Books 2 Door Limited Anmeldelser

29.503

4,8

Super billige bøger og hurtig levering (kom på 6 dage) ingen told eller noget. Bøgerne var i bedere stand end mange af dem man kan købe i forretninger. Bestiller helt klart snart igen

1. Boghandel

Shop Our Top Categories

About Books2Door

Books2door

Kids' books at bargain prices since 2004
Here at Books2Door, we want to encourage a love of reading in all children. That's why we have been offering exceptional books at affordable prices since 2004. We select books that we know your children will fall in love with, from treasured classics to the latest must-have series. With our extensive range of authors and genres, there is something for every child, from reluctant readers to eager bookworms.

30 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(29.503)

1.743 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bekymret for told

Jeg var bekymret for at der ville komme told på men det var slet ikke noget problem og bøgerne kom hurtigere end ventet i god stand. Rigtig billige bøger super nice…… kunne dog godt mangle lidt billigere fragt når man køber for mange penge.

27. februar 2026

Nye yndlingsside at købe bøger fra

Hurtig levering, bøgerne kom i perfekt stand, gode priser. Et box-set var gået i stykker i det ene hjørne. Jeg skrev til kundesupport, fik svar inden for 24t om at de kunne tilbyde en refundering, 48t efter jeg bekræftede var pengene refunderet. Intet at klage over og jeg kommer helt sikker til at købe mange flere bøger derfra til mig selv og når mine børn skal til at lære at læse engelsk.

12. februar 2026

Har kun gode oplevelser med Books2Door

Har kun gode oplevelser med Books2Door. Har bestilt 3 gange nu. Elsker at jeg kan købe en hel serie til små penge. Leveringen koster 100+ kr, men det er det hele værd, når man fx. Køber en serie af 5 bøger til 180 kr. Bøgerne er pakket forsvarligt og ingen hverken ødelagte hjørner eller lignende.

11. februar 2026

Elsker

Elsker dem, det er så billigt, de har tit tilbyd så endnu billigere har vi købt 3 sæt bøger så ca 16 bøger til under 900kr!!! Elsker at de har bøger i sæt så man kan købe hele serien, samtidig er det lidt irriterende hvis man kun mangler 1 bog i sin serie. Men de er hurtigt, billige og i god stand

12. november 2025