänliga hälsningar,
Emma
Bygghemma.se

Det stog i anonsen att det skulle ta…

Det stog i anonsen att det skulle ta tre till fem dagar att få varan men när jag inte hört av er på två veckor så ringde jag er (40 min i telefon kö)och ni sa att ni skulle kolla hur det låg till så skulle ni åter komma men det blev så att jag fick ringa er(54 min telefon kö)och då kom det fram att varan var slut såld och att jag skulle få vänta till den 27 juni drygt en månad efter min beställning,
Tycker ni kunnat visat mer intresse och hört av er.

3. juni 2022

Hej Leif!

Tack för att du har tagit dig tiden att recensera oss.

Vi arbetar ständigt på att säkra upp våra leveranser och beklagar att vi inte kunde leverera din order inom utsatt tid. Vi tar med oss din feedback i arbetet framåt, önskar dig en trevlig dag.

Vänliga hälsningar,
Emma