Boligselskabet Sjælland Anmeldelser

1,6

Hvis du har problemer med en nabo, og det kun er dig, der klager, så er du tilsyneladende overladt til dig selv. Jeg har i de tre år, jeg har boet her, været plaget af en underbo, som sto... Se mere

Svindel af første kaliber! Hold jer langt væk! De opfinder skader ved fraflytning som ikke er der, de opkræver for mangler som ikke er anført som krav ved fraflytning. Det er lykkes dem at opkræve 700... Se mere

Har haft to familiemedlemmer med fraflytninger i 2025. Man bliver bare taget i r….., når kongerne går i gang med gebyrblokken. Selvom gammel og ny lejer aftaler at overdrage f.eks. et skab, skal de... Se mere

Ville give minus 10 stjerner hvis jeg kunne! Jeg har ikke haft andet end problemer da jeg flyttede ind i min bolig. De starter med at fjerne mine ejendele som blev placeret i lejligheden efter... Se mere

1. Boligmægler
  2. Boligudlejningskontor
  3. Ejendomsadministration
  4. Ejendomsmægler
  5. Ejendomsudlejning

Boligselskabet Sjælland er Danmarks fjerdestørste boligselskab og servicerer over 12.500 små og store hjem på Sjælland. I over hundrede år har vi skabt trygge og gode hjem til en rimelig husleje - det skal vi fortsætte med. Tak fordi du deler din oplevelse med os - din mening hjælper os med at blive endnu bedre!

Dårlig

Svarer typisk inden for 1 måned

1,6

Har kun dårlige oplevelser...

Har kun haft dårlige oplevelser med bosj.
Jeg flyttede ud af min studiebolig her i februar. Da jeg flyttede ind fik jeg at vide at gulvet ikke kunne tåle at blive slibet igen så jeg skulle lægge gulvtæppe ud.

Da jeg flytter nu her har der været skimmel pga dårlig udluftning mv. (Dette pointere synsmanden selv, og siger at det ikke er min skyld) men hvem får regningen? Det gør jeg selvfølgelig.

Hold jer fra dem, lader til ingen har en god oplevelse med dem.

20. februar 2025

Der er så mange anmeldelser men ingen…

Der er så mange anmeldelser men ingen reaktion fra Bosj. Folk forgæves forsøger at tiltrække opmærksomhed:-(
Hermed min anmeldelse til tomt rum:
De er ikke plantegninger på en række af boliger på bosj.dk. Plantegninger er en vigtig del af bolisøgning.

13. januar 2025

Pas på når I skal flytte

Pas på når I skal flytte. Trods mange år i boligselskabet, forbedringer i boligen på egen regning (da den blev overtaget mildest talt frygtelig) og mange frivillige timer lagt i afdelingen, beder BOSJ om en stor del af indskudet for misligeholdelse. Jeg har overtaget det sådan i sin tid, men desværre troede jeg ikke at hver en lille rift skulle der tages billede af.
SÅ hvis du flytter ind i en BOSJ afdeling, så sørg for at gennemgå lejligheden i MINDSTE detalje og sørg for billede materiale. Ellers r........ de jer............

4. december 2024

Lej aldrig hos dem

Lej aldrig hos dem

Det er vel nok den største bolig mafia i Danmark. I 2020 lejede jeg en midlertidig bolig (6 mdr) hos dem på Fælledvej i Roskilde, denne skulle rives ned bagefter. Jeg nåede kun at bo der i 3 mdr, fordi jeg fik en fast bolig i Roskilde, (ikke hos dem)
Da vi skulle lave en udflytnings rapport, stod jeg udenfor og ventede i mere end 3 timer, men mafiaen dukkede aldrig op. Der blev aldrig aflæst varmemålere eller noget som helst, dagen efter vi skulle aflæse, begyndte de at rive ALT ud af lejligheden. De beholdte hele mit indskud, og nu 4 år efter vil de stadig have penge fra mig for varmeregnskab, jeg siger der aldrig blev afskrevet noget noget som helst, mafiaen var så frække og bare skrev et eller andet tilfældigt tal. Jeg boede ikke i lejligheden i de sidste 3 måneder, og ALLE radiatorer var slukket. Og nu har mafiaen sendt en regning til inkasso! Med skriften: der er stadig varme i rørene, og de andre beboere i opgangen skal også have varme... Så man må jo være solidarisk... De er det værste boligselskab jeg nogensinde har oplevet, de ved godt at der er mangel på lejeboliger i Roskilde, derfor behandler de folk som rotter... De er uden tvivl den ægte bolig mafia i Danmark.. mit råd er, lej hos private, søg boliger gennem alle andre selskaber.

28. november 2023

Sender en mail til boligselskabet…

Sender en mail til boligselskabet sjælland, men får intet svar. Skrev til dem angående min 1 værelses lejlighed. Nu er kvadratmeterne igen sat ned, da en landmåler åbenbart har målt den til 39 kvadratmeter, selvom den er på 42,som det står i lejekontrakten. De skrev at det er på grund af elevatorskakt i opgangen. Der er sku ikke nogen i min opgang. Det er en ommer. Er der nogen, som har oplevet det samme i Rønnebærparken.?

10. oktober 2024

Det værste sted ever

De kunne godt gøre som man kunne give 0 da det er helt hul i hovedet at når man har boede et sted i over 40 år og man så skal betale for at få slibe trægulvet og masser af ander små ting og skal slutte af med en slut afregning på over de 40k

4. oktober 2024

ALDRIG

ALDRIG, nogen sinde om jeg vil nedværdige mig selv til at leje noget hos dem igen 😡 er glad for jeg kom ud af det, dog ikke uden blod, sved og tåre 🫨
Og to sager i boligklagenævnet, det ikke er afgjort endnu ❗

15. juli 2024

"Ved overtagelsen af boligen var den…

"Ved overtagelsen af boligen var den fyldt med fejl og mangler, herunder brændermærker på stuegulvet og slibestøv fra gulv til loft, hvilket udgjorde en betydelig sundhedsrisiko. Det er ikke acceptabelt at indånde slibestøv i et soveværelse. På trods af pålæg fra Beboerklagenævnet i Roskilde har udlejeren bosj ikke udbedret fejlene i min bolig. Dette har ført til, at jeg nu er nødt til at sove udendørs i min baghave, da der nu er fundet skimmelsvamp i boligen. Jeg har nu betalt i 9 mdr for en bolig jeg ikke kan bo i forsat. Hjemløs i eget hjem

10. maj 2024

De vil have 22,700kr for at opgradere…

De vil have 22,700kr for at opgradere min 1970 skod lejlighed jeg har boet i over 10 år.
Deres undskyldning for at tage de 22 tusinde kroner? En bordplade der koster 300kr i Silvan har ridser i den og skal derfor udskiftes.
Det er penge der tog mig 2 år at opspare ved at spise intet andet end rugbrød hver dag og undgå at bruge mine penge på tøj osv.

Manden der gør synet bliver betalt for at finde på undskyldninger for at tage penge til en opgradering af lejligheden.

De har tjent OVERSKUD og de har sat huslejen op flere tusinde kroner og STADIG gør de dette...

1. april 2024

De er fuldstændig ligeglade med deres…

De er fuldstændig ligeglade med deres udlejere, bare de tjener penge er de glade.

Nu har jeg sagt mindst 40 gange at mine vinduer ikke fungere optimalt, nu må vi se om der sker noget i fremtiden, men tvivler... Kan se jeg langt fra er den eneste som har dårlige oplevelser, det kommer ikke bag på mig.

9. april 2024

Bolig søgning under al kritik

Bolig søgning under al kritik
Jeg står og søger noget permanent men hver gang jeg ringer på en bolig under deres permanente boliger får jeg af vide den er tidsbegrænset og de gør intet ved det det er nu sket flere gange
Så ringe gjort af sådan et stort firma

12. februar 2024

Det er simpelthen ikke iorden.

Deres kunde service er så rige.
De er 10 dage om at svare, hvilket jeg ville kunne acceptere hvis de så var imødekommende og flinke, men nej de taler til dig som om du er deres fjende.
Og når de så siger de vil vende tilbage gør de det ikke men når du så vælger på den venliste måde kontakte dem om der er opdateringer i din sag afviser de dig blankt, da det er dit eget problem, selv om dette var sandt så kunne man jo godt vise lidt venlighed I udarbejdelse af problemet.

Det er simpelthen ikke iorden.

9. januar 2024

Skuffende / dårlig kundeservice

Jeg har d.13 november skrevet at vores komfur ikke kan lukke.
Vi har brug for at de kommer og kigger på det.

Siden d.13 november har jeg skrevet min 4-5 mail til dem, hvor de i hver mail svarer tilbage og spørg om jeg har gjort dit og dat og vil have billeder osv..
det hele blev skrevet i min første mail.. det er nu d.8 december og de sender mig stadig mails med spørgsmål..

Har aldrig oplevet noget ligende..
vi har boet hvor vi bor, siden 90’erne og de har altid været gode til at fikse problemerne, men sikke en måde de gør det på nu..

13. november 2023

Deres tømrer har skiftet tætningslister…

Deres tømrer har skiftet tætningslister på min dør/vinduer der siver luft ind oppe i toppen for det kunne han ikke fikse, og valgte så bare at køre, virkelig dårlig kundeservice og når jeg ringer ind så kan jeg få lov til at vente 10 dage med luft ind igennem min lejlighed, før der kan komme en ny tømrer og kigge på det, så det bliver dejligt og kunne spilde sine penge på varme som ikke rigtig virker når man i forevejen betaler en voldsom husleje for en ungdomsbolig… det er virkelig en ubehagelig form for kundeservice og yde folk, at man ikke kan hyre nogle andre ind og man istedet tilbyder folk 10 dage med luftgennemstrøm i december måned…!!! At man kan være sig selv det bekendt er mig en gåde

8. december 2023

Værste service vi nogensinde har oplevet - Magtmisbrug.

For godt 6 måneder siden fraflyttede vi en lejlighed hvor vi havde boet i lidt over 3 år.

Dengang ved indflytningen, fortalte jeg at jeg er hjerneskadet og at computer osv er svært for mig. De to personer fra BOSJ var venlige og lovede mig at de nok skulle indreportere at køkkenet ikke var rengjort samt ridser i bordplade, nogle defekte skabslåger, samt en have som ikke var orden. Det var jo meget venligt :-)

I tiden hvor vi boede der blev boligen hovedrenoveret til en mere energi rigtig bolig, hvilket medførte en del knubs og skrammer på boligen, hvilket altsammen blev indrepoteret. Her kan nævnes hakker i trappe og gulv, hakker i dørkarme, ødelagt tapet m.m..

I tiden hvor vi boede der har vi kun passet på boligen. Vi har aldrig haft sko på inden dørs, vi har passet og pejlet den bolig så den altid har fremstået flot og indbydende. Hvilket vi også fik ros for af renoveringsselskabet Hovedstades Enterprise.

Da vi så fraflytter boligen, bruger vi mange dage på få boligen sat i stand, vi ville jo gerne have vores depositum på over kr. 25.000,- Boligen var bare så flot da den bliver afleveret. Af uforklarlige årsager så var afleveringsmanden det mest arrogante menneske, som med det samme fortæller mig at jeg skal forlade boligen idet hans afgørelse aldrig står til forhandling, og at han da desuden altid ved bedst. Det ønsker jeg ikke at bruge mere tid på, så jeg køre.

Lagt tid efter for vi et brev hvor der står at vi har forsømt og misligeholdt boligen. BOSJ stjæler altså vores kr. 25.000,- Min hustru som er læge og mig selv som er ejendomsmægler er noget undren over det brev, og tror da også at der et sket en forveksling.
Jeg klager selvfølgelig over afgørelsen og bliver da også ringet op af en meget service mindet BOSJ medarbejder, som forklare mig at alle papirerne med indrepoterede fejl er blevet væk. Hun lover mig at at hun vil gøre hvad hun kan for at fremskaffe dem, hvis ikke det er muligt vil vi få halvdelen af de kr 25.000,- retur. Det er stadig skuffende men okay.

Så her d. 25.10.2023 modtager jeg den mest beskidte e-mail, som igen beskylder os for at have misligeholdt lejemålet. Ingen person fra BOSJ har ville underskrive mailen - hvilket jeg da også godt forstår. Ikke engang halvdelen af beløbet på de godt kr. 25.000,- kommer tilbage, kun lidt fra noget med to døre som ingen af os forstår.
Vi kommer altså til at stå til ansvar for tidligere skader som BOSJ selv fortælle om ved indflytningen, samt skader som var blever forvoldt at renoveringsselskabet Hovedstadens Enterprise.

Til jer andre som som skal til at leje i BOSj - vær MEGET forsigtig. Film alt, hav dokumentation, vidner og bevis på alt ved indflytningen. BOSJ vil nemlig gøre alt for at retfærdiggøre deres meget ubehagelige handlinger, hvilket vil koste jer dyrt.

25. oktober 2023

ELENDIGE FORHOLD

Bor i ungdomsboligerne i Trekroner og det har været de mest trælse tre måneder i mit liv.

De lukker for vandet i tide og utide, da der lige nu skal skiftes vandmålere.. den proces har så taget 2 måneder, hvor man ikke kan vide sig sikker på, hvornår man har vand, for de advarer ikke beboerne om noget.

Man kan aldrig komme i kontakt med en medarbejder, selv ikke i akutte tilfælde. Hvis du er heldig, får du svar 2 uger efter at have sendt en mail.

Jeg skulle have skiftet blandingsbatteri på badeværelset efter at have boet i boligen i kun 3 uger, på trods af, at der i indflytningsrapporten stod, at det var nyt. Jeg måtte gå ad omveje for at få det skiftet, da det ville tage boligselskabet 14(!) dage at få en ud at kigge på det… de forventede altså, at jeg ikke gik i bad i to uger…

Nu er der igen intet vand.. for 12. Gang på 3 måneder… uden en sms/mail/nogetsfreakinghelst til at advare, så jeg kunne have fyldt spande med vand….

20. september 2023

Virkelig dårlig Hjemmeside...

Jeg sad med min kæreste og kiggede på lejligheder som vi kunne skrive os op til...

Vi fik aldrig fundet noget som helst på den forbandede hjemmeside! Den er slet ikke til at finde rundt I, og efter at have læst de andre anmeldelser er det nok også for det bedste at vi gav op.

Man skulle log ind for at skrive sig op, men hvis ikke man har en bruger kan man åbenbart ikke lave en. Ved ikke om man skal ringe ind og få det gjort, men stoler ikke rigtig på dem, når hverken mig eller min kæreste er særlig kendte I det med at have egen bolig. Jeg tror vi prøver at kigge et andet sted...

19. august 2023