Fandt Brabantia-online.dk på søgning og checkede om der var nogle dårlige anmeldelser Så bestilt to ting fredag middag, der var på lager. Deres bekræftelse sagde afsendelse mandag, men jeg skulle br... Se mere
Hurtig levering af poser til firkantet spand Isenkræmmeren, der solgte Brabanita spande, har valgt kun at have poser til de runde spande og ikke til de firkantede spande. Det var derfor fantastisk a... Se mere
- nr. 25 af de 25 bedste virksomheder i Badeværelsesrenovering
Toftegårdsvej 6 - Port 2, 8370, Hadsten, Danmark
- info@brabantia-online.dk
- www.brabantia-online.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Har bestilt en reservedel til…
Har bestilt en reservedel til vasketøjskurv d. 21/7, og senere sent en besked til deres kundeservice d. 9/8-26. Kan ikke får kontakt med dem, hvis en del er i restordre få jeres systemer opdateret så i ikke spilder forbrugernes tid. Vil ikke give dem en stjerne men det er den eneste måde at få denne besked registret på .
Pæn tørrestativ plus godt opfundet…
Pæn tørrestativ plus godt opfundet system i plastik til håndtering og fastgørelse af tørresnor. Til dem, der har indvendinger mod slappe snore pga. problem med dette system, træk alle snorene til enkeltvis med lidt ekstra træk, påsæt svejsetang eller anden klemtang, mens du monterer den sidste plastikholder, så spiller det :-)
Jeg har slet ikke modtaget varerne…
Jeg har slet ikke modtaget varerne eller kvittering??
Tørrestativet 'Hang out' fra Brabantia
Tørrestativet 'Hang out' fra Brabantia, lever ikke op til mine forventninger. Det er helt umuligt at stramme snorene op, og snorene passerer meget let fra én række til den anden, så når man hænger noget på den ene snor, kommer den til at hænge meget lavt. Propperne, som sidder i enderne og holder snorene på plads har tendens til at hoppe ud.
Til gengæld er det ganske pænt og mindre iøjnefaldende end et tørrestativ i træ.
Levering foregik upåklageligt.
hurtig levering
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, 0 problemer,
præcis det man ønsker som kunde.
Mvh Michael
Hurtig levering af poser til firkantet spand
Hurtig levering af poser til firkantet spand
Isenkræmmeren, der solgte Brabanita spande, har valgt kun at have poser til de runde spande og ikke til de firkantede spande. Det var derfor fantastisk at finde poserne hos Brabanita-online.dk
Poserne blev leveret indenfor 3 dage, så super god forretning
Jeg er helt blæst bagover af benovelse, så hurtig ekspedition. Tak for det
Får hverken min ordre eller svar
Den 16 april bestillede jeg 2 opvaskestativer. Jeg får en bekræftelsesmail fra NiceBuy.dk med ordrenummer. Efter to uger har jeg stadig ikke fået noget, og jeg sender en mail til mailadressen i bekræftelsesmailen. Får intet svar.
Et par dage senere prøver jeg også at ringe og sende en sms til det nummer der står der, men får intet svar. I dag er det den 13 maj, næsten en måned senere, og jeg har stadig ikke fået opvaskestativer eller svar på mine beskeder. Jeg kan heller ikke se at penge er blevet trukket fra min konto for min ordre. Eksisterer den her virksomhed overhovedet? Og hvordan er det at nogle kunder lader til at have gode oplevelser med korrekt leverance, og nogle f.eks. mig, overhovedet ikke får produkt eller svar?
Manglende kundeservice
Produktet blev leveret og er korrekt. Men desværre med en "skade".
Kundeservice er ikke eksisterende, da der intet svar kommer retur på reklamation lavet d. 11/4.
Rykker for svar fremsedt d. 23/4. Desværre er der stadig radio tavshed...
Derfor kan jeg desværre ikke anbefale webshoppen.
Levering og produkt som forventet.
Jeg kontaktede virksomheden
Jeg kontaktede virksomheden. Fik at vide, at de ikke kunne betjene tlf, men at jeg ville få en opringning. Intet skete.
Jeg havde afsendt ordren d 27.02 - og hørte intet før d 06.03.
Jeg skrev en sms til dem, men intet skete.
Først da de meddelte år nu var den afsendt fik jeg en besked.
Ikke at blive kontaktet efter en henvendelse er ikke ok.
Super godt
Super godt. Havde et spørgsmål til min ordre og kundeservice var hurtig ,effektiv og meget hjælpsom.
I sender en forkert varer og så er der…
I sender en forkert varer og så er der bare stille som graven når man forsøger at komme i kontakt med jer .
Elendig kundeservice . Det koster mere at sende den forkerte varer tilbage end dens værdi , og det er jer der har lavet fejlen så det burde være jeres udgift.
Fraråder alle at bruge nicebuy.dk eller brabantia-online.dk #nicebuy #brabantia
Opdatering. 11 dage efter mine henvendelser på alle platforme og en dårlig anmeldelse, kommer der så endelig et svar og der rettes op på fejlen . Fair nok , jeg ændre min anmeldelse fra 1 stjerne til 3 , stadig tvivlsomt om jeg vil handle der igen, men rart at få den rigtige varer trods alt.